Подати оголошення

Мені наснився сон: один день із мого майбутнього життя в ЖК Genesis

ЖК GENESIS
ЖК GENESIS
Мені наснився сон: один день із мого майбутнього життя в ЖК Genesis
Через півтора року на столичній Шулявці повністю добудують і здадуть масштабний житловий комплекс Genesis. Ми уявили, як будуть жити його резиденти.

Житловий комплекс Genesis, що розташований на столичній Шулявці, має непросту історію. Проєкт кілька разів змінював концепцію, назву та забудовників, але не дивлячись на ці перипетії в березні 2021 року будівництво на майданчику ведеться активними темпами. Уже в IV кварталі нинішнього року девелопер «Євротранс» обіцяє ввести в експлуатацію перші три секції житлового комплексу, а в II кварталі 2022 здати четверту та п'яту. Як буде виглядати Genesis після завершення будівництва й заселення — уявляли журналісти порталу Domik.ua.

Візуалізація житлового комплексу «Генезис» від забудовника «Євротранс»

Читайте також: Інтерв'ю з представником ЖК Genesis: «Ми єдині з усіх колишніх проєктів «Укрбуд» не зупиняли будівництво»

«Більшість дівчат незалежно від віку мріють про велику любов — таку, як в кіно, щоб лишень від його погляду сипали іскрами лампочки й танули полярні льодовики. Я не була такою, як більшість дівчат, і мріяла про власну квартиру. Поки подружки до дірок зачитували «50 відтінків сірого», я гортала рекламні буклети забудовників і передплачувала журнал «Дім та інтер'єр». Напевно, позначилися роки життя в студентських гуртожитках та зйомних квартирах із обов'язковими атрибутами типу килима на стіні та кришталю в серванті. Тому вже з 23 років, влаштувавшись на свою першу роботу помічником режисера на телестудію, я почала збирати гроші на квартиру. Саме там, на телестудії, я й познайомилася з Єгором. Він товаришував із нашим оператором Максом і одного разу за компанію прийшов на корпоративну вечірку. Відтоді ми не розлучалися.

Про пишне весілля я ніколи не мріяла, тому ми з Єгором вирішили просто розписатися, а подаровані батьками гроші відкласти на квартиру. Кілька тижнів їздили по будмайданчиках — це було для мене краще за медовий місяць. Розглядали Шулявку, Політех і Караваєві дачі, оскільки обидва працювали тут. Я скрупульозно вивчала всі характеристики новобудов, сиділа на форумах, збирала інформацію по крихтах. Вляпатися в недобудову ми не могли собі дозволити — щоб знову зібрати гроші, потрібні були б роки й роки.

У підсумку ми з Єгором зупинилися на житловому комплексі Genesis. У грудні 2020 року перші дві секції були майже зведені, й це викликало довіру. Ми вибрали однокімнатну квартиру 35,91 кв. м на 9-му поверсі третьої секції. Внесли 70% від вартості, а на залишок оформили розтермінування до завершення будівництва. Коли ми з Єгором вийшли з відділу продажу з підписаним договором інвестування, я відчула, ніби з моїх легенів раптово вийшла гостра голка, яка застрягла там багато років тому. «У мене незабаром буде власне житло», — подумала я та раптово розридалася. У той момент ми вирішили, що то просто від щастя, але виявилося — гормони. Через два тижні я дізналася, що вагітна Вірою.

ЖК «Генезис» складається з п'яти секцій, три з яких будуть здані в кінці 2021 року

Читайте також: Переваги житлового комплексу Genesis

Як і обіцяв, забудовник здав нашу секцію наприкінці 2021 року. Ще через півроку житловий комплекс був повністю введений в експлуатацію. Ми тоді жили з батьками Єгора, вони багато допомагали з Вірунею, тому переїжджати поки не поспішали. Неквапно зробили ремонт, і напередодні нового 2023 року відсвяткували одразу три важливих події: новосілля, мій вихід із декрету та зарахування дочки в ясла.

Влітку 2022 року житловий комплекс «Генезис» буде повністю готовий, включаючи облаштування прибудинкової території

Відтоді минуло більше року. Зараз я можу з упевненістю сказати, що ми не прогадали з вибором житлового комплексу, бо наша родина щаслива в цьому місці. Вранці я прокидаюся близько сьомої, півгодини займаюся йогою. З великих панорамних вікон класно спостерігати, як оживає сонливе місто: вулицю Гетьмана наповнює потік машин, по Індустріальному мосту рухаються швидкісні трамваї. Після йоги я роблю собі капучино та вафлі з солоною карамеллю — це мої п'ять хвилин, щоб зібратися з думками й налаштуватися на робочий день. Потім прокидається Єгор, одягає Віру, а я веду її до дитсадка. В минулому році ми перейшли в «Сяйво» на вулиці Генерала Тупикова. Тут малечу з двох років навчають англійської мови. Заняття проходять в ігровій формі, діти схоплюють все на льоту. У старших групах до англійської підключають німецьку, також можна відвідувати додаткові заняття з комп'ютерної грамоти. Мені й зараз часом не віриться, що все це пропонують у звичайному державному дитсадку! 

Доньці легко даються мови, тому ми з чоловіком замислюємось про те, щоб віддати її в 159-у школу. Вона розташована буквально через дорогу від нашого будинку. Тут з першого класу вивчають англійську, з п'ятого можна вибрати другу іноземну — німецьку чи французьку. Ну і як людина креативної професії, я не можу залишити свою дитину без творчості. Навпроти нашого будинку, в 50 м від вулиці Гетьмана, працює дитяча школа мистецтв. Тут малюків навчають хореографії, вокалу, образотворчого мистецтва, акторської та ораторської майстерності. Талановитих дітей беруть на бюджет, тоді навчання виходить близько 300 грн на місяць. Контракт теж досить доступний — 1400 грн щомісяця. Я б хотіла, щоб Віруня ходила сюди на акторську майстерність. Але це вже як вона сама вирішить через декілька років.

В окремій будівлі на території «Генезису» відкриється приватний дитячий садок

Від дитячого садка я пішки йду на роботу. Якщо холодно або дощ, можу проїхати на маршрутці три зупинки. Працюю я на кіностудії ім. Довженка, розташованої через дорогу від метро «Шулявська». Моя посада — асистент кастинг-директора, й у зону моєї відповідальності входить буквально все, що пов'язано з акторами. Застряг у заторі, посварився з костюмером, не знайшов у гримерці улюбленого сорту кави? Все вирішимо, ніяких проблем, просто дайте мені кілька хвилин! І хоч моя робота часто пов'язана зі стресом, я її обожнюю. Як і місце, в якому працюю. Ви знали, що головний знімальний павільйон кіностудії Довженка — найбільший в Європі та займає площу 2,5 тис. кв. м? А ось ще один цікавий факт: на території студії розташований сад, створений руками кіношників. Колись на цьому місці повинні були побудувати адмінбудівлю, але грошей не вистачило, і Олександр Довженко запропонував колегам розбити тут сад. Щотижня знімальна група виходила на суботники та займалася облаштуванням зеленої зони. Кожен раз уявляю, як це відбувалося, коли п'ю в саду капучино.

Поки я тішу чиєсь его (а всі актори — трохи нарциси, ви знали?), чоловік пише коди. Єгор працює айтішником у компанії з розробки програмного забезпечення «Інфопульс». Їхній офіс знаходиться в 700 м від нашого будинку. Це, до речі, відповідь на запитання багатьох наших друзів про те, чому ми не хочемо купити машину. Тому що вона нам просто не потрібна! Усюди, куди необхідно, ми можемо дістатися пішки або під'їхати пару зупинок на трамваї.

ЖК «Генезис» зводиться в 1,2 км від станції метро «Шулявська», і вся необхідна інфраструктура розташована в пішій досяжності 

Після роботи той, хто раніше звільнився, забирає Віру з садка. У теплу пору року ми до вечері гуляємо у дворі нашого комплексу. Тут класні ігрові майданчики, а в продуктовій крамниці на першому поверсі можна купити приголомшливе крафтове морозиво. Мій улюблений сорт — грушеве з сиром дорблю, а Віра обожнює малиново-м'ятне. Поки дочка грає з друзями, я відпочиваю в тіні дерев, гортаю стрічку фейсбуку або пліткую з сусідками. Величезний плюс Genesis ще й у тому, що тут двір без машин, і я можу не перейматись , що Віра вискочить під колеса авто.

По середах і п'ятницях ми з донькою ходимо в басейн Київського політеху. Він знаходиться в 300 м від Genesis, тобто приблизно в п'яти хвилинах пішки. Тут працює великий 50-метровий басейн на 24 доріжки і 11-метровий дитячий. Я відвідую заняття з аквааеробіки, а Віруня вчиться різним видам плавання з тренером. Вартість відвідування басейну смішна: 50 грн для дітей і 70 грн для дорослих. Годинне заняття в басейні за ціною чашки кави — як вам таке?

Внутрішній двір у «Генезисі» розміститься на даху багаторівневого паркінгу, тому буде вільний від проїзду автомобілів і входу сторонніх

Ми з Єгором домосиди, тому вихідні любимо проводити на дивані. Замовляємо додому їжу з розташованого через дорогу Very Well Cafe, дивимося по сотому разу «Крижане серце», граємо в настолки. Якщо потрібно купити продукти або що-небудь з одягу, йдемо в торговельні центри — благо у нас їх цілих три в пішій досяжності. Мені подобається Cosmopolite — величезний шопінг-мол з 11-зальним кінотеатром, парком розваг, квест-кімнатами та фудкортом. Люди з'їжджаються з усього Києва, щоб провести тут час, а нам потрібно лише десять хвилин прогулятися. Люблю свій район.

Крім інфраструктури локації, мешканці «Генезису» зможуть користуватися своєю комерцією, яка розміститься на перших поверхах новобудови 

Ми з Єгором вирішили, що коли Віра піде в школу, будемо купувати більшу квартиру — у нашій однокімнатній стає тіснувато. У Genesis після здачі комплексу вартість нерухомості виросла вдвічі — це й хороша, й погана новина одночасно. Хороша полягає в тому, що ми зможемо подорожче продати свою нинішню квартиру. Погана — в тому, що купувати доведеться теж за високою ціною. Будь-які інші варіанти, окрім Genesis, я не розглядаю: мене зрозуміють ті, хто прожив тут хоча б півроку.

Може, вийде оформити іпотеку на залишок суми. Я, зізнатися, закохана в дворівневі квартири на горішніх поверхах — там є виходи на тераси, розташовані на даху. Чітко бачу себе на такій терасі в плетеному кріслі та з філіжанкою кави, свіжий вітерець приємно холодить обличчя, птахи широкими стібками вишивають небокрай. Єгор посміюється наді мною: мріяти, мовляв, не шкодить. Але я вважаю, що якщо мріяти, то вже по-крупному, чи не так?

Дізнатися більше про хід будівництва новобудови, умови розтермінування та акції від забудовника можна на форумі ЖК «Генезис».

Інформаційно-аналітичний портал Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Поділіться вашою думкою

Коментарі відвідувачів

5 коментарів
Юрий• 
Мечтать не вредно... Дом окружен выхлопными газами со всех сторон, круглые сутки... Придомовой территории с гулькин нос. Места для парковки будут только для очень избранных, учитывая кол-во квартир, а то и вовсе не будет. Втулить такие скворечники в таком месте - это надо быть очень жадным. И как вишенка на торте - постоянный гул трамвая. Идеальное место для общежития и временного жилья, но жить здесь постоянно с детьми я бы даже за доплату не согласился! Как временно жилье - вполне сгодится, а как постоянное - категорически нет!
0+0
Anton• 
Живу рядом совсем. Да, это сейчас самый доступный ЖК в районе. Но место там такое, что я бы только под сдачу в аренду там брал - машины весь ЖК кольцом объезжают круглосуточно + с 2ух сторон две крупные и загруженные автомагистрали. Между секциями нет расстояния для такого внутреннего дворика, как на рендере. И застройщик в заявленные сроки и близко не войдет. Ось така казочка, малята.
0+0
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше