Подать объявление

Знижки на трикімнатні квартири в ЖК Terracotta

Знижки на трикімнатні квартири в ЖК Terracotta
ЖК Terracotta зводять у столичному Дарницькому районі, у 8 хвилинах пішої ходи від станції метро «Вирлиця» за адресою: вул. Чернігівська, 8.

День усіх закоханих минув, а подарунки продовжуються! Компанія Perfect Group пропонує своїм інвесторам здійснити купівлю трикімнатної квартири в житловому комплексі Terracotta. Портал Domik.ua дізнався, що наразі житло можна придбати зі знижкою до 22%!

Знижки на трикімнатні квартири

Пропозиція розповсюджується на планування від 61 до 95 кв. м. Поспішайте обрати омріяне житло, адже кількість акційних квартир із кожним днем меншає. 

Деталі щодо планування та  купівлі квартири за акційними умовами можна дізнатись у відділі продажу за телефоном: + 38 (044) 299 20 33.

Нагадаємо, що ЖК Terracotta – це новобудова комфорт-класу  з 4-х будинків. Прибудинкова територія буде огородженою від автомобілів та сторонніх, а також обладнана сучасними дитячими майданчиками, зонами відпочинку, доріжками для прогулянок.  Забудовник планує висадження на території дерев, газонів та кущів, щоб вона стала максимально затишною.

Однією  з важливих переваг комплексу є  піша досяжність до метро. Окрім того, завдяки вдало обраній локації для зведення комплексу, він отримає поруч  всю необхідну інфраструктуру: дитячі садки та школи, ТРЦ, парки та фітнес-центри. Власна ж інфраструктура комплексу передбачає відкриття супермаркету, спортзалу, відділення банку та інших комерційних об’єктів.

Познайомитись з іншими інвесторами та поспілкуватись із ними про цей проєкт можна на форумі ЖК Terracotta.

Новина від компанії Perfect Group

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx