Подати оголошення

Як ми будуємо «Нову Англію» протягом року війни

Як ми будуємо «Нову Англію» протягом року війни
Вже більше року пройшло від дня повномасштабного вторгнення. За рік ми усі навчилися жити за новими правилами, жити швидше і не здаватися. Ці нові принципи життя в новій реальності підхоплені й у роботі команди девелопера Royal House.

Станом на 23 лютого 2022 року (до повномасштабного вторгнення) в «Новій Англії» в процесі будівництва знаходилося 5 будинків: «Лондон», «Ньюкасл», «Лінкольн», «Віндзор» та «Ноттінгем» – усі будинки знаходилися на різній стадії будівництва. А 24 лютого 2022 року – усе зупинилося…

Пройшов час, зваживши усі «за» і «проти», порадившись з командою – 5-го квітня 2022 року на п’ятому тижні після повномасштабного вторгнення – в ЖК «Нова Англія» було відновлено  будівельні роботи, і в перші ж тижні ми досягли довоєнних темпів будівництва.

Сьогодні, 5 квітня 2023 року, рівно рік з того дня, як ми розпочали знову будувати «Нову Англію».  

Тривалі відключення електропостачання – нова важка перепона з якою стикнулася наша команда.  

Ми ж вирішили, що будувати потрібно не дивлячись ні на що. Придбавши кілька потужних генераторів ми продовжили свою роботу.  

За цей нелегкий рік у війні ми ввели в експлуатацію 2 будинки: «Лондон» і «Ньюкасл», частину підземного паркінгу, було присвоєно адресу двом будинкам де зараз резиденти проходять реєстрацію права власності: «Брайтон» і «Лондон». А в лютому – ми відкрили продажі квартир у новому будинку «Престон», який є завершальним у комплексі. 

Так станом на 5 квітня 2023 року ми будуємо будинок «Лінкольн», який за кілька місяців плануємо ввести в експлуатацію; «Віндзор», де зараз проводяться активні будівельні роботи, адже будинок буде введено в експлуатацію на початку осені; «Ноттінгем» – у цьому будинку завершується монтаж стінових модулів Royal House; «Престон» – завершальний будинок комплексу, саме з ним закінчується проект ЖК «Нова Англія».

Щотижня ми звітуємо перед інвесторами про хід будівництва. Важливо знати, як ми будуємо і тим інвесторам, які вимушені були виїхати з країни, і новини про те, як ми будуємо «Нову Англію» - вселяють впевненість в те, що все буде добре і з перемогою можна повертатися до свого нового дому.

Відео звіти про Хід будівництва «Нової Англії»

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

1
Переїзд у нову квартиру: найнеобхідніші меблі та предмети інтер'єру

Переїзд у нову квартиру: найнеобхідніші меблі та предмети інтер'єру

1
Як продати квартиру без посередників за 48 годин?

Як продати квартиру без посередників за 48 годин?

Поділіться вашою думкою
0 коментарів
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше