Подати оголошення

Переваги житлового комплексу Aquamarine

ЖК Aquamarine
ЖК Aquamarine
Переваги житлового комплексу Aquamarine
Дванадцять причин переїхати в Українку та стати резидентом житлового комплексу з морською назвою Aquamarine.

Уже наприкінці 2021 року забудовник Really Building готується вводити в експлуатацію свій черговий проєкт — житловий комплекс Aquamarine, розташований у мальовничому містечку Українка на березі Дніпра. Журналісти порталу Domik.ua зібрали всі переваги проєкту й склали портрет майбутнього мешканця цієї новобудови.

Що будують: двосекційний будинок висотою 11 поверхів, зведений за монолітно-каркасною технологією із стінами з газоблоку.

Де будують: Обухівський район, місто Українка, пр-т Дніпровський, 27; 30 км до Києва.

Хто будує: Really Building.

Коли здають: перша черга — IV квартал 2021 року.

Скільки коштує: від 20 300 грн за кв. м.

Візуалізація житлового комплексу «Аквамарин»

Читайте також: Повний огляд житлового комплексу Aquamarine в інфографіках

Перевага № 1: тихе передмістя для комфортного життя.

Житловий комплекс Aquamarinе зводиться в невеликому містечку Українка, яке розташоване в оточенні соснових лісів в 30 км від Києва. Весь шлях по швидкісному Столичному шосе займає близько півгодини За цей невеликий проміжок часу з галасливого мегаполісу можна потрапити в затишне зелене передмістя, де сусіди знають один одного в обличчя, а діти самі гуляють у дворах. Однак незважаючи на камерність, Українка — аж ніяк не провінційне містечко. Близькість до столиці сприяла тому, що тут з'явилася вся інфраструктура, необхідна для комфортного життя.

Перевага № 2: жити, немов на курорті.

Локація, в якій розташована новобудова Aquamarine, вважається рекреаційною зоною містечка: в 50 м від житлового комплексу розташована набережна Дніпра, на якій місцеві жителі рибалять, прогулюються та їздять на велосипедах. Прогулянковий бульвар упирається в сучасний парк, а відразу за ним облаштований міський пляж.

В Українці працює кілька яхт-клубів і регулярно проводяться вітрильні регати

Перевага № 3: спорт як спосіб життя.

Прокинутися до світанку, щоб вийти на пробіжку на набережну, а завершити день дружнім футбольним матчем — все це буде доступно для мешканців Aquamarine. Крім спортивних зон, які забудовник облаштує на території самого комплексу, в 800 м від новобудови знаходиться парк. Головний акцент під час його створення робився саме на розбудові спортивної складової: тут розташовані футбольне поле, два тенісних корти, баскетбольний та волейбольний майданчики, а також зона з вуличними тренажерами та прогумованим покриттям.

Велику кількість спортивних зон поряд із ЖК «Аквамарин» по достоїнству оцінять адепти активного способу життя

Перевага № 4: унікальні місця — поруч.

На перший погляд може здатися, що Українка — провінційне містечко, й в ньому немає нічого цікавого. Це не так: тут розташовано безліч цікавих локацій, заради яких люди приїжджають сюди зі столиці. Наприклад, Дівич-гора — високий пагорб над Дніпром, який вважається місцем сили. Звідси відкривається вид на все місто, Дніпро та можна розгледіти навіть Київ. А поруч із пагорбом розташована унікальна осетрова ферма «Бестер», де можна замовити екскурсію, поласувати свіжою чорною ікрою й влаштувати пікнік на свіжому повітрі.

На осетровій фермі «Бестер» можна порибалити, замовити юшку з осетра та пообідати на свіжому повітрі з ікрою і шампанським

Перевага № 5: усюди встигати пішки.

В радіусі кілометра від РК Aquamarine знаходиться вся необхідна інфраструктура: муніципальний дитсадок «Оленка», загальноосвітні школи №1 та 2, Обухівський медичний коледж, супермаркети, відділення «Укрпошти» та «Нової Пошти», спортклуб «Гантеля». За масштабним шопінгом і розвагами доведеться, правда, їхати — але навіть не в столицю, а в аутлет-містечко «Мануфактура», яке знаходиться в 25 км від Українки і являє собою торговельно-розважальний центр просто неба. 

В аутлет-містечко «Мануфактура» можна всією родиною вибратися на шопінг, суботній сніданок або в кінотеатр

Перевага № 6: атмосфера «для своїх».

Житловий комплекс Aquamarine — це один будинок висотою 11 поверхів, розрахований на 144 квартири. На відміну від сучасних багатоповерхівок , які налічують кілька тисяч квартир, в Aquamarine після заселення мешканців буде створено власне невеличке ком'юніті, сусіди знатимуть один одного в обличчя, будуть ділитися останніми новинами та разом відзначати свята. Щоби на територію внутрішнього двору не заходили сторонні, його зроблять закритим.

Перевага № 7: незалежність у всьому.

Для того, щоби майбутні мешканці Aquamarine не залежали від настрою міських теплоенерго, забудовник передбачив будівництво автономної котельні. Так резиденти комплексу зможуть самостійно приймати рішення про початок і кінець опалювального сезону.

Перевага № 8: на будь-який смак, потребу та бюджет.

Планування в житловому комплексі Aquamarine продумані таким чином, щоб кожен покупець зміг вибрати ідеальний для себе варіант, не вдаючись до перепланувань, об'єднання площ й інших хитрощів. У новобудові представлені варіанти від скромних студій площею 24 кв. м до величезних пентхаусів розміром з одноповерховий будинок на 136 кв. м.

Перевага № 9: ремонт «під ключ».

Компанія Really Building, яка будує ЖК Aquamarine, пропонує своїм покупцям опцію ремонту «під ключ». Вартість послуги становить $450 за кв. м, і сюди входять абсолютно всі оздоблювальні, сантехнічні, електромонтажні роботи. Крім того, забудовник комплектує квартиру необхідними меблями і технікою. Це зручна опція для тих, хто не прагне займатися трудомісткими ремонтними роботами, а хоче одразу перейти до приємного — облаштування затишку нової домівки.

Послуга ремонту «під ключ» від забудовника допоможе заощадити не тільки час, але й гроші інвестора

Перевага № 10: доступна вартість житла.

Одна з головних причин того, чому багато киян розглядають передмістя для купівлі житла, — доступніші в порівнянні зі столичними ціни. Так, в серпні 2021 року середня вартість квадратного метра в комфорт-класі склала 26 900 грн. Ціна «квадрата» в ЖК Aquamarine стартує від 20 300 грн. Найдоступніша квартира в новобудові — однокімнатна студія 24 кв. м — обійдеться інвестору в 484 тис. грн.

Перевага № 11: високий Індекс надійності.

Будівництво ЖК Aquamarine проходило не без проблем: до нинішнього року проєкт мав назву Ukrainian Hills і будувався з порушенням деяких норм. Але після того, як за його зведення взялася компанія Really Building, справа пішла на ура. Це зафіксовано в звіті експертів Bild.ua, згідно з яким проєкту присвоєно високий бал — 194 з 220 можливих.

Після зміни забудовника і ретельної перевірки всієї документації проєкту експерти «Білд» присвоїли ЖК «Аквамарин» 194 бали

Перевага № 12: політика відкритості забудовника.

Девелопер Really Building — молода компанія, що працює на ринку України з 2016 року. Вона зайняла не дуже популярну нішу і займається завершенням столичних недобудов. У нинішньому році в партнерстві з ізраїльською компанією Y.N.SIMPLE INVESTMENT LTD девелопер ввів у експлуатацію житловий комплекс Henesi House. На сайті ЖК Aquamarinе забудовник регулярно звітує про перебіг будівельних робіт і викладає актуальні фото з будмайданчика.

Висновки

Складаючи перелік переваг ЖК Aquamarinе, редакція порталу визначила портрет майбутнього резидента комплексу. Це місце відмінно підійде для тих, хто хоче жити з комфортом, не викладаючи за це нечуваної суми; хто цінує приватність, гарні краєвиди з вікон і не планує кожен день стояти в заторах. Також це відмінний варіант для тих, хто не готовий ризикувати грошима — високий Індекс надійності свідчить, що з дозвільною документацією проєкту та репутацією забудовника все гаразд. Щоб більше дізнатися про проєкт, його непросту історію і поставити запитання відділу продажу, потрібно перейти на форум ЖК «Аквамарин».

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Поділіться вашою думкою
0 коментарів
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше