Подати оголошення

City One Development допомагає з гуманітарним забезпеченням постраждалим містам

City One Development
City One Development
City One Development допомагає з гуманітарним забезпеченням постраждалим містам
Столична девелоперська компанія City One Development спільно з Благодійним фондом громадянської солідарності «УНІТА» забезпечують громади постраждалих міст гуманітарною допомогою

З початку війни та протистояння українського народу сусіду-агресору, девелоперська компанія City One Development Валерія Кодецького, спільно з Благодійним фондом громадянської солідарності УНІТА, започаткували та системно впроваджують декілька важливих ініціатив:

  • доставка гуманітарної допомоги громадам районів та міст, які найбільше постраждали внаслідок війни та потребують постійної гуманітарної підтримки. Зокрема, для громади Києва та області, серед яких Буча, Ірпінь, Березань, Білогородка та Боярка , а також для міст Охтирка, Полтава та Бахмут, було доставлено понад 249 тонн гуманітарного вантажу. Київ та регіони отримали: продукти харчування для дітей та дорослих, товари гігієни, питну воду, медичні матеріали та інші товари непродовольчого призначення. Лікарні міста Київ та районні лікарні області отримали ліки, перев’язочні матеріали та інфузійні системи. Частина  допомоги досталяється  з гуманітарних хабів Польщі та Німеччині, також доставка товарів проводиться із західних областей України.
  • фінансова підтримка та доставка необхідного для підрозділів ЗСУ, територіальної оборони та національної поліції України. З початку війни на потреби ЗСУ було перераховано 5 млн гривень. Спільно з партнерами, компанією АМТТ, було облаштовано 8 блок-постів у Києві та області: виготовлено 200 одиниць металевих противотанкових «їжаків», доставлені  мішки з піском та бетонні плити,  а також колючій дріт для укріплення позицій та облаштування третього кільця оборони столичних рубежів та передмістя. Для підрозділів поліції міста Києва днями командою компінї було передано цілий набір необхідних товарів: термобілизна, спальники, каремати та павербанки для мобільних пристроїв, тощо.
  • цільова фінансова підримка міст та районних центрів , які найбільше постраждали від військових дій росії. За період спільної діяльності Фонду та компанії City One Development на гуманітарні потреби було виділено понад 30 млн гривень на закупку товарів першої необхідності та товарів медичного призначення.
Гуманітарна допомога від City One Development та Благодійного фонду громадянської солідарності УНІТА

Інформаційна довідка:

City One Development – інвестиційно-девелоперська компанія, що реалізує комплекс послуг в області створення та розвитку об'єктів нерухомості. Серед проєктів компанії у столиці «Новопечерські Липки», «Бульвар Фонтанів», «Святобор». Портфель реалізованих проєктів налічує понад 900 тис.кв.м , на етапі будівництва – 600 тис. кв. м. Фонд Громадянської солідарності «УНІТА» був сторений у 2015 році, за ініціативи Валерія Кодецького, власника та президента компанії City One Development. Місія фонду – цільова допомога людям та громадам України, реалізація проєктів медичної та соціальної підтримки.

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Поділіться вашою думкою
0 коментарів
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx