Подати оголошення

Голова правління «Київміськбуду» Ігор Кушнір про підсумки року та плани на 2023

ПрАТ ХК Київміськбуд
ПрАТ ХК Київміськбуд
Голова правління «Київміськбуду» Ігор Кушнір про підсумки року та плани на 2023
2022 – найгірший рік з часів незалежності України. Бо найгірше, що може статись із людством – це війна. І вони з нами сталась. Але разом з тим, настав час самоідентифікації, визначення, переоцінки та створення нових пріорітетів.

Робота бізнесу загалом і «Київміськбуду» зокрема була призупинена із початком повномасштаного вторгення. Весняні місяці пріорітетом була допомога збройним силам, теробороні, Гуманітарному штабу, одне одному. На початку березня «Київміськбуд» перерахував 15 млн грн на потреби ЗСУ, надавав постійну гуманітрану допомогу столиці. На прохання «Головного військового клінічного госпіталю» Міністерства оборони Холдингова компанія допомогла знайти, придбати та доставити в Україну низку медикаментів. Протитанкові їжаки, бронежилети, автівки, адресна допомога батальйонам – кожен робив, що міг, аби країна мала сили протистояти окупантам.

Після деокупації Київщини, бізнес почав потроху відновлюватись. «Київміськбуд» розпочав роботу із червня. Вдалось відновити роботу на частині будівельних майданчиків, активізувати роботу більшості Департаментів компанії. Завдяки активності у цей час, маємо непогані як для військового часу результати. Протягом 2022 року вдалось здати в експлуатацію 3 житлових комлекси: «Райдужний», «Гвардійський» і першу чергу «Оберегу-2» — загалом на понад 101,7 тис. кв м. Плюс 4 паркінги на 617 машиномісць.

Ніхто не знає, що буде далі. Але безсумнівно – перемога України буде! Тож головне завдання на наступний рік – максимально її наближувати, робити усе залежне на власному фронті, щоб вона настала якомога швидше. Не зупинятись, не втомлюватись, бігти цей марафон достойно і результативно. Разом з цим, втримувати бізнес, працювати на мінімальних обертах із максимальною результативністью. Адже із настанням перемоги у кожного із нас буде багато роботи. Країні потрібні мізки та руки. Тож тримаємось, працюємо, не зупиняємось! І все буде Україна! А новий 2023 рік неодмінно стане роком Перемоги!

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

1
Переїзд у нову квартиру: найнеобхідніші меблі та предмети інтер'єру

Переїзд у нову квартиру: найнеобхідніші меблі та предмети інтер'єру

1
Як продати квартиру без посередників за 48 годин?

Як продати квартиру без посередників за 48 годин?

Поділіться вашою думкою

Коментарі відвідувачів

1 комментар
Инвестор• 

Тут про планы на 2023 :)

0+1
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше