Подать объявление

Переваги житлового комплексу Crystal Residence

Переваги житлового комплексу Crystal Residence
Дванадцять фактів про ЖК Crystal Residence, що змусять вас захопитись цим проєктом.

Які переваги виділяють житловий комплекс Crystal Residence з-поміж інших новобудов Голосіївського району? Журналісти порталу Domik.ua знайшли відповідь на це питання та з’ясували, чи відповідає якість будинку досить високій вартості квадратного метра.

Що будують: один чотирисекційний будинок висотою 9 та 24 поверхи, зведений за монолітно-каркасною технологією з цегляними стінами. 

Де будують: Голосіївський район, вул. Жилянська, 26-28; 500 м до станції метро «Олімпійська». 

Коли здадуть: ІІ квартал 2022 року.

Скільки коштує: від 49 000 грн за кв. м.

Візуалізація житлового комплексу «Крістал Резиденс» від забудовника «Буд Сіті Девелопмент Груп» 

Перевага № 1: завжди бути у вирі подій.

Житловий комплекс Crystal Residence зводиться в самому серці Києва — на вулиці Жилянській, в 500 м від Олімпійського стадіону, Театру оперети та Троїцької площі. Тут завжди вирує життя: відбуваються спортивні події, проходять вистави, проводяться культурні заходи та відкриваються найцікавіші ресторани міста. 

У Національному спортивному комплексі «Олімпійський», що розташований в 500 м від ЖК «Крістал Резиденс», майже щотижня проходять різноманітні івенти, й не лише спортивні 

Перевага № 2: швидко дістатися в будь-яку точку міста.

В 450 м від житлового комплексу Crystal Residence знаходиться станція метро «Олімпійська» — отже, звідси зручно діставатися будь-куди без заторів, що так дратують. 

Перевага № 3: розвинена інфраструктура локації.

Все, що потрібно для комфортного життя, знаходиться в межах десятихвилинної прогулянки від ЖК Crystal Residence. Тут працюють медичний центр ІНГО, лабораторія «Сінево», бізнес-центри «Максим» та «Платформа», банківські та поштові відділення, податкова, Конституційний суд та навіть представництво Європейського Союзу. Крім того, резиденти Crystal Residence не матимуть проблем із питанням «де поїсти?». У радіусі півкілометра від новобудови розташовані культові столичні заклади: китайський ресторан Duck, please!, стейк-хаус Sam’s Steak House, заклад узбецької кухні «Тюбетейка», гастробар Passenger та популярний one-euro-bar від Діми Борисова БПШ. 

У 180 м від ЖК «Крістал Резиденс» знаходиться ресторан Sam’s Steak House — перше в Києві місце, де можна замовити справжній стейк із мармурової яловичини японської породи корів Кобе

Читайте також: Інтерв'ю з забудовником Crystal Residence: «Наша мета — якісно та в найстисліші терміни завершити цей проєкт»

Перевага № 4: найкраще — дітям.

Завдяки розвиненій освітньо-навчальній інфраструктурі локацій в ЖК Crystal Residence подобається жити тим, хто має дітлахів. Так, в радіусі кілометра від міста зведення новобудови працюють муніципальні дитячі садки № 61, 129, 92 та приватні Kinderville, Playroom Kids Club. Також тут відкрито близько десятка загальноосвітніх закладів: міжнародний ліцей «Гранд», спеціалізована школа ім. Франка, медична гімназія № 33, школа № 87 та музична школа ім. Стеценка.

Перевага № 5: технічні характеристики класу «бізнес».

Оскільки житловий комплекс Crystal Residence належить до бізнес-сегмента нерухомості, тут заплановано використання якісних матеріалів та дорогих технологій. Так, зовні будинок буде оздоблений вентильованими фасадами — це сучасна технологія, яка в рази підвищує енергоефективність будівлі та дозволяє довгі роки зберігати привабливий зовнішній вигляд. Висота стель у квартирах сягатиме 3 м. Під'їзди зустрічатимуть мешканців дизайнерськими лобі. 

Перевага № 6: місце для дозвілля.

Чотирисекційний будинок Crystal Residence розташований таким чином, що всередині створюється візуально закритий простір. Тут облаштують внутрішній двір для резидентів комплексу — зони відпочинку з дизайнерським ландшафтним рішенням. Ще один суспільний простір буде створено на на відкритій терасі 9-го поверху: тут з'явиться територія для прогулянок, дитячий майданчик та лаунж-зона с живими рослинами та арт-об’єктами.

У внутрішньому дворі «Крістал Резиденс» будуть розташовані зони відпочинку з ландшафтним дизайном, доступ до яких буде лише у резидентів комплексу

Перевага № 7: прогулянки гарним парком.

Незважаючи на те, що ЖК Crystal Residence будується в жвавому центрі міста, в кілометрі від житлового комплексу є спокійний зелений оазис — парк Шевченка, де можна прогулятися, влаштувати пікнік або випити кави у відомому кафе-автобусі.

Перевага № 8: власна інфраструктура. 

Житловий комплекс Crystal Residence матиме власну інфраструктуру, створену за канонами преміальних готелів. Так, на перших поверхах новобудови відкриється сигарний клуб для поціновувачів сигар та бесід за чаркою віскі, beauty space для жінок, ігрова кімната для дітей та фітнес-клуб, де можна буде зняти напругу в кінці довгого дня.

Мешканці ЖК «Крістал Резиденс» зможуть відпочивати, проводити суботні посиденьки та призначати ділові зустрічі у власному сигарному клубі 

Перевага № 9: власний паркінг.

Подвір'я комплексу Crystal Residence не буде заставлене автівками, адже забудовник передбачив зручний дворівневий паркінг на 89 місць. Він буде цілодобово охоронятися, по його периметру планується змонтувати камери відеоспостереження. Заїхати на паркінг мешканці зможуть просто з вулиці, минаючи автоматичний шлагбаум за допомогою магнітної картки.

Перевага № 10: безпека понад усе.

У кожній секції новобудови Crystal Residence працюватиме консьєрж-сервіс, який буде допомагати мешканцям із вирішенням термінових питань, а також слідкувати за порядком. Закрита територія, увійти на яку зможуть тільки мешканці, буде знаходитись під постійним відеонаглядом, що забезпечить резидентам комплексу повну безпеку.

Перевага № 11: квартири з власними терасами.

Оскільки секції Crystal Residence мають каскадну поверховість, в деяких плануваннях передбачені просторі відкриті тераси площею від 11 до 27 кв. м. У певних квартирах терас може бути навіть дві — як, наприклад, в дворівневій квартирі площею 107,47 кв. м, що розташована в третій секції.

Завдяки каскадності секцій деякі квартири на горішніх поверхах «Крістал Резиденс» матимуть власні відкриті тераси

Перевага № 12: відомий харківський девелопер.

Забудовник «Буд Сіті Development Group» вийшов на столичний ринок лише в минулому році, підхопивши одразу два проєкти колишнього «Укрбуду» — «Голосіївську долину» та Crystal Residence. До початку київської кар'єри компанія працювала в Харкові, де стала відомою завдяки своєму багатофункціональному комплексу T-Парк Manufactura, що поєднав в собі житловий та офісний формати. 

Висновки

Житловий комплекс Crystal Residence відмінно підійде для тих, хто хоче жити в серці столиці та скрізь встигати за лічені хвилини: в офіс, парк, ресторан або на модну виставку. Також до інвестицій в новобудову варто придивитися тим, хто планує в подальшому здавати житло в оренду: квартири в житлових комплексах подібного класу та місця розташування завжди будуть користуватися попитом серед зарубіжних селебріті, дипломатів і бізнесменів, які приїжджають у столицю.

Дізнатися більше про новобудову на Жилянській та прочитати звіт відділу продажу про перебіг будівництва можна на форумі ЖК «Крістал Резиденс»

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее