Подать объявление

Переваги житлового комплексу «Власна Квартира»

Переваги житлового комплексу «Власна Квартира»
Від ремонту «під ключ» за дизайном інвесторів до «розумного будинку». Дванадцять бонусів, якими приваблюють покупців у житловому комплексі на вул. Академіка Вільямса у Жулянах.

Редакція порталу Domik.ua продовжує знайомити з цікавими рішеннями у новобудовах, до яких вдаються девелопери, щоб вирізнитися на фоні інших проєктів. У цьому матеріалі ми вирішили розповісти про житловий комплекс клубного типу «Власна Квартира». Забудовник, житлово-будівельний кооператив (ЖБК) «Власна Квартира», зробив ставку на сучасні смарт-технології, енергозаощадження, безпеку та індивідуальний підхід до кожного інвестора. 

Що будують: житловий комплекс комфорт-класу, що складається із п'яти будинків висотою від 4-х до 7-ми поверхів. 

Де будують: на вул. Академіка Вільямса, 8д, 6б, 8є та Сергія Колоса, 1б, Голосіївський район Києва, житловий масив Жуляни; до найближчої станції метро «Васильківська» — 1,9 км.

Скільки коштує: від 36 650 грн/кв. м. 

Коли здають: три будинки введені в експлуатацію, четвертий готується до здачі, п'ятий забудовник обіцяє завершити в IV кварталі 2021 року.

Перевага № 1: мала висотність 

Формат ЖК «Власна Квартира» — це клубні будинки: три п’ятиповерхові, і по одному висотою чотири та сім поверхів. Загалом у комплексі налічуватиметься 191 квартира. На відміну від так званих «мурашників», споруди малої висотності мають низку переваг. Оскільки квартир мало, всі мешканці знають один одного, тому легше вирішувати спільні побутові питання. Це сприяє утворенню власного ком’юніті, налагодженню добросусідських відносин. 

Перевага № 2: цікаві архітектурні рішення

Перші чотири будинки ЖБК «Власна Квартира» зробив більш типовими. Серед інших проєктів околиці їх вирізняють світлі фасади із яскравими акцентами. Для останнього будинку забудовник вдався до нестандартного для вітчизняної житлової забудови рішення. Споруда буде п'ятиповерховою. Всередині запроєктований атріум. По периметру просторого холу розташуються квартири. У центрі з'являться дизайнерські лавки та зелені насадження. Потрапити до житлових поверхів мешканці зможуть на ліфті із прозорими стінками. В квартирах має бути вдосталь світла: архітектори пропонують балкони засклені, відкриті та «французькі». Фасад виконають у світло-сірих тонах, перший поверх прикрасять навісами та декоративними елементами у формі трапецій. На першому поверсі є квартири з власними двориками, замість балкону, де можна розмістити зону відпочинку.

Візуалізація п’ятого будинку в ЖК «Власна Квартира». У центрі споруди запроєктований атріум 

Перевага № 3: функціональні планування 

Площі помешкань у ЖК «Власна Квартира» варіюються від 19,41 до 116,13 кв. м. У комплексі передбачено смарт-, одно-, дво- та трикімнатні оселі — більше п'яти десятків різноманітних планувань. Можна об'єднувати кілька квартир в одну, наприклад, зробити зі студії та двокімнатної — трикімнатне житло. Проєкти приміщень правильних геометричних форм. Тож у нових мешканців не буде проблем із облаштуванням кімнат.

Перевага № 4: ремонт «під ключ» 

Одна із головних «фішок» проєкту — чистове оздоблення квартир. Інвестори можуть замовити індивідуальний дизайн, або стандартний набір від забудовника. Власникам пропонують обрати матеріали, колір стін, міжкімнатні двері, визначити розташування розеток, вимикачів тощо. Стіни та стелі спочатку тинькують, а потім фарбують (у 5-му будинку буде натяжна стеля). У кухні, холі та санвузлах кладуть керамічну плитку українського виробника. На підлогу стелять шар звукоізоляційного матеріалу — плити з кам'яної вати для акустичної ізоляції Rockwool Steprock HD. Потім роблять багатошарову «плаваючу підлогу», а поверх укладають німецький ламінат 32-го класу. У ванній кімнаті передбачена система «тепла підлога» від данського виробника. Житло передають покупцям із двокамерним склопакетом в п’ятикамерному профілі Rehau, вхідними дверима з замком Mult-T-Lock, який можна програмувати. У кімнатах встановлюються електричні радіатори «Оптімакс» із контролером та кондиціонер OLMO. У санвузлі — бойлер Ariston на 100 л. Сантехнічне обладнання буде від Cersanit, змішувачі німецького бренду Kludi. У кожній оселі проводять інтернет, супутникове телебачення та відео-домофон. 

Інвесторам ЖК «Власна Квартира» пропонують стандартний ремонти від забудовника, а також дизайн за індивідуальним проєктом

Перевага № 5: безпека у всьому

Про спокій та безпеку мешканців ЖК «Власна Квартира» добре дбають. По всій території обладнані відеокамери, яких налічується із сотню. Відеоспостереження здійснюється цілодобово. Всі квартири будуть обладнані пожежною сигналізацію та відеодомофоном фірми VIZIT. Окрема фішка комплексу — датчик «антипотоп». Коли на пристрій потрапляє волога, він подає сигнал до автоматичного клапану, який перекриває подачу води у квартиру. За бажанням можна встановити в оселі охоронну сигналізацію. Квартири здаються із розводкою під датчик відкриття дверей і клавіатуру.

Читайте також: Повний огляд житлового комплексу «Власна Квартира» в інфографіках

Перевага № 6: «Розумна квартира» 

У будинках облаштована централізована автоматизована система управління електричним навантаженням, інженерними системами і мультимедійним обладнанням. Так у квартирах встановлена спеціальна система, що дозволяє налаштовувати температурний режим у кожній окремій кімнаті. Наприклад, у дитячій підтримувати взимку +23 градуси, у вітальні +20 за Цельсієм. Або вдень, коли всі на роботі, підтримувати в оселі +18, а ввечері квартира нагріватиметься до +24 градусів за Цельсієм. Регулювати пристрої можна через панелі, розташовані у кожній кімнаті, або дистанційно за допомогою додатку на смартфоні. 

Перевага № 7: енергозаощадження 

Забудовник обіцяє мешканцям ЖК «Власна Квартира» тепло взимку та помірні рахунки за комунальні послуги. Будинки зводять за монолітно-каркасною технологією зі стінами із червоної цегли чи газоблоку. Фасади утеплюються пінополістиролом — чинні будівельні норми дозволяють використовувати цей матеріал у будинках висотою до 26,5 м. Далі стіни оздоблюються декоративним тинькуванням. Електричні радіатори із функцією регулювання — це не лише комфортний температурний режим у кімнатах, а ще й економія на комунальних послугах. Заощаджувати допоможуть також бойлери. До того ж не доведеться влітку сидіти тижнями без гарячої води, доки в столиці тривають профілактичні відключення централізованого гарячого водопостачання. Квартирні лічильники холодної води та електроенергії будуть встановлені в коридорі. 

Перевага № 8: обслуговування після здачі 

Після введення будинків в експлуатацію, комфорт мешканцям забезпечує обслуговуюча компанія «Власна Квартира». Свій ЖЕК дбає про нормальне функціонування всіх інженерних внутрішньобудинкових систем і обладнання будинку, чистоту та порядок на прибудинковій території, сходових клітинах, технічних поверхах. Вони ж відповідають за систему відеоспостереження та вивіз побутових відходів. 

Перевага № 9: власні вигоди у ЖК

На території комплексу передбачені зони відпочинку, озеленення та куточки для дітей. Минулого року зробили авторський багатофункціональний дитячий майданчик зі скеледромом та незвичними гойдалками. На газонах та клумбах встановлена система автоматичного зрошення. На перших поверхах облаштовують комерційні приміщення. У всіх будинках є комори. У п'ятому буде підземний паркінг на 33 автомобілі, з опаленням, відеоспостереженням та підзарядками для електрокарів. Поруч із кожним будинком є невеликі наземні парковки. 

Прибудинкова територія ЖК «Власна Квартира» із ексклюзивним дитячим майданчиком

Перевага № 10: інфраструктура навкруги

ЖК «Власна Квартира» розташований у Голосіївському районі, а саме житловому масиві Жуляни. Новобудову оточує приватний сектор та малоповерхові багатоквартирні будинки, поряд немає завантажених транспортних магістралей. При цьому завдяки великій кількості новобудов в околиці, тут розвинена соціально-побутова інфраструктура. У 200 м від ЖК знаходяться кілька зупинок громадського транспорту. Поряд торговельний центр, де серед іншого є «Ашан», Domino's Pizza, фітнес-клуб Hiitworks, відділок «Нова Пошта», аптека. По інший бік вул. Академіка Вільямса розкинувся новий мікрорайон «Ліко-Град-3». На нижніх поверхах багатоповерхівок працює низка магазинів, продуктових крамниць, кафе, стоматології, салон краси та ін. 

У радіусі кілометра відкриті приватні дитячі садки «Індіго», «Платоша», «Чудо-Чада», A.KID, Bambinos Kids, «Малюк Арістотель», «Монтессорі на Теремках», SvitloFor Kids. Старших дітей запрошують комерційні школи Family & Friends, «Ліко-школа», ACE school, а також школа усного рахунку Соробан, програмування Logika, вокалу «Муза», музична академія Melody, художня студія «Бегемот Нося» тощо. Працюють амбулаторія № 6, приватні медичні заклади Liberi Studio, EvoClinic, «Медельвейс». До найближчої станції метро «Васильківська» 1,9 км, це 20-25 хвилин пішої ходи. 

Перевага № 11: зелені зони та розваги

Більша частина території Голосіївського району — зелена зона, зокрема Голосіївський ліс, що включає Феофанію та парк імені М. Рильського (141 га). До центрального входу в Голосіївський парк від ЖК «Власна Квартира» — 3,5 км, тобто 10-15 хвилин їзди на автомобілі. Там розміщені атракціони, дитячі майданчики, кафе, ресторани. Цього року «Київзеленбуд» запланував його капітальний ремонт. Поряд розташований ВДНГ, де регулярно проходять різноманітні виставки, змагання, фестивалі. У 2,5 км від новобудови знаходиться Єлизаветинський парк (парк «Теремки»).

Фото із інтернету. Спасо-Преображенський собор у парку «Теремки» 

Перевага № 12: розтермінування та акції 

Придбати оселю у комплексі можна на виплат. Мінімальний перший внесок — 50% вартості квартири. У разі початкового внеску у розмірі 80% від вартості житла, ціна покупки фіксується. Максимальний термін розстрочки — до заселення. У разі 100%-ї оплати надаються знижки. Забудовник також пропонує придбати на виплат місця на підземному паркінгу. 

Висновки 

ЖК «Власна Квартира» — гарний варіант для заощадливих людей. Забудовник економить час та зусилля інвесторів на облаштування оселі. Сучасні технології та своя обслуговуюча компанія допоможуть вирішити побутові проблеми і зменшити рахунки за комунальні послуги. Формат клубного будинку, шумоізоляція в оселях та тиха локація — те, що треба тим, хто цінує власний спокій та затишок. 

Дізнатися більше подробиць про проєкт та поспілкуватися із майбутніми сусідами можна на форумі ЖК «Власна Квартира»

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее