Подати оголошення

Підсумки від Citex Development: «Другий рік ми спостерігаємо глобальну зміну цінностей у світі»

Citex Development
Citex Development
Підсумки від Citex Development: «Другий рік ми спостерігаємо глобальну зміну цінностей у світі»
CMO компанії Citex Development Анжеліка Саакян — про тенденції ринку нерухомості, яскраві прем'єри прийдешнього 2022-го і причини подорожчання квадратного метра у році, що минає.

Редакція порталу Domik.ua продовжує підбивати підсумки 2021 року разом із представниками девелоперських компаній. У цій статті мова піде про досягнення, нові проєкти та плани на майбутнє забудовника Citex Development, про які журналістам розповіла Chief Marketing Officer (CMO) компанії Анжеліка Саакян.

Стисло про компанію

Citex Development — молода та амбітна девелоперська компанія, що зводить нерухомість у форматі City + Excitement. У 2021 році девелопер займається зведенням ряду житлових комплексів у Києві та Одесі. Серед них — POLARIS Home & Plaza, Rusaniv Residence у Києві та преміальний ЖК Doma Trabotti в Одесі.

POLARIS Home & Plaza — один із проєктів, який Citex Development зводить в Оболонському районі Києва у партнерстві з Perfect Group 

— Яким одним словом чи фразою ви можете охарактеризувати 2021 рік?

— Рік із характером!

— Пісня, під яку минув 2021 рік?

— Слова та музика із корпоративного відеоманіфесту Citex Development, реліз якого плануємо у новому році.

— Як, на вашу думку, змінилися цінності інвесторів у 2021 році?

— Уже другий рік поспіль ми спостерігаємо глобальну зміну цінностей у світі. На першому плані — здоров'я, безпека, комфорт. Нас все міцніше поєднує турбота про близьких та навколишнє середовище. Все це, безумовно, впливало як на наші девелоперські рішення, так і на комунікацію: у спілкуванні з клієнтами важливо залишатися чесними, пам'ятати, що люди купують у людей і вибирають тих, хто не просто зводить будинки, а готовий будувати щирі стосунки.

— Як змінилася за минулий рік вартість квадратного метра у ваших ЖК?

— Середній показник вартості квадратного метра у наших проєктах зріс до 40%. Насамперед на цю цифру вплинула цінність об'єктів: якість та темпи будівництва, рівень готовності секцій та висока купівельна активність. Водночас, на збільшення ціни квадратного метра вплинуло загальноринкове подорожчання будматеріалів.

— Який проєкт компанії ви вважаєте окремим приводом для гордості?

— Почуття гордості відчуваємо за всі наші проєкти і сьогодні воно лише посилюється, з появою нових чудових комплексів YOLO та Happytalist. Зараз готуємося до старту продажу у цих проєктах.

Happytalist — новий проєкт Citex Development, продаж в якому стартує у 2022 році

— У якому вашому житловому комплексі, на вашу думку, є ідеальна прибудинкова територія?

— У кожному проєкті Citex Development, незалежно від його класу, велика увага приділяється саме благоустрою. Ми завжди ретельно працюємо над атмосферним і практичним прибудинковим простором, продумуємо його для мешканців різного віку. І, звичайно, наші комплекси виділяються дизайнерськими лобі з місцями для візочків , для зберігання велосипедів, ігровими зонами, а в деяких ЖК навіть із коворкінгами.

— У компанії Citex Development особлива увага приділяється домашнім улюбленцям. Про них думають під час проєктування ваших новобудов — наприклад, у лобі ЖК Rusaniv Residence та Doma Trabotti передбачені лапомийки. Одне з останніх ваших нововведень — дружелюбність до чотирилапих у відділах продажу. Розкажіть, як зустрічатимете інвесторів із улюбленцями?

— У Citex Development завжди щиро раді домашнім улюбленцям! В результаті ми позначили pet-friendly культуру як один із корпоративних стандартів і подбали про ще більш комфортні умови для наших чотирилапих гостей: в офісах продажу у Києві та Одесі на них завжди чекає миска зі свіжою водою і навіть персональна іграшка, яка скрасить очікування, доки господар спілкується з менеджером.

— Філософія компанії: City + Excitement = Citex, яка говорить про те, що ви будуєте емоційне місто, «місто, від якого люди будуть у захваті». У 2021 році Citex Development анонсував два нові проєкти у Києві. Перший — це ЖК Happytalist у Голосіївському районі. Чим плануєте дивувати нових інвесторів?

— Happytalist — дуже яскрава прем'єра. Комплекс стане першим Family Class Housing у столиці. В основу його концепції лягли традиційні родинні цінності, проєкт продуманий як місце, де примножуватиметься щастя. Бути «хепіталістом» — особливий стан душі, нова ідеологія про щастя. А захоплювати інвесторів будуть ексклюзивні панорами, власний каскадний парк, планування з розкішними терасами і ще багато чого.

— Другий презентований цього року проєкт — це масштабний комплекс YOLO у Солом'янському районі. Заявлено, що комплекс об'єднає молодіжний YOLO Кампус та затишний YOLO Фемілі. У чому їхня різниця? Чому виникла ідея поділу на дві зони?

— YOLO створений дивувати! Це «справжній краш, який назавжди стає великою любов'ю», дуже живий проєкт із архітектурою від Archimatika. Концепція розкриває філософію про любов до життя — Your Love To Live. А диференціація форматів на молодіжний та сімейний допоможе майбутнім власникам квартир обрати те житло, яке на даному етапі життя, для них актуальне своїм наповненням. Перша ЦА оцінить у YOLO Кампус багатофункціональний урбан-спейс із власною площею, доріжками для смарт-транспорту, майданчиками для воркауту, скейтбордингу та роллерблейдингу, лаунж-зони, сцену з відкритим мікрофоном та ще низку цікавих зон. Відповідно, YOLO Фемілі включатиме більше опцій та зручностей для сімей з дітьми. При цьому всіх резидентів однаково радуватиме амфітеатр, коворкінг, кінотеатр просто неба.

Житловий комплекс YOLO стане новим форматом на ринку нерухомості та буде поділений на дві зони: для молоді та для сімей з дітьми

— Перші проєкти вашої компанії — це житло категорії «преміум» та «бізнес». Останні два проєкти відносяться до класу «комфорт/комфорт+». Чому вирішили перейти на більш бюджетне житло?

— Таке твердження не зовсім вірне. Донедавна портфель компанії складався з тріади класів: «преміум» — Doma Trabotti, «бізнес — Rusaniv Residence, Kandinsky Odessa Residence і комфорт + — Polaris Home & Plaza. Сьогодні ми презентуємо ще два проєкти у категорії «комфорт+». Йдеться про розвиток портфеля та не вказує на зміну пріоритетів щодо класу житла. Ми з однаковим задоволенням реалізуємо цінності Citex Development у різних сегментах.

— Citex Development будує житлові комплекси у Києві та Одесі. У ЗМІ компанію називають одним із головних гравців на одеському ринку нерухомості. Як вам, незважаючи на коронакризу, вдається утримувати лідируючі позиції?

— Преміальний Doma Trabotti став по-справжньому великою подією для одеського ринку. Це знаковий комплекс з архітектурою від Archimatika. Проєкт реалізується з повагою до історії великого міста, що передбачає величезну відповідальність, і ми дуже вдячні одеситам, які прийняли новий архітектурний шедевр максимально тепло.

Doma Trabotti поєднали у собі найкраще — дизайн, престижну локацію, високу естетику в кожній деталі. Завдяки такому поєднанню параметрів проєкт привабливий як для життя, так і для довгострокових капіталовкладень навіть у період нестабільності. Одночасно зіграла роль і ситуація з пандемією: зросло бажання людей мати власну резиденцію біля моря.

— Хто є основними інвесторами вашого комплексу Doma Trabotti — однієї з найдорожчих новобудов Одеси? Як залучаєте покупців?

— Серед інвесторів Doma Trabotti — понад 70% одеситів. Місцезнаходження на легендарному Французькому бульварі, поруч із ботанічним садом, де завжди жили найбагатші та найвідоміші люди, згодом стає лише привабливішим і в преміальному сегменті продовжує бути магнітом. Зараз ми спостерігаємо ще одну зростаючу тенденцію, коли ексклюзивні апартаменти розглядають для родини та дітей як родове гніздо в курортному місті.

Doma Trabotti — преміальний житловий комплекс, розташований на Французькому бульварі в Одесі, в 10 хвилинах від пляжу

— У серпні цього року сайт преміального комплексу Doma Trabotti (Одеса) став переможцем премії CSS Winner, яка вручається за найкращий веб-дизайн та розробку. Ваш проєкт зайняв категорію Stars у відкритому голосуванні. Розкажіть, чим він підкорив користувачів?

— Ми створювали сайт Doma Trabotti з великим натхненням і, звичайно, раді такому галузевому визнанню. Команда розробляла його з максимальним зануренням у проєкт, його красу та преміальність. Як результат акценти розставлені бездоганно, а дизайн не перевантажений деталями та транслює очікувані візуальні посили. В даному випадку премія стала заслуженим підтвердженням гарного юзабіліті та якості.

— Які нові проєкти ви плануєте запустити у 2022 році?

— У наших планах захоплювати ще більше! У новому році Citex Development продовжить розвивати проєкти із незмінною ідеологією — City+Excitement! Перший об'єкт, який ми готуємось презентувати у 2022-му, буде у сегменті «преміум».

— Якби вам гарантували виконання наступного року одного вашого бажання, пов'язаного зі сферою діяльності, що б ви загадали?

— Хочеться, щоб поняття «війна» та «пандемія» пішли геть з нашої реальності. Адже мир у країні, так само як здоров'я та щастя в кожній окремій родині, — це поняття, на яких будується спільне благополуччя та перспективи успішного девелопменту зокрема.

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Поділіться вашою думкою
0 коментарів
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше