Подати оголошення

Європейці скуповують українську нерухомість тисячами квадратних метрів?

Європейці скуповують українську нерухомість тисячами квадратних метрів?
Згідно офіційних даних за другий квартал 2022-го року кількість угод з нерухомістю зменшилась майже в три рази у порівнянні з першим кварталом

Проте, як стало відомо domik.ua з інтервью викладеного на ютуб каналі  Правда Качури  європейці вірять у перемогу України і вкладають кошти у нерухомість з перспективою підзаробити на різниці у вартості після закінчення війни: 

“Вони розуміють що після того коли Україна переможе, коли ми станемо частиною ЕС,  то можна буде множити на 5 вартість квадратного метра. Це стосувалося всіх країн, всього досвіду і ті підприємці які розумні вони завжди заходять під час складних часів в ту або іншу країну. Ті хто займається нерухомістю розуміють, що буде великий економічний бум. Це нас точно чекає, я в цьому впевнений і це точно не дурні люди про яких я чув. Вони зараз скуповують і шукають тисячами квадратних метрів нерухомості, а це показник того що світ в нас віре, це показник того що люди які вміють аналізувати інформацію розуміють що Україна точно переможе, тому це тільки може надихати кожного українця і мене особисто надихає, коли під час війни, коли в нас йдуть обстріли. Я знаю, що забудовники, багато в Києві, 70 відсотків відновили вже будівництва, тому що є попит певний це навіть зовнішній. На західній Україні це вже 90 відсотків відновили будівництво, тому ми точно все відбудуємо, ми точно будем успішною країною, ми будемо відкритою країною куди приїжджають всі громадяни всіх цивілізованих країн і тут будуть інвестиції свої залишати”- стверджує Качура (відео з 1.40 хв).

Олександр Качура - народний  депутат України IX скликання , заступник голови Комітету ВРУ з організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

Дійсно, вартість квадратного метра з 24 марта поточного року значно зменшилась. Ріелтори повідомляють, що угоди купівлі-продажу відбуваються з дисконтом 25-50% від довоенної вартості. Та незважаючи на просідання вартості в другому кварталі загальна кількість  посвідчених правочинів (договорів) з нерухомістю склада 32 448 проти 88 133 тисяч у першому. Це найменший показник за останні 7 років.


Дізнатися про думку українців про своєчасність придбання житла можна  на форумі чи варто зараз купувати нерухомість.

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Поділіться вашою думкою
0 коментарів
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше