Подати оголошення

У ЖК «Нова Англія» відсвяткували 5-ту річницю масштабним сімейним фестивалем

У ЖК «Нова Англія» відсвяткували 5-ту річницю масштабним сімейним фестивалем
Відкриття 13-метрового Біг-Бена з алеєю фонтанів, виступи гуртів Tvorchi, Brunettes Shoot Blondes і співачки Tarabarova, iPhone12 у подарунок та масштабне лазерне шоу — «новоанглійці» відзначили день народження із королівським розмахом.

Як стало відомо порталу Domik.ua, 24 липня 2021 року у житловому комплексі «Нова Англія», що на вул. Максимовича в Голосіївському районі Києва, гучно відсвяткували 5-й день народження проєкту. На честь річниці забудовник Royal House влаштував на території масштабний сімейний фестиваль. Відвідати свято могли не лише «новоанглійці». На один день ЖК відкрив двері для всіх охочих. На захід прийшли більше 7 тис. гостей, підрахували організатори.

Подивитися дійсно було на що. Сам комплекс зводять у архітектурному стилі англійської неокласики із запатентованих стінових модулів. Їх Royal House виробляє на власному заводі під Обуховом. Проєкт комплексу розраховано на 14 будинків, кожен з яких має свої унікальні особливості та назву, що переплітається з історією міст Королівства Великобританії. На початку липня 2021 року ввели в експлуатацію сьомий будинок, який отримав назву «Манчестер». Саме біля нього і відбувалося основне дійство. 

«Цей масштабний проєкт колись починався з великої мрії... І ось за 5 років ми пройшли половину шляху в реалізації зведення ЖК «Нова Англія». 7 будинків із 14-ти вже введено в експлуатацію, більше 3000 задоволених інвесторів отримали ключі від житла своєї мрії. Для нас це не просто цифри, а мотивація рухатися далі з іще більшим темпом і натхненням. Адже ми не просто будуємо будинки — ми створюємо якісно новий простір для красивого, комфортного та щасливого життя!», — розпочала свято директор з продажу ЖК «Нова Англія» Карина Пилипчук.

Алея фонтанів між будинками «Манчестер» та «Брайтон»

Найперше, чим порадували мешканців та гостей — це відкриття прибудинкової території: алеї з фонтанами та дизайнерськими ігровими майданчиками. 

На свято прийшли не тільки резиденти ЖК «Нова Англія», а й їхні друзі, родичі та мешканці з усього району 

Малеча одразу облюбувала дитячі майданчики у суто англійському стилі. Тут і 2-поверховий ігровий комплекс у вигляді лондонського автобуса, стилізована англійська телефонна будка з гіркою та величезна ігрова конструкція у вигляді червоного потягу.

Лондонський даблдекер на дитячому майданчику в ЖК «Нова Англія» 

Для школярів та дошкільнят протягом усього дня проводили різноманітні дитячі шоу-програми, конкурси, майстер-класи із жонглювання, живопису, фехтування та навіть телевізійної майстерності. На території ЖК «Нова Англія» на один день з'явилося справжнісіньке містечко Гоґвардс зі школою Гаррі Поттера. Маленьких гостей розважали герої Поттеріани, можна було приміряти на собі образ чаклуна або чаклунки в одній із тематичних фотозон. В останньому були помічені не лише дітлахи, а й дорослі резиденти.

Персонажі із романів Джоан Роулінг прогулюються по ЖК «Нова Англія» 
Завдяки фотозонам можна було відчути себе одним із героїв легендарної Поттеріани

Читайте також: Як живеться в ЖК «Нова Англія»: півтора роки по тому

Фокусники, міми, аніматори, живі скульптури, співаки та музиканти допомагали поринути в атмосферу Великобританії. Гостей смішили відомі вартові Букінгемського палацу в Лондоні, тут же зі сцени лунала пісня українського аналога легендарної ліверпульської четвірки — Beatles. 

Ведучими заходу стали Роза Аль-Намрі та Олександр Дорошенко.

Антураж Туманного Альбіона створювали стильні фотозони та аніматори 
Сцену сімейного фестивалю в ЖК «Нова Англія» розділили маленькі зірочки початківці та професійні артисти

Серед хедлайнерів свята були гурти Tvorchi та Brunettes Shoot Blondes, співачки Марта Адамчук та Tarabarova.

На концерті в ЖК «Нова Англія» виступили Brunettes Shoot Blondes, TVORCHI, кавер-гурт Beatles, Марта Адамчук та TARABAROVA

Родзинкою святкування стало також відкриття арт-інсталяції — 13-метрового Біг-Бена. Презентували його Карина Пилипчук та комерційний директор Олексій Білоконь. Вони привітали усіх присутніх зі святом, подякували інвесторам, а також команді проєкту: архітекторам, будівельникам, працівникам заводу та менеджерам. І, як годиться, під бурхливі овації перерізали червону стрічку. 

13-метровий Біг-Бен стане однією із улюблених локацій для селфі у ЖК «Нова Англія» 

Після церемонії гостей частували тортом. Особливо на цей гостинець чекали маленькі резиденти. 

Резидентів пригощали фірмовим тортом від ЖК «Нова Англія» 

Крім того, відвідувачі мали змогу перекусити або посмакувати напоями на фестивалі вуличної їжі, де свою продукцію представляли заклади харчування, що працюють у ЖК «Нова Англія» та партнери заходу. 

На фестивалі облаштували зони для релаксу та фудкорти 

Вже стали традиційними розіграші призів у лотерею від компаній-резидентів ЖК «Нова Англія»: школи та дитсадку «Європейський колегіум», магазинів, салонів краси, кафе та ресторанів. Загалом було більше 40 подарунків, найцінніший з яких — iPhone12. Смартфон розіграли серед тих, хто напередодні пройшов спеціальний квест. Учасникам потрібно було відшукати у місті 5 точок із захованими Біг-Бенами та відсканувати унікальний QR-код. Маршрут «англійським Києвом» розробила столична екскурсовод Софія Грабовецька, відома як «гід у капелюшку». Локації гри символічно були пов’язані з визначними пам’ятками Королівства Великої Британії. У квесті взяло участь більше 200 людей. Виграти смартфон пощастило Аліні. Розповідає, вона з хлопцем щойно переїхала до Києва. Перед цим 3,5 роки прожили у Польщі. 

«Вибрали цей ЖК «Нова Англія», тому що тут класна закрита територія та затишні будинки. Дуже цінуємо безпеку. І метро поруч — для нас це теж головний чинник. Це була перша квартира, яку ми подивилися і в неї одразу і в'їхали! Ми погано знаємо Київ. І те, що команда вигадала саме такий квест — це класно зіграло нам на руку. Напевно, якби ми були з Києва, ми б не надто серйозно до цього поставилися. А тут ми вирішили, що це, напевно, знак і 100% потрібно пройти цей квест. І навіть зараз, коли я стояла тут і озвучили моє ім'я, я просто до останнього не вірила що саме мені зателефонують. Я просто в шоці! Дуже, дуже щаслива!», — радіє подарунку переможниця квесту. 

Серед відвідувачів свята в ЖК «Нова Англія» розіграли численні призи: цінні подарунки та сертифікати 

Такі заходи, кажуть «новоанглійці», згуртовують, допомагають потоваришувати із сусідами та знайти нових друзів. 

«Це не перший такий концерт. Те, що організатори докладають стільки зусиль — надзвичайно приємно. І такі заходи сприяють налагодженню відносин між сусідами», — ділиться враженнями від фестивалю Володимир. 

«Все відмінно, весело! Хороші ведучі! Гарні гурти виступають! Все дуже подобається! Дякуємо організаторам! Таке варто проводити заради того, щоб ми знайомилися один з одним. Я, наприклад, на концерті зустріла співробітників зі своєї роботи. Вони, виявилося, живуть у цьому ж комплексі, а я не знала про це», — розповідає Ірина.

Завершився вечір яскравим  лазерним шоу прямо на фасадах будинків. 

Лазерне шоу в ЖК «Нова Англія»

Проєкт «Нова Англія» — житловий комплекс закритого типу з власною інфраструктурою, виконаний у єдиній архітектурній концепції. Це місто в місті, де є все для комфортного життя: магазини, кафе, супермаркети, аптеки, салони краси, навіть свій дитячий садок та школа. До послуг мешканців зелені ландшафтні сквери, прогулянкові алеї, зони відпочинку, дитячі та спортивні майданчики, бігові доріжки, алеї фонтанів, ігрове поле та ін. Серед концепцій — «двір без машин»: у будинках, починаючи з 4-ї черги будівництва, передбачені стилобатні підземні паркінги з ліфтовим сполученням до житлових приміщень. Подбали і про чотирилапих, спроєктувавши для домашніх улюбленців окрему зону вигулу. За 5 років компанія Royal House здала 7 будинків комплексу. Триває зведення ще чотирьох та три у проєкті. Стати власником квартири у ЖК «Нова Англія» та долучитися до комьюніті затишного англійського містечка може кожен: відділ продажу пропонує різні планування одно- та двокімнатного житла. У тому числі інвестори можуть замовити ремонт від забудовника  та заїхати у свою квартиру невдовзі після введення обраного будинку в експлуатацію. 

Дізнатися більше про новобудову, перебіг будівництва та поспілкуватися із майбутніми сусідами можна на форумі ЖК «Нова Англія».

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

1
Переїзд у нову квартиру: найнеобхідніші меблі та предмети інтер'єру

Переїзд у нову квартиру: найнеобхідніші меблі та предмети інтер'єру

1
Як продати квартиру без посередників за 48 годин?

Як продати квартиру без посередників за 48 годин?

Поділіться вашою думкою
0 коментарів
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше