Подать объявление

Характер нордичний: три житлові комплекси Києва, натхненних естетикою півночі

Характер нордичний: три житлові комплекси Києва, натхненних естетикою півночі
Столичні новобудови, в яких сподобалося би жити спадкоємцям будинку Старків.

Содержание

Архітектура й стилістика північних країн — це історія про стриманість і комфорт, прихований за мінімалістичними фасадами. Журналісти порталу Domik.ua обрали три житлові комплекси Києва, натхненних цієї естетикою.

Житловий комплекс Nordica Residence

Творці Nordica Residence вочевидь захоплюються скандинавським стилем з його чіткістю ліній і мінімалізмом. Навіть слоган проєкту говорить: «Знайди свою особисту Скандинавію». Маркетолог Корпорації Нерухомості РІЕЛ Євген Павличенко пояснює: «Від скандинавського стилю ми взяли панорамне скління, лаконічність оздоблення та холодну сіро-блакитну колірну гаму. Оскільки цей стиль характеризується використанням натуральних матеріалів, ми обрали для оздоблення фасадів керамогранітну плитку. Керамограніт — дуже міцний матеріал, що імітує натуральний камінь». Кожен квадратний метр забудовник «РІЕЛ» планує використовувати раціонально. Так, на даху стилобату буде облаштований двір із зонами відпочинку, а в стилобатній частині розміститься паркінг на 523 машино-місця.

Новобудова зводиться в Печерському районі Києва, на Залізничному шосе, 45а. До найближчих станцій метро — «Дружби народів», «Видубичі» та «Либідська» — приблизно 1,5 км. По сусідству з «Нордікою» розташований відомий столичний ЖК «Новопечерські Липки».

Nordica Residence буде складатися з трьох будинків, об'єднаних стилобатом. Висота секцій — 7, 9 і 26 поверхів. Комплекс будується за монолітно-каркасною технологією із стінами з керамоблока (зовнішні) і газоблока (міжкімнатні). Зовні стіни будуть утеплені мінераловатними плитами і оброблені керамогранітом за технологією вентильованого фасаду. На перших поверхах комплексу розміститься комерція і дитячий садок на 80 малюків.

Більше інформації про характеристики проєкту і знижки на квартири можна дізнатися на форумі ЖК Nordica Residence.

Візуалізація житлового комплексу «Нордіка Резиденс»

Читайте також: Повний огляд ЖК Nordica Residence в інфографіках

Житловий комплекс POLARIS Home & Plaza

На емблемі ЖК POLARIS Home & Plaza — Полярна зірка і Мала Ведмедиця, що складають одне з найбільш впізнаваних сузір'їв. Таку назву творці новобудови вибрали недарма: житловий комплекс буде примикати до Полярної, центральної вулиці Мінського масиву. «Сотні років Полярна зірка була орієнтиром для мандрівників, мореплавців, шукачів пригод. Минув час, і зараз її сяйво доступно кожному. Воно зливається з вогнями великого міста і відкриває нові можливості на ринку новобудов», — стверджують в компанії Citex Development і обіцяють, що новий житловий комплекс стане однією з візитівок Мінського масиву.

Девелоперів у проєкту два — Perfect Group і Citex Development. Разом вони зводять комплекс в Оболонському районі, на вул. Сім'ї Кульженків, 22. Найближча станція метро — «Мінська», що розташована приблизно в 2 км.

POLARIS Home & Plaza буде являти собою два будинки. Перший, односекційний і 16-поверховий, розташується у дворі новобудови. Другий, шестисекційний і 24-поверховий, зводиться вздовж вулиці Кульженків. Технологія будівництва — монолітно-каркасна, стіни викладаються цеглою. Житловий комплекс буде реалізований у форматі live-work-play: на перших поверхах відкриються торговельно-розважальний центр, спортклуб, а у дворі буде розбито паркову зону з дитячими та спортивними майданчиками.

Дізнатися більше інформації про історію проєкту та поспілкуватися з його інвесторами можна на форумі ЖК POLARIS Home & Plaza.

Візуалізація житлового комплексу «Поляріс Хоум енд Плаза»

Читайте також: Старт новорічної акції в ЖК POLARIS Home & Plaza

Житловий комплекс FJORD

Щоб помилуватися фіордами, раніше потрібно було летіти до Норвегії. Зараз побачити FJORD можна на столичному Печерську — це новий житловий комплекс девелопера ENSO. У перекладі з норвезького «фіорд» означає морську затоку зі скелястими берегами, що врізається в сушу. «Ми намагалися втілити неприборкану силу північної стихії, задумавши секції різнорівневими, — стверджують творці комплексу. — У FJORD однозначно північний вайб, але палка душа».

Новобудова зводиться на Печерську, в 1,5 км від метро «Видубичі», «Дружби народів» і «Либідська». По сусідству з FJORD знаходиться ЖК «Новопечерські Липки». Адреса проєкту — Військовий проїзд, 8.

Житловий комплекс FJORD — це дев'ятисекційний будинок нетипової для українського містобудування каскадної форми. Три секції заплановано висотними — на 20, 22 і 30 поверхів, шість — змінної поверховості. Каскади стартують із чотирьох поверхів, поступово добираючи в поверховості. Новобудова зводиться за монолітно-каркасною технологією з заповненням стінових прорізів цеглою. Утеплювати планують мінеральною ватою, а поверх будівникі будуть монтувати вентильовані фасади. На нижніх поверхах ЖК FJORD зарезервовані приміщення під магазини, кав'ярні, ресторани та салони краси. На площі понад 1300 кв. м розміститься дитячий садок із власним ландшафтним парком та ігровими майданчиками.

Побачити фото з будмайданчика і обговорити цінову політику девелопера можна на форумі ЖК «Фіорд».

Візуалізація житлового комплексу «Фіорд»

Читайте також: Переваги житлового комплексу FJORD

Висновки

Житлові комплекси Nordica Residence, FJORD і POLARIS Home & Plaza — проєкти, що успадковують архітектурні традиції північних країн. Серед них — мінімалізм в оздобленні та увага до деталей, великі площі скління і комфорт майбутніх мешканців. Крім того, новобудови об'єднує більш важлива характеристика — високий індекс надійності на Bild.ua. Це свідчить про те, що інвестувати в дані проєкти безпечно.

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее