Подать объявление

Комору – за півціни: у ЖК «Малахіт» вигідний розпродаж останніх приміщень

Комору – за півціни: у ЖК «Малахіт» вигідний розпродаж останніх приміщень
ЖК «Малахіт» зводять у Солом’янському районі столиці, на вулиці Богданівській, 7а, що в 13-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Вокзальна».

Порталу Domik.ua стало відомо, що у будинках №№1-4 ЖК «Малахіт» залишились останні приміщення під комори. З нагоди передноворічних свят, компанія «Інтергал-Буд» надає інвесторам знижки до 50%. Зауважимо, що додаткові метри дозволять звільнити площу квартири від сезонних та габаритних речей, а це, за підрахунками забудовника, приблизно 10-15% простору для життя. Інвесторам варто поквапитись, адже пропозицією можна скористатися до 31 грудня 2019 року, та й приміщень обмаль.

Деталі можна дізнатися у менеджерів відділу продажів за телефоном: +38 (044) 391 06 15.

Півціни за комору в ЖК «Малахіт»

Стисло про житловий комплекс

Сучасний ЖК  «Малахіт» являє  нерухомість комфорт-класу. На території у 2,75 га заплановано будівництво 5-ти будинків заввишки від 8-ми до 25-ти поверхів. Житловий фонд складатимуть 1178 квартир. Серед планувань – помешкання, де заплановано від однієї до п’яти кімнат, у тому числі на двох рівнях. На цокольних і технічних поверхах новобудов запроектовані нежитлові приміщення під комори для зберігання речей мешканців, на перших – комерційна нерухомість. На даху одного з будинків облаштують лаунж-зону, де мешканці зможуть милуватися навколишніми краєвидами. Крім того, тут передбачений спортивний майданчик.

Під будинками №№3 і 4 запроектовані підземні паркінги з ліфтовим сполученням. На автостоянках, розрахованих для 25 і 122 автомобілі  відповідно, передбачені місця із зарядними станціями для електротранспорту.

У новобудові №5, яку планують завершити у II кварталі 2020 року, запланований дитячий садок із власною територією для відпочинку й активних прогулянок малечі.

Особливістю комплексу обіцяє стати променад-алея з каскадним фонтаном. На прибудинковій території обіцяють створити різноманітні місця для відпочинку, занять спортом і дитячих ігор.

Дізнатися більше про проект, а також поспілкуватися з інвесторами можна на форумі ЖК «Малахіт».

Новина від компанії «Інтергал-Буд»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx