Подати оголошення

Акційна пропозиція з нагоди старту продажу ЖК Gravity Park

ЖК Gravity Park
ЖК Gravity Park
Акційна пропозиція з нагоди старту продажу ЖК Gravity Park
Компанія «Креатор-Буд» офіційно оголосила про старт продажу квартир у житловому комплексі та з цієї нагоди підготувала акцію на квартири в ньому.

Компанія «Креатор-Буд» повідомила про старт продажу квартир у новому житловому комплексі комфорт-класу Gravity Park. Як дізнався портал Domik.ua, з цієї нагоди девелопер проєкту підготував для своїх інвесторів спеціальну пропозицію. 

Старт продажу квартир у ЖК Gravity Park

Тільки на старті продажу ви зможете придбати квартиру в новобудові зі знижкою до 7% (за умови 100%-ї оплати). Більше кімнат – більша знижка:

  • 1-кімнатні – до 5%;
  • 2-кімнатні – до 6%;
  • 3-кімнатні – до 7%.
Знижки до 7% на старті продажу

Також забудовник дарує додатковий дисконт у 3% на перші 20 квартир. Встигніть скористатися пропозицією та придбати житлову нерухомість з максимальною вигодою.

Пропозиція діє до 31.12.2021.Щодо наявності та умов придбання квартир звертайтеся до відділу продажу за телефоном: +38 (044) 294 88 08. 

Стисло про житловий комплекс

У рамках першої черги будівництва ЖК «Гравіті Парк» зводять 5 будинків середньої висотності. Забудовник реалізує концепцію «двір без машин», що забезпечить комфорт мешканців новобудови. Для особистого ж транспорту інвесторів тут передбачено підземний паркінг, а також винесені за межі внутрішньодворового простору криті та відкриті парковки.

Інфраструктура комплексу включає в себе школу на 200 учнів та дитячий садок на 160 місць. На території побудують і торговельно-розважальний центр, де працюватимуть: 

  • супермаркет;
  • магазини;
  • дитяча розважальна зона;
  • SPA- та фітнес-центр із критим басейном;
  • ресторан та ін.

У мешканців Gravity Park буде свій вихід до паркової зони поблизу сусіднього озера Верховина. Там облаштують футбольні, баскетбольні та волейбольні майданчики, тенісні корти. 

На рівні перших поверхів будинків запроєктовано індивідуальні літні тераси, а вище – просторі балкони від 5 до 20 кв. м.

Оцінять інвестори комплексу і зручні планування квартир із просторими кухнями та великими вітальнями. Стандартна висота стель на типовому поверсі складе 2,7 м. Висота стель у помешканнях на перших і горішніх  поверхах – 3,6 та 3,9 м  відповідно. 

Також обговорюйте проєкт із його інвесторами на форумі ЖК Gravity Park.

Новина від компанії  «Креатор-Буд»

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

1
Поділіться вашою думкою
0 коментарів
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше