Подать объявление

Скільки коштує квартира в ЖК «Голосіївська долина»

Скільки коштує квартира в ЖК «Голосіївська долина»
Скільки грошей потрібно мати в розпорядженні, щоб стати власником квартири в пішій досяжності від станції метро «Васильківська».

Содержание

Редакція порталу Domik.ua з'ясувала акутальні на березень 2021 року умови інвестування в ЖК «Голосіївська долина». Ми розрахували, скільки буде коштувати одно-, дво- та трикімнатна квартира мінімальної площі за умови повної оплати та у разі розтермінування.

Про житловий комплекс «Голосіївська долина»

Будівництво «Голосіївської долини» почалося ще в 2015 році, коли проєктом займалася корпорація «Укрбуд». Після банкрутства компанії за добудову житлового комплексу взявся харківський девелопер «Строй Сіті Кепітал». На ділянці площею 7,7 га на вулиці Паїсія Кайсарова, 7/9 буде побудовано п'ять будинків висотою 19-25 поверхів. Зводяться секції за змішаною технологією — цегляною та монолітно-каркасною. Утеплюють новобудову мінераловатними плитами завтовшки 120 мм, а стіни обробляють за технологією «мокрий фасад». Усі комунікації в комплексі будуть централізованими.

На прибудинковій території «Голосіївської долини» буде побудований дитячий садок, приміщення для керуючої компанії та двоповерхова будівля, в якій розміститься комерція. На перших поверхах будинків відкриються магазини, кафе, банківські відділення, салони краси. Автомобіль можна буде залишити або на стоянці за периметром (190 паркомісць), або на підземному паркінгу (400 паркомісць). Також у дворі комплексу забудовник планує встановити панорамний ліфт, на якому просто з двору новобудови можна буде піднятися на вулицю Васильківську.

Навесні нинішнього року продажі ведуться в перших двох будинках житлового комплексу. Вводити новобудову в експлуатацію забудовник планує чергами: перша буде здана в II кварталі 2021 року, друга — в IІІ кварталі 2021-го, третя — в II кварталі 2022. Ціна квадратного метра стартує від 21 344 грн.

Візуалізація внутрішнього двору житлового комплексу «Голосіївська долина»

Читайте також: Як будують житловий комплекс «Голосіївська долина»

Скільки коштує однокімнатна квартира в ЖК «Голосіївська долина»

Квартира мінімальної площі, яку в березні нинішнього року можна купити в «Голосіївській долині» — однокімнатна 55,76 кв. м. З них житлова площа складає 23,03 кв. м. Квартира розташована в дев’ятій секції першого будинку. Планування являє собою неправильний чотирикутник із скошеними стінами в кімнаті та передпокої. З кухні передбачений вихід на балкон, у передпокої виділено місце під гардеробну.

У разі повної оплати ціна квадратного метра даного житла становитиме 24 800 грн, загальна вартість квартири — 1 382 848 грн. У разі розтермінування житло не дорожчає. Мінімальний перший внесок складає 345 712 грн — це 25% від загальної вартості. Далі протягом шести місяців інвестор буде сплачувати приблизно по 172 856 грн. Якщо вартість квадратного метра в «Голосіївській долині» буде рости, то й сума щомісячного платежу буде також збільшуватися.

Читайте також: Інтерв'ю з представником «Голосіївської долини»

Скільки коштує двокімнатна квартира в ЖК «Голосіївська долина»

Мінімальна площа двокімнатного житла, доступного до придбання в березні поточного року, дорівнює 63,65 кв. м. Житлова — 32,48 кв. м. Квартира розташована в першій секції другого будинку новобудови. Планування типу «метелик»: вікна виходять на південний схід і північний захід. Туалет та ванна роздільні, з кухні є вихід на балкон. Спальні знаходяться одна навпроти одної, між ними передбачено місце під гардеробну.

Ціна квадратного метра в даному випадку — 22 700 грн. Повна вартість такого житла становить 1 444 855 грн. Забудовник пропонує можливість оформити розтермінування до кінця вересня, тобто на півроку. Мінімальний перший внесок 25% у грошовому еквіваленті дорівнює 361 214 грн. Залишок виплачується щомісяця рівними частинами, тобто приблизно по 180 606 грн.

Читайте також: Переваги житлового комплексу «Голосіївська долина»

Скільки коштує трикімнатна квартира в ЖК «Голосіївська долина»

Трикімнатне житло мінімальної площі в новобудові «Голосіївська долина» — це квартира 83,43 кв. м. Житлова площа складає 47,17 кв. м. Квартира знаходиться в другій секції другого будинку житлового комплексу. Планування правильної геометричної форми з прямокутними кімнатами, квадратною кухнею і Г-подібним коридором. У квартирі передбачено два балкони: з кухні та з найбільшої зі спален. .

Квадратний метр обійдеться інвестору в 23 200 грн, квартира повністю — 1 935 576 грн. Якщо оформити розтермінування до кінця вересня, то необхідно буде внести як мінімум 483 894 грн. Решту квадратних метрів інвестор буде виплачувати щомісяця однаковими частинами приблизно по 241 941 грн протягом півроку.

Ціни на квартири в ЖК «Голосіївська долина»

 

1-кімнатна

2-кімнатна

3-кімнатна

Мінімальна площа, кв. м

55,76

63,65

83,43

Ціна за кв. м, грн

24 800

22 700

23 200

Загальна вартість, грн

1 382 848

1 444 855

1 935 576

Загальна вартість у разі розтермінування

Не змінюється

Термін розтермінування

6 місяців (до 30 вересня 2021 року)

Перший внесок 25%, грн

345 712

361 214

483 894

Щомісячний платіж із розтермінування, грн

172 856

180 606

241 947

Висновки

У березні 2021 року в житловому комплексі «Голосіївська долина» можна придбати одно-, дво- і трикімнатне житло. Найдоступніша квартира мінімальної площі 55,76 кв. м обійдеться інвестору в 1,38 млн грн. Забудовник пропонує покупцям можливість оформити розтермінування , але оскільки воно надається лише до кінця вересня, то щомісячний платіж складе значну суму.

Обговорити новобудову, стежити за перебігом робіт і познайомитися з реальними інвесторами можна на форумі ЖК «Голосіївська долина».

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее