Подати оголошення

У скільки обійдеться ремонт в новобудові: ринок послуг в Києві і Київській області

У скільки обійдеться ремонт в новобудові: ринок послуг в Києві і Київській області
Точно визначити вартість ремонтно-будівельних послуг в Києві можна тільки після того, як складено кошторис і підібрані підрядники. Іноді приблизний розмір майбутніх витрат можна дізнатися у сусідів, що вже вже заселилися.

Зміст

Правда, цей спосіб доступний в рідкісних випадках. Тому при формуванні бюджету рекомендується орієнтуватися на середні ринкові показники. Так ви підвищите шанси визначити попередню вартість з розбіжністю за все в 10-20% від реальної підсумкової.

На сторінках Domik.ua представники компанії «РДК» поділилися своїм поглядом у скільки обійдуться ремонтні роботи в київському регіоні. Далі призводить пряму мову:

Середні цінники

«Зараз середня вартість ремонту за 1 кв метр в новобудові становить 2 500 грн. Це приблизна сума, так як в кінцевому підсумку сумлінні виконавці вираховують вартість для конкретного випадку після виїзду на заміри, прорахунку докладного кошторису.

Якщо вам пропонують відремонтувати первинне житло істотно дешевше — це привід насторожитися. Швидше за все, пошуки привели вас до «халтурників», які не збираються (і не здатні) виконати роботу на прийнятному рівні. Інша крайність  звернення в дорогі фірми, котрі заламують прайс від 4-5 тис./кв. м, що в 1,5-2 рази вище, ніж середня вартість ремонту в новобудові.

Щоб не переплатити, рекомендуємо звертатися в компанії, які при ціноутворенні дотримуються принципу «золотої середини». Наприклад, ось приклад адекватної пропозиції київської компанії «РДК» по ремонту квартир в новобудові.

Окрім справедливих середньоринкових 2,5 тис. гривень за квадрат дана компанія пропонує безкоштовно провести замір і профконсультацію, скласти кошторис. Після цих процедур стане точно відомо, скільки коштує зробити ремонт в новобудові в вашому випадку.

Приклад ремонту від компанії «РДК»

Що впливає

Ціноутворення  досить заплутаний і індивідуальний процес. Але в ньому можна виділити закономірності. Те, скільки коштує ремонт однокімнатної квартири в новобудові, залежить від:

  • площі житла (метраж);
  • наявності або відсутності чорнового оздоблення від забудовника;
  • вартості будматеріалів;
  • кваліфікації бригади;
  • масштабів нововведень (перепланування, косметичний ремонт, заміна вікон  все коштує по-різному).

Не варто довіряти пропозиціям, в яких вказані фіксовані ціни за ремонт для житла з 1, 2, 3 кімнатами. Це маркетинговий прийом, що не дає уявлення про реальні умови.

Чи варто витрачатися на заміну скління

Забудовники нерідко прагнуть знизити витрати на будівництво і встановлюють в нових будинках металопластикові вікна низької якості. Не пощастило і ви стали власником віконних конструкцій з тонким профілем, однокамерним склопакетом, люфтящими петлями і ручками? Радимо поміняти їх на нові перед в'їздом в нове житло. Порівнявши, скільки зараз коштує ремонт в новобудові з заміною вікон на початковому і фінішному етапі оздоблення, ви переконаєтеся, що краще провести цю роботу раніше. Або доведеться платити за відкоси і підвіконня двічі, адже їх потрібно буде переробляти заново.

На жаль, не кожна будфірма здатна виконати оформлення прорізів естетично і з дотриманням технологічних норм.

Чому часто рекомендують київську компанію «РДК»?

Наприклад, гугл по запиту «ремонт квартир відкоси РДК» знаходить більше двохсот позитивних відгуків від клієнтів про цю компанію. З ними, як і з основною інформацією про будівельну компанію, можна ознайомитися в графі праворуч на першій сторінці видачі пошукових результатів. Загальний рейтинг відгуків на жовтень 2021 — 4,9 зірок з 5 можливих!

Звичайно, у тих, хто шукає будівельників-ремонтників в інтернеті, можуть виникнути сумніви в автентичності відгуків. Зокрема, чи дійсно клієнти задоволені тим, скільки коштує ремонт в новобудові під ключ в даній київської будфірмі. Однак, коментарі накопичувалися протягом 5 років, вони залишені в різний час людьми з різними враженнями і способом мислення. З замовними, фейковий рецензіями так не буває  вони частенько однотипні, і їх з перервами «вивалюють» цілими партіями.

Виконаний ремонт на об'єкті від компанії «РДК»

Чи потрібно поспішати і терміново затівати ремонт

Якщо будинок тільки-тільки введений в експлуатацію, то не варто кидатися на пошуки будівельної бригади. У перші рік-два будівля проходить етап усадки. У цей період не рекомендується проводити чистове оздоблення приміщень. При ігноруванні цього правила свіжооздобленні стіни можуть піти тріщинами. Є ризик пошкодження каналізаційних і водопровідних труб, деформації віконних, дверних прорізів.

Якщо новобудова здана вже 12-24 місяці тому, то зволікати з вибором будівельної фірми не потрібно. Складно спрогнозувати, скільки буде коштувати ремонт в новобудові через рік-два. Але навіть якщо відкинути в сторону інфляцію, здорожчання на тлі пандемійної обстановки будматеріали не дозволяють сподіватися на падіння цін.

На 2021 рік вартість ремонту квартири в новобудові з матеріалами від підрядника хорошого середнього рівня зараз становить близько 4 000 за м2.

Де чекати підступу

Нерідко замовник дізнається, у скільки обійдеться ремонт в новобудові не на папері, а по факту, коли приходить час виплатити повну суму за надані послуги. Недобросовісні підрядники люблять, прикриваючись «користю для власника», по ходу ремонту додавати додаткові роботи. У деяких випадках вони дійсно необхідні. Проблема в тому, що виконавці, заручившись довірою клієнта, нерідко завищують вартість матеріалів і робіт. Через це при великому метражі житла додаткові оздоблювальні, монтажні роботи сильно б'ють по кишені. Вартість ремонту двокімнатної квартири в новобудові може підскочити на 20-30%.

Щоб не зіткнутися з такою ситуацією, звертайте увагу на те, чи пропонує компанія перед початком співпраці ознайомитися з прайсом. У ньому повинні бути перераховані надані види послуг по ремонту квартир в Києві. У будфірмах, які давно працюють у будівельній сфері, можна замовити навіть роботи, не зазначені в прайс-листі. Про їх наявність та вартість можна дізнатися на консультації при складанні кошторису (або зателефонувавши по телефону на сайті)».

На правах реклами

(Думка авторів статті може не збігатися з позицією редакції.)

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Антон Мирончук: Як «MOLODIST» увійшла в ТОП забудовників Київщини та яке житло шукають українці

Антон Мирончук: Як «MOLODIST» увійшла в ТОП забудовників Київщини та яке житло шукають українці

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

1
Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Поділіться вашою думкою

Коментарі відвідувачів

3 коментаря
Александр• 

Стаття фуфло.Абсолютно ні про що! Єлементарні речі і нічого корисного! Про граматику взагаллі мовчу .....автор не і слова такого не знає!!!!

0+0
Владимир• 

Полезная статья! Интересно, а сколько будет стоить ремонт квартиры в новостройке в 2022 году? Планирую делать ремонт у родителей весной. В апреле-мае. Цена тоже будет 2500 грн за м2?

-1+1
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше