Подати оголошення

У ЖК «Оптимісто» відсвяткували Family Day

ЖК Оптимісто
ЖК Оптимісто
У ЖК «Оптимісто» відсвяткували Family Day
Квести, конкурси, шоу мильних бульбашок, сімейний флешмоб, дискотека і виступ Jerry Heil — в «найоптимістичнішому» житловому комплексі передмістя столиці гучно відзначили родинний фестиваль.

Як стало відомо порталу Domik.ua, 4 вересня 2021 року у ЖК «Оптимісто», що в селі Гатне, відбулося Свято позитивного кварталу. Цю новобудову на виїзді із Києва по Одеському шосе важко не помітити. Яскраві різнобарвні фасади здалеку привертають увагу. ЖК буде складатися з двох багатосекційних будинків висотою у 10 поверхів кожен. Загалом заплановано більше тисячі квартир. Сім секцій із дванадцяти першої будівлі вже ввели в експлуатацію. Забудовник Smile Development вирішив влаштувати для новоселів та майбутніх інвесторів Family Day. 

«У світі багато негативних новин, а ми хотіли зробити позитивні. Це взагалі позитивний проєкт. Тому він і називається «Оптимісто», а компанія — Smile Development. Нам просто хотілося зробити свято, поспілкуватися із людьми і розповісти про наші плани. До Нового року буде повністю зданий перший будинок ЖК «Оптимісто». Крім того, ми придбали ділянку на території ОТГ Вишневого та Крюківщини і збираємося реалізовувати новий об’єкт. У складі будуть якірні орендарі: супермаркет «Сільпо» і міжнародна мережа McDonald’s», — розповів засновник компанії Smile Development Андрій Журжій. 

Засновник Smile Development Андрій Журжій запросив на сцену команду проєкту, подякував їм та привітав зі святом гостей 

Святкували із розмахом. Розваги пропонували на будь-який смак та вік: спортивні ігри, квести, екскурсії комплексом, фуд-корти тощо. Зробити цікаве селфі та поновити аватарку у соцмережах можна було біля однієї із фотозон. Цілий день для гостей лунали зі сцени відомі світові хіти завдяки хлопцям із кавер-гурту reFUNKtion.

На все Гатне лунали світові хіти у виконанні кавер-гурту reFUNKtion 

Особливу увагу приділили маленьким мешканцям, адже більшість резидентів новобудови саме молоді родини із дітьми. Для дітвори організували зони із аквагримом та глітер-тату, майстер-класи із оригамі, настільні ігри, футбольний та баскетбольний челенджі, конкурси та квест. За кожну активність вручали оптимістокоїни, за які потім можна було придбати в ОПТИМІСТО ШОПі пам’ятні речі. 

«Наші гості сьогодні заробляють на всій території оптимістокоїни. І потім їх обміняють на цінні подарунки. На м’яч потрібно назбирати таких 20, на павербанк — 30, на навушники — 20, на колонку — 10, на рюкзак — 2, на брелок — 2 і на кепку — 6», — пояснила продавчиня «Оптимісто Kids Shop» Ліза.

Маленькі резиденти ЖК «Оптимісто» заробляли оптимістокоїни, аби витратити їх в Оптимісто Kids Shop 

Окрім різноманітних гойдалок, гірок, скеледромів, які вже облаштовані на дитячих майданчиках ЖК «Оптимісто», з нагоди свята встановили кілька надувних батутів. А ще дітей та охочих дорослих катали на паровозі, пригощали цукровою ватою, попкорном, гарячими напоями. 

Щоб досхочу настрибатися на батутах, маленькі мешканці ЖК «Оптимісто» поновлювали сили завдяки смаколикам 

Дітлахів розважали аніматори. Найбільше малеча була у захваті від шоу мильних бульбашок та наукових експериментів. 

Наукова магія від аніматорів свята в ЖК «Оптимісто»  

Ще однією родзинкою стало відкриття сухого фонтану. За планом, між двома секціями новобудови облаштують променад, центральною архітектурною композицією якого і буде цей сучасний водограй. 

Сухий фонтан на алеї між двома секціями ЖК «Оптимісто» 

Хедлайнером свята була українська відеоблогерка, співачка і авторка пісень Jerry Heil. Для гостей позитивного кварталу зірка влаштувала цілий концерт, зокрема заспівавши найвідоміші свої хіти  «Охрана отмєна», «Вільна каса» та ін.

Jerry Heil на сцені в ЖК «Оптимісто» виконала пісні у жанрі «побутовий поп» 

Відвідувачів не залишили з порожніми руками. Ті, хто брав участь в активностях та конкурсах отримали свої чесно зароблені винагороди. Дітлахи попрацювали на славу: в ОПТИМІСТОШОПІ з полиць «розмели» весь товар. Крім того, кожен, хто завітав на свято автоматично ставав учасником розіграшу. Кілька десятків щасливчиків отримали призи, серед яких були футбольні м'ячі, павербанки, рюкзаки, а також сертифікати на придбання нерухомості у ЖК «Оптимісто» зі знижкою. 

Всім гостям фестивалю у ЖК «Оптимісто» видавали браслети із номерами, які брали участь у лотереї від забудовника 

«Все супер! Дякуємо! Ми купили в шостій секції, зараз робимо ремонт. Подобається розташування, що закрита територія і досить швидко будували. Тому впав вибір на цей комплекс», — радіє придбанню у ЖК «Оптимісто» Олександра.

Загалом Family Day відвідали понад 500 учасників. Були навіть гості з інших міст Київщини та сусідніх областей. 

«Свято сподобалось. Ми зараз у Василькові живемо, у нас такого свята не було. Тут обрали квартиру для дитини на майбутнє. Поряд хороша транспортна розв’язка, головне, що близько до метро», — пояснює власниця квартири в новобудові Жанна.

«Все чудово! Ми взагалі приїхали із Житомира спеціально для того, щоб відвідати це свято, тому що придбали тут квартиру і дуже щасливі через те, що ми з дітками в майбутньому можемо жити саме в «Оптимісті». Нам тут найбільше сподобалася розв'язка, тому що це Одеська траса і зручно добиратися до центру міста. На перспективу дітям зручніше звідси буде їздити до ВНЗ. І, звісно, назва сподобалася. Ми дуже оптимістична родина і тому обрали цей комплекс», — розповідає інвестока ЖК «Оптимісто» Людмила. 

Салют на даху ЖК «Оптимісто»  

Завершився захід DJ-сетом, яскравим денним феєрверком та родинним флеш-мобом.

Житловий комплекс «Оптимісто» знаходиться на в’їзді у село Гатне, поряд із ТРЦ «МегаМаркет»  

ЖК «Оптимісто» — це проєкт комфорт-класу. Незважаючи на те, що розташований він у передмісті, проте поряд зручна транспортна розв'язка. До станцій метро «Теремки» та «Іподром» можна доїхати за 5 хв на автомобілі або за 10 хв на громадському транспорті. Навпроти ТРЦ «МегаМаркет» із численними магазинами, кав'ярнями, продуктовими крамницями, кінотеатром та ін. Поблизу знаходиться парк відпочинку на березі водойми. Подбали і про інфраструктуру на території самого комплексу. На перших поверхах запроєктовані приміщення під комерцію. Для найменших, зокрема, відкриють центр дитячого розвитку. Обидві новобудови будуть у формі колодязів, виходи з яких розташуються один навпроти одного. Це захистить ЖК від стороннього галасу та пилу. До того ж внутрішній простір запланований вільним від авто, паркінги із зарядками для електрокарів передбачені за периметром будівель. Працюватиме електронно-карткова система доступу і мережа відеокамер. У дворах облаштують сучасні дитячі та спортивні майданчики, зелені зони та місця для відпочинку. Між будинками прокладуть променад із фонтаном та прогулянковими алеями. Побутовий комфорт мешканцям забезпечуватиме власна експлуатаційна компанія. 

Забудовники запрошують інвесторів стати новими резидентами ЖК «Оптимісто». У серпні стартував продаж квартир у нових секціях другого будинку. Мінімальна вартість становить від 21 000 грн/кв. м. Покупцям пропонують обрати варіанти серед одно-, двокімнатних та дворівневих осель.

Дізнатися більше про цей житловий комплекс та поспілкуватися із майбутніми сусідами можна на форумі ЖК «Оптимісто».

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Поділіться вашою думкою
0 коментарів
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше