Подати оголошення

Спеціальна іпотечна програма від групи компаній KSM-GROUP

KSM-GROUP
KSM-GROUP
Спеціальна іпотечна програма від групи компаній KSM-GROUP
Придбати квартиру в комплексах забудовника KSM-GROUP стало простіше

Порталу Domik.ua стало відомо, що група компаній KSM-GROUP, девелопер ЖК «Кришталеві джерела», «Авеню 42», «Феофанія city», пропонує нову ексклюзивну іпотечну програму «Прозора іпотека 5-7-9%» на 5 років на готове житло та на 7 років на житло, що будується. Як стверджує забудовник це унікальна програма, особливістю якої є найкращі умови придбання, низька відсоткова ставка, доступність щомісячного платежу для пересічного споживача, прозорість та відкритість.

Створюючи програму «Прозора іпотеки 5-7-9%» спеціалісти економічного департаменту забудовника поставили собі за мету випустити на ринок зрозумілий, вигідний і надійний для споживача кредитний продукт.

Далі інформація від забудовника KSM-GROUP:

«Зауважимо, що іпотечне кредитування в Україні завжди було болючим питанням для споживача, банків та забудовників. Крім того, це питання завжди було предметом політичного популізму. Проблем існує багато, перш за все – низький рівень доходів населення, по-друге – більшість доходів громадян отримується в тіньовій сфері, по-третє – відсутність довгострокового кредитного ресурсу у вітчизняних банків, по-четверте незахищеність кредитора від недобросовісних позичальників і на останок – корупційна складова по ходу процесу будівництва та введення в експлуатацію. Усе вищезгадане прямо впливає на завищену ціну іпотеки для кінцевого споживача, адже за законами економіки будь-який ризик чи то витрати вкладаються у кінцеву ціну або відсоткову ставку за кредитом.

Програма іпотеки 5-7-9% має вагомі переваги:

- Перша перевага нашої програми це, навіть, не низька відсоткова ставка, а саме прозорість, відкритість та простота для споживача. Ми чудово розуміємо, що клієнт давно втомився від гарних рекламних меседжів, після яких необхідно глибоко занурюватися в тексти кредитних договорів, відходити за посиланнями на невідомі методики, положення, внутрішні інструкції банків чи то кредитних компаній, переплачувати комісії за видачу, оформлення, супутні послуги «акредитованих» страхових компаній чи нотаріусів, підписувати непрозорі умови та ставки штрафів. У нашому випадку споживач отримує чітку відповідь на головне питання «Скільки я платитиму?» без залучення юридичної консультації чи то тривалого аналізу документів. Тут ви отримуєте простий для використання кредитний калькулятор, в якому відображається усе, в тому числі і реальна переплата за квартиру.

- Друга перевагавідсоткова ставка 5-7-9% річних. На ринку банки видають іпотечні кредити під 17-22% річних(реальна відсоткова ставка). Дехто заперечить, що у нашому випадку є прив'язка залишку заборгованості до курсу Національного банку України. Однак, більшість банків у своїх договорах використовують ПЛАВАЮЧУ відсоткову ставку з прив’язкою до Уніфікованої Ставки за Депозитами з другого року кредитування, що є прихованою валютною прив'язкою, оскільки депозитні ставки коливаються разом з валютним курсом. Крім того, більшість забудовників, що використовують тривалі програми розтермінування прив’язуються до валютного курсу, однак не НБУ, а «свого» банку, що в більшості випадків призводить до здорожчання житлової площі. Конкурентами даної відсоткової ставки на ринку є лише програма уряду під 7 %. Однак і тут є нюанси. По-перше кредити видають банки за комерційною відсотковою ставкою (17-22% річних) з прив'язкою до Уніфікованої ставки по депозитам. Держава компенсує банкам різницю між комерційними відсотками та номінальною ставкою у 7%, яку сплачує споживач. У випадку припинення виплати компенсації (І ЦЕ ЧІТКО ПРОПИСАНО В ДОГОВОРІ) споживач залишається сам на сам з банком з виплатою КОМЕРЦІЙНОЇ відсоткової ставки. Оскільки дані кредити оформлюються на тривалий термін (до 20 років) ризик припинення компенсації в нестабільній в економічному плані Україні є дуже високим.

Третя перевагашвидкість прийняття рішення (до 2-х діб) та мінімальний пакет документів. У більшості банків, до яких звертається позичальник за іпотекою, процес збору документів та прийняття рішення займає від одного до трьох (а у деяких випадках і до шести) місяців. Суттєва частина клієнтів (до 45%) отримують відмову за формальними параметрами (недостатній рівень підтверджених доходів, похилий вік, а в деяких випадках і занадто ВИСОКИЙ рівень матеріальних доходів). Саме через це в банки навіть не звертається більшість клієнтів, оскільки необхідно мати вагомий досвід та терпіння, щоб отримати позитивну відповідь від банку. Крім того, поки іде розгляд на відповідність позичальника вимогам банку відбувається підвищення ціни на нерухомість, що, взагалі, може нівелювати процес видачі кредиту, оскільки забудовник не готовий тримати ціну на квартиру протягом трьох – шести місяців для конкретного клієнта. Ця проблема особливо болюча для клієнтів урядових програм, оскільки клієнтові необхідно пройти погодження не тільки у банку і забудовника, а ще і у державної структури.

Четверта перевага – ми видаємо кредити як на готові квартири введені в експлуатацію, так і на житло, що будується. Готове житло, як правило, у новобудовах має найбільшу вартість, чим ранніх стадіях будівництва. З програмою «Прозора іпотека 5-7-9%» на готове житло клієнт має можливість швидко заселитися у власну квартиру, та сплатити кредит за 5 років. Таким чином споживач замість того, щоб сплачувати орендну плату, може суттєво зекономити!

Наприклад, розглянемо 1-кімнатну квартиру, площею 37,8м2 у зданому будинку в ЖК «Кришталеві джерела». За програмою «Іпотека 5-7-9%» на 5 років при базовій вартості квартири 1360440 грн і умови першого внеску 25%, щомісячний платіж буде в середньому 21500 грн.

Якщо є можливість почекати поки будується новобудова, ми пропонуємо придбати житло на більш ранніх стадіях будівництва у трьох житловий комплексах – Кришталеві джерела (6 черга), Авеню 42, Феофанія city.

Так, в ЖК «Феофанія city»за програмою «Іпотека 5-7-9%» на 7 років щомісячний платіж за 1-кімнатну квартиру, площею 36,92м2  в середньому буде складати усього 13000 грн.

П’ята перевагапрозора схема продажу. Кредит видається на набуття прав на квартиру на первинному ринку за договором про участь у Фонді фінансування будівництва (згідно передбаченої окремим законом процедури) у будинку, який було введено в експлуатацію. Після угоди забудовник оформлює право власності на покупця. При даній схемі реалізації є беззаперечна перевага для клієнта у порівнянні з кредитуванням купівлі квартири на вторинному ринку(чим займається переважна більшість банків), оскільки клієнт суттєво економить (ДО 9,5 ВІДСОТКІВ ВІД ВАРТОСТІ КВАРТИРИ) на податках та нотаріальних зборах.

Шоста перевага – гнучкість. Покупець може обирати зручний для себе розмір першого внеску (min - 25%)  і оптимальний для себе план погашення кредиту (помісячну виплату). Існує можливість дострокового погашення кредиту. Таким чином клієнт може зменшити і без того велику, як для сучасного українського ринку, переплату за квартиру.

Отже, відмовитись від оренди і щомісяця платити за власне житло — цілком реально. Треба лише обрати надійного забудовника. Компанія KSM-GROUP впевнений лідер столичного ринку нерухомості, на рахунку якої вчасно введені 490 тис. м2 житла, які стали комфортною домівкою для понад 25000 людей. Взагалі портфоліо будівельної компаній KSM-GROUP нараховує понад 40 масштабних будівельних об’єкті в сфері житлового будівництва, проектування та інфраструктури, мостів, доріг, інженерних мереж. Враховуючи сучасні тренди, KSM-GROUP створює унікальні, для міського середовища проекти, які стають знаковими для Києва. »

За додатковою інформацією про нову іпотечну програму звертайтесь за телефоном: +38 (044) 355 55 53.

Також слідкуйте за останніми новинами на темах форуму проектів: ЖК «Кришталеві джерела», «Авеню 42», «Феофанія City».

Новость от компании KSM-Group

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

1
Переїзд у нову квартиру: найнеобхідніші меблі та предмети інтер'єру

Переїзд у нову квартиру: найнеобхідніші меблі та предмети інтер'єру

1
Як продати квартиру без посередників за 48 годин?

Як продати квартиру без посередників за 48 годин?

Поділіться вашою думкою
0 коментарів
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше