Подать объявление

KYЇVPROEKT City Space: концепція оновлення будівлі «Київпроєкту» від Perfect Group і Saga Development

KYЇVPROEKT City Space: концепція оновлення будівлі «Київпроєкту» від Perfect Group і Saga Development
KYЇVPROEKT City Space знаходиться за адресою вул. Богдана Хмельницкого, 16-22, поруч із театром ім. Лесі Українки, Національною оперою України, вул. Хрещатик.

Компанії Perfect Group та SAGA Development поділилися своїми планами щодо реконструкції «Київпроєкту» – знакової будівлі у центрі столиці. Портал Domik.ua дізнався деталі модернізації, проєктом якої передбачено створення KYЇVPROEKT City Space, який поєднає житлову частину та та тематичні «лаби». За словами авторів концепції, таке рішення дозволить створити новий урбаністичний центр столиці. Пропонуємо дізнатися більше, що саме зміниться в околицях «Київпроєкта».

KYЇVPROEKT City Space буде розташований в особливому для столиці місці – будівлі на вулиці Богдана Хмельницького, 16-22. Саме тут були спроєктовані такі післявоєнні об'єкти як Український дім, Палац спорту, готелі «Україна» та «Салют». Однак за останні роки будівля втратила свою презентабельність, а окремі частини об'єкта  наразі перебувають в  аварійному стані. Після досліджень, що провели компанії «Агенти змін», Perfect Group і Saga Development, була розроблена концепція  оновлення KYЇVPROEKT City Space.

Для об'єднання вулиць Володимирської з Пушкінською та Богдана Хмельницького з Прорізною створять пасажі. Також планується облаштування стилобатної частини – відкритої не тільки для резидентів, а й для всіх містян. Тут висадять зимовий сад, який сприятиме озелененню мікрорайону. Для часткового вирішення проблеми з трафіком та паркуванням автомобілів забудовниками передбачено зведення підземного паркінгу.

Такий вигляд матиме оновлений KYЇVPROEKT City Space

Одна із головних ідей цієї концепції – створення поліфункціонального простору, який допоможе наситити район необхідними функціями. Автори проєкту створять 7 тематичних «лабів», що будуть розташовані в KYЇVPROEKT Citу Space. Серед них: простір для лекцій, конференцій та коворкінгу, зал для проведення виставок, міні кінотеатри, студії відео- та звукозапису, навчальна платформа для дітей та школа робототехніки. 

Вільний доступ на територію лабів у KYЇVPROEKT City Space

Також тут працюватимуть магазини українських брендів техніки та клуб віртуальної реальності, шоу-руми відомих дизайнерів, СПА-центр, спортивний комплекс, ресторани, кафе та ін.   

Частина будівлі буде відведена під житлові апартаменти. До речі, їх продаж вже стартував, про що ми писали раніше. Відкриття комплексу заплановано на 2023 рік. 

Більше про новий проєкт та наявність апартаментів можна дізнатися у відділі продажу за телефоном: +38 (044) 299 22 45.

Обговорити всі особливості проєкту можна на форумі KYЇVPROEKT Citу Space.

Новина від компанії SAGA Development Perfect Group

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Купите бассейн в землю и превратите свой двор в оазис наслаждения!

Купите бассейн в землю и превратите свой двор в оазис наслаждения!

Антон Мирончук: Как «MOLODIST» вошла в ТОП застройщиков Киевщины и какое жилье ищут украинцы

Антон Мирончук: Как «MOLODIST» вошла в ТОП застройщиков Киевщины и какое жилье ищут украинцы

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

1
Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее