Подати оголошення

Хід будівництва «Нової Англії» станом на 11 серпня 2022 року

ЖК Новая Англия
ЖК Новая Англия
Хід будівництва «Нової Англії» станом на 11 серпня 2022 року
«Нова Англія» - це простір який обрали собі безпечним і затишним домом понад 2000 сімей. Щодня будівельники працюють над тим, щоб якнайшвидше нові мешканці заселилися у свої помешкання і стали справжніми новоанглійцями.

Для цього ми регулярно звітуємо про хід будівництва «Нової Англії», адже розуміємо, що для кожного інвестора важливо знати, що ми будуємо не на словах, а на ділі.   

У будинку «Лондон» (А-5) на завершальній стадії ремонтні роботи з оздоблення лоббі у трьох секціях. Проводиться влаштування благоустрою: а саме – укладається бруківка та формується двір Work&Relax згідно з генпланом комплексу. Загалом усі роботи з будівництва будинку вже завершено.

В «Лінкольні» (Б-5) продовжується влаштування внутрішньоквартирних перегородок: у 1-й та 2-й секції кладка йде до 14-го поверху, у 3-й секції – роботи проводяться до 12-го поверху. Також розпочато роботи з мурування технічних споруд на покрівлі будинку.

Фото збудованых помешкань у будинку "Лінкольн" на 11.08.2022

У будинку «Ньюкасл» (А-7) встановлюються лічильники води й опалення: у 1-й та 2-й секції лічильники встановлені до 20-го поверху, у 3-й – роботи проводяться до 8-го поверху.
Йде влаштування кахлю на холодних переходах у 1-й секції – роботи проводяться на 13-му поверсі, у 2-й секції – будівельники працюють на 5-му поверсі.

У 1-й та 2-й секції будинку завершено штукатурення стін та вже розпочалися оздоблювальні роботи, у 3-й секції іще триває штукатурення стін – наразі в роботі 6, 7 та 8-й поверх.

У будинку «Віндзор» (А-6) йде монтаж 20-го поверху стінових модулів Royal House у 1-й та 2-й секції й продовжується влаштування сантехнічних стояків.

У «Ноттінгемі» (Б-6) в 1-й секції йде монтаж 10-го поверху стінових модулів Royal House. У 2-й секції будинку йдуть роботи з армування і бетонування стін -1-го поверху.

 

Паркінг

У паркінгу за будинком «Лондон», а саме за третьою секцією, тривають роботи з бетонування колон та влаштування дороги для виїзду з паркінгу.

Між будинками «Брайтон» і «Ньюкасл» у 3-й секції тривають роботи з перекриття паркінгу. Нагадаємо, що у 2-й секції роботи з перекриття паркінгу – завершено.


 

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Купіть басейн в землю та перетворіть своє подвір’я на оазис спокою!

Купіть басейн в землю та перетворіть своє подвір’я на оазис спокою!

Антон Мирончук: Як «MOLODIST» увійшла в ТОП забудовників Київщини та яке житло шукають українці

Антон Мирончук: Як «MOLODIST» увійшла в ТОП забудовників Київщини та яке житло шукають українці

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

1
Поділіться вашою думкою
0 коментарів
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше