Подати оголошення

Отримайте додаткових 9 місяців на виплат у разі купівлі квартири у 1-й та 2-й чергах ЖК Оk’land

ЖК OK`LAND
ЖК OK`LAND
Отримайте додаткових 9 місяців на виплат у разі купівлі квартири у 1-й та 2-й чергах ЖК Оk’land
Дізнайтесь на яких умовах можна купити квартиру у вересні.

У новому сезоні втілюйте свою мрію про власне помешкання у сучасному житловому комплексі Оk’land. Адже, як стало відомо порталу Domik.ua, лише протягом цього місяця у вас буде можливість придбати квартиру на виплат за спеціальних умов. Корпорація Нерухомості РІЕЛ пропонує обрати нерухомість у першій (будинок № 3) або другій  (будинок № 2) черзі у розтермінування до грудня 2022 року. Таким чином, ви отримаєте 9 додаткових місяців на виплат (попередня дата внесення платежів припадала на березень 2022 року). 

Територія ЖК Оk’land

Ключові ж умови реалізації квартир залишилися незмінними, а саме: 

  • перший внесок – від 30%;
  • при оплаті від 85% залишок фіксується у гривні;
  • при оплаті 100% – знижка 3%.

Забудовник нагадує, що акційна пропозиція діє лише протягом вересня 2021 року, тому не проґавте можливість поліпшити умови вашого й життя вашої родини. 

А про створення всіх необхідних умов подбав забудовник. Адже ЖК OK'Land належить до новобудов комфорт-класу, та вирізняється вдалим розташуванням і зручними сервісами для резидентів. Територія новобудови перебуватиме під цілодобовою охороною й відеоспостереженням. 

Енергоефективність комплексу – ще одна вагома причина обрати саме його. І будівельні матеріали, з яких зводяться стіни ЖК Ok`Land, і вибір утеплення, і автономне опалення в будинках – усе це допоможе суттєво зменшити цифри в рахунках за комунальні послуги. Переконатися в цьому ви зможете в найближчий опалювальний сезон після заселення в квартиру. 

ЖК Оk’land будують у районі з розвиненою інфраструктурою 

Турбуєтесь про безпеку особистого транспорту? Наявність облаштованого паркінгу вирішить цю проблему. До речі, на випадок, якщо у вас електрокар, його підзарядка не завдасть ніякого клопоту. Паркінг новобудови має в своєму розпорядженні одразу кілька зарядних станцій.

Ну і, звичайно ж, варто відзначити й вигідне розташування об'єкта. Солом'янський район столиці, в якому його зводять, вирізняється розвиненою інфраструктурою й зручною системою транспортної розв'язки. У пішій досяжності знаходяться навчальні заклади, медичні установи, магазини, кав'ярні та ресторани.

Вже зараз звертайтеся у відділ продажу за телефоном: +38 (044) 499 13 20, та дізнавайтеся про доступні планування та умови придбання квартир. 

А більше деталей про особливості проєкта та актуальні відгуки від його реальних інвесторів ви можете знайти на форумі ЖК Оk`Land.

Новина від Корпорації Нерухомості РІЕЛ

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Поділіться вашою думкою
0 коментарів
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx