Подать объявление

Зведення останніх двох будинків ЖК «Славутич» йде за графіком

Зведення останніх двох будинків ЖК «Славутич» йде за графіком
ЖК «Славутич» будують на вулиці Зарічна, Дарницького району столиці, у 2-х хвилинах пішої ходи від однойменної станції метрополітену.

Портал Domik.ua продовжує інформувати про динаміку будівництва ЖК «Славутич» від компанії bUd development. Так, станом на 31 жовтня 2019 року будівельниками завершено монтаж вікон у четвертому будинку комплексу.  Ведуться роботи з утеплення та фарбування фасаду на рівні 23-го поверху, а на 15-му виконується внутрішнє оздоблення. Тривають роботи з прокладання внутрішніх інженерних мереж.

Фото ЖК «Славутич» у жовтні 2019 року

В останньому п’ятому будинку комплексу завершуються роботи із облаштування покрівлі. На рівні 28-го поверху будівельники працюють над внутрішнім оздобленням. Одночасно ведуться роботи з прокладання внутрішніх інженерних мереж.

Будинок №5 житлового комплексу «Славутич»

Здійснюється облаштування підземного паркінгу в стилобатній частині об’єкта.

Нагадаємо, що ЖК «Славутич» об’єднує в собі п’ять монолітно-каркасних будинків, які будуть оформлені в архітекторському  дизайні сучасної урбаністики. У новобудовах планується розмістити 1204 різнопланові помешкання площами від 34 до 165 кв. м.

Багатофункціональність комплексу відображена також у стилобатній частині, де буде розміщено місткий підземний паркінг із ліфтами для більшої зручності. Завдяки  вдалому архітекторському рішенню повноцінно реалізується концепція «двір без автомобілів». Тож внутрішній двір комплексу буде розділено на декілька зон, на яких обладнають дитячі та спортивні майданчики. Крім того у «Славутичі» передбачена необхідна інфраструктура – власний дитячий садок, фітнес-центр із басейном, продуктові та тематичні магазини, кафе та салони краси.

Більше дізнатися про особливості проекту, а також приєднатися до діалогу з інвесторами можна на сторінках форума ЖК «Славутич».

Новина від компанії bUd development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее