Подать объявление

Переваги житлового комплексу Luxberry Lakes & Forest

Переваги житлового комплексу Luxberry Lakes & Forest
Дванадцять характеристик зі знаком «плюс» концептуального проєкту в мальовничому передмісті столиці.

Содержание

Редакція порталу Domik.ua продовжує знайомити читачів із бонусами, які забудовники пропонують інвесторам у своїх новобудовах. У цьому матеріалі ми розповідаємо про основні переваги нового житлового комплексу від забудовників BudCapital і Forum Capital — клубного проєкту Luxberry Lakes & Forest.

Що будують: два чотириповерхових будинки з таунхаусами на перших поверхах, власним громадським кластером і озером поряд з закритою прибудинковою територією.

Де будують: смт Козин, Обухівський район, Київська область; 16 км від станції метро «Видубичі».

Коли здадуть: ІІ квартал 2022 року.

Скільки коштує: від 30 070 грн/кв. м.

Читайте також: Повний огляд житлового комплексу Luxberry Lakes & Forest в інфографіках

Перевага № 1: життя в стилі «еко».

Селище міського типу Козин, на території якого будується Luxberry Lakes & Forest, розташоване в унікальній локації. З одного боку знаходиться сосновий ліс — джерело фітонцидів і цілющого повітря. З іншого боку — заплави річок Козинка та Дніпро. Тут створено Козинський заказник державного значення — територію, що охороняється державою. Прогулянки в лісі, тихе полювання, купання в місцевих озерах і затоках річок — все це буде доступне мешканцям Luxberry Lakes & Forest. А на Козинському ринку будь-якої пори року можна купити вирощені місцевими фермерами овочі, фрукти, ягоди, м'ясні та молочні продукти.

Селище Козин, де  будується «Люксбері Лейкс енд Форест», розташоване в мальовничому куточку Обухівського району

Перевага № 2: у місто й назад — без заторів.

Поїздка до центра Києва по швидкісному Столичному шосе займає 20-25 хвилин на автомобілі. Обухівський напрям  — один з найбільш незавантажених у Київській області, оскільки тут розташовано лише 13 новобудов на весь Обухівський район. Для порівняння: в Ірпінському районі налічується 171 житловий комплекс.

Перевага № 3: розвинена інфраструктура Козина.

Постійний попит на нерухомість у Козині й сусідство з престижною Конча-Заспою сприяли активному розвитку інфраструктури в селищі. На його території працюють приватний та комунальний дитячі садки, спортивна школа Серебрянських, дитяча школа мистецтв, приватний навчальний заклад Playroom Kids і муніципальна школа. Також у Козині відкрито кілька мережевих супермаркетів, сімейна амбулаторія та дві приватні медичні клініки — RCLIN і Viva. Адепти активного відпочинку оцінять яхт-клуб «Борей» і гольф-центр «Козин», що також розташовані в селищі.

У Козині облаштовано повноцінне гольф-поле на 18 лунок і драйвінг-рейндж — тренувальні майданчики для гравців

Перевага № 4: «For Members Only».

Табличку з цією фразою вішали на дверях закритих клубів Лондона — закладів, куди могли потрапити виключно обрані. Членство в клубі передавалося у спадок і часом говорило про людину більше, ніж його титул. Комплекс Luxberry Lakes & Forest створюється за принципом клубного будинку, тому певні правила запозичив у подібних спільнот. Так, потрапити на територію новобудови зможуть тільки місцеві мешканці та їх гості. Крім територіальної ознаки, резиденти Luxberry Lakes & Forest будуть об'єднані соціальним статусом: тут з'явиться ком'юніті людей із певними життєвими цінностями, цілями та амбіціями.

Перевага № 5: оригінальний архітектурний концепт.

Житловий комплекс Luxberry Lakes & Forest був натхненний сучасною європейською архітектурою з її мінімалістичним формами та простим дизайном. Тут в пріоритеті комфорт, сучасні технології та раціональне використання кожної ділянки простору. Особливістю фасадів стане різнорозмірне скління, яке поліпшить інсоляцію в квартирах.

У дизайні ЖК «Люксбері Лейкс енд Форест» зроблений акцент на технологічність, комфорт і мінімалізм

Перевага № 6: можливість вибрати будь-який формат житла.

Інвестори ЖК Luxberry Lakes & Forest можуть вибрати квартиру, дворівневе житло або таунхаус — в залежності від своїх уподобань. Таунхауси розташуються на перших поверхах будинків, всього їх заплановано 23. Для кожного таунхауса передбачений індивідуальний гараж і мінімайстерня. Квартири в ЖК Luxberry Lakes & Forest представлені одно-, дво-, три- і чотирикімнатними житловими приміщеннями. Деякі варіанти планувань — це дворівневі квартири з виходом на відкриті тераси.

Площі квартир у ЖК «Люксбері Лейкс енд Форест» складають від 52 до 192 кв. м

Перевага № 7: повна автономність.

Усі інженерні комунікації в новобудові Luxberry Lakes & Forest заплановані автономними. Завдяки цьому резиденти комплексу зможуть не залежати від перебоїв із подачею електроенергії або води в селищі. За опалення новобудови відповідатиме власна автономна котельня, за подачу води — дві артезіанські свердловини. Щоб забезпечити стабільну роботу електроприладів, на території ЖК Luxberry Lakes & Forest встановлять систему резервного електропостачання.

Перевага № 8: власна інфраструктура на території ЖК.

Оскільки Luxberry Lakes & Forest запроєктований у клубному форматі, на його території буде створена вся необхідна інфраструктура. Це дозволить резидентам не тільки закривати свої побутові питання, але й об'єднуватися в групи, спілкуватися з сусідами й заводити корисні знайомства. У дворі житлового комплексу розміститься триповерхова будівля громадського кластера — тут відкриється ресторан, салон краси, спа, дитячий клуб і різноманітні магазини. Для автовласників також передбачений підземний паркінг і своя автомийка.

Перевага № 9: зони відпочинку безпосередньо у дворі будинку.

Діти зможуть грати на безпечних сучасних майданчиках, які забудовник облаштує на покрівлі громадського кластера. Тут також буде знаходитись баскетбольний майданчик і зона з тренажерами. По всій території новобудови прокладуть круговий маршрут для катання на велосипедах, роликах або прогулянок із візочками.

Поруч із ЖК «Люксбері Лейкс енд Форест» розташоване озеро, на якому можна буде рибалити та відпочивати

Перевага № 10: посилені заходи безпеки.

Luxberry Lakes & Forest позиціонується як закритий комплекс, тому потрапити на його територію зможуть тільки мешканці та їхні гості. На входах встановлять контрольно-перепусткові пункти зі шлагбаумами й фізичною охороною. Вільний від авто внутрішній двір, дитячі майданчики, паркінг і ліфтові холи будуть перебувати під цілодобовим відеоспостереженням.

Перевага № 11: можливість оформити розтермінування.

Інвестори ЖК Luxberry Lakes & Forest можуть оплатити 100% вартості житла, отримавши при цьому знижку 10%. До кінця березня також надаються додаткові знижки: 2% на двокімнатні квартири та 3% на три- та чотирикімнатні. Крім того, є можливість взяти розтермінування від забудовника. Цей варіант передбачає 50-відсотковий перший внесок та виплату залишку до кінця березня 2022 року — тобто протягом 12 місяців.

Перевага № 12: надійний забудовник.

BudCapital працює на будівельному ринку України з 2008 року. У його портфелі — житлові комплекси Star City, «Новопечерська Вежа», «Вежа на Ломоносова», «Французький квартал». Девелопер співпрацює з такими відомими забудовниками, як холдингова компанія «Київміськбуд», Perfect Group, IB Alliance тощо.

Висновки

Придбання нерухомості за містом — це new black на ринку новобудов столиці. Розташоване в передмісті житло може стати альтернативою літній резиденції або постійною домівкою для родини, що не прив'язана до суворого офісного графіка. ЖК Luxberry Lakes & Forest — найяскравіший житловий проєкт (та єдиний, що зараз зводиться) у селищі Козин, яке відоме своїми рекреаційними зонами. Тут сподобається жити сім'ям із дітьми, прогресивній молоді й тим, хто хоче відключатися від стрімкого ритму мегаполісу, потрапляючи додому.

Більше подробиць про проєкт і перебіг будівництва можна дізнатися на форумі ЖК «Люксбері Лейкс енд Форест».

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее