Подать объявление

Звіт про динаміку зведення житлового комплексу «Славутич 2.0» у травні

Звіт про динаміку зведення житлового комплексу «Славутич 2.0» у травні
ЖК «Славутич 2.0» будують на вулиці Зарічній, 16, у Дарницькому районі Києва. Дорога до однойменної станції метро займатиме 4 хвилини пішої ходи.

Компанія bUd development розповіла порталу Domik.ua про хід будівництва житлового комплексу «Славутич 2.0». За інформацією забудовника, в будинку №3 проводяться роботи з утеплення та оздоблення фасадів.  Окрім того, спеціалісти прокладають інженерні мережі.

У четвертому та п’ятому будинках завершується оздоблення фасадів та монтаж корзин під кондиціонери. На 26-му поверсі проводиться оздоблення  в місцях загального користування.

Аналогічні роботи добігають кінця у шостому будинку, а у сьомому продовжується влаштування вертикальних елементів третього поверху. Паралельно відбувається облаштування паркінгу.

Процес будівництва ЖК «Славутич 2.0»

Оздоблювальні роботи в ЖК «Славутич 2.0»

Фасадні роботи в ЖК «Славутич 2.0»

За консультацією з будь-яких питань стосовно комплексу звертайтесь до відділу продажів за телефоном: +38 (044) 290 73 40.

Нагадаємо, що житловий комплекс «Славутич 2.0» – представник комфорт-класу. Забудовник планує звести 6 будинків, заввишки 9, 26 та 31 поверх. Серед помешкань – одно-, дво-, трикімнатні та дворівневі. Вартість квадратного метру – від 21 420 грн.
Дворовий простір комплексу буде безпечним, відокремленим від вуличного галасу та проїжджих частин. Тут облаштують зони, орієнтовані на інтереси різних категорій мешканців, зокрема дитячі та спортивні майданчики, променадну алею для неспішних прогулянок та відпочинкові тераси.
Особливістю «Славутич 2.0» стане власний торговельний центр, куди жителі зможуть ходити на шопінг або на філіжанку ароматної кави.
Обговорити особливості проекту з інвесторами можна на форумі «Славутич 2.0».

Новина від компанії  bUd development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее