Подати оголошення

Надійні новобудови Оболонського району Києва

Надійні новобудови Оболонського району Києва
Оболонський район посідає перші сходинки у рейтингах найкомфортніших у столиці, завдяки розвиненій інфраструктурі, метро, великій кількості ТРЦ та набережній. Де можна придбати нерухомість на первинному ринку району вигідно та безпечно — далі в матеріалі.

Зміст

В огляді портал Domik.ua враховував лише проєкти, які у грудні 2021 року продовжують будуватися в Оболонському районі Києва, тобто ще не введені в експлуатацію. 

Дані для огляду ми взяли з пошуковика надійних новобудов Bild.ua, що збирає інформацію про всі українські новобудови. На сервісі розміщуються актуальні ціни, наявні планування, детальний опис об'єктів. Унікальний параметр — Індекс надійності. Кожен об'єкт досліджують за авторською методикою за 42-ма критеріями. Зокрема експерти перевіряють законність, дозвільні документи, репутацію девелопера, наявність судових рішень, заборон, боргів чи затримок будівництва. За кожен такий пункт нараховують бали. Максимум можна набрати 220. Їхня сума і визначає Індекс надійності та відповідний колір щита:

  • від 193 до 220 — високий Індекс надійності (зелений щит);
  • від 149 до 193 — середній Індекс надійності (помаранчевий щит);
  • 148 і нижче — низький Індекс надійності (червоний щит).

За даними «Білд», у грудні 2021 року квартири в Оболонському районі пропонують 14 об'єктів на етапі будівництва. 2 з них отримали низькі бали, 7 — середні. Ще 3 ЖК набрали високі бали, тобто вони найбільш надійні з точки зору інвестицій. 

Надійні новобудови Оболонського району Києва

Читайте також: Надійні новобудови Дарницького району Києва

ЖК POLARIS Home&Plaza — 204 бали

Історія будівельного майданчика на перехресті вул. Сім'ї Кульженків та Полярної у Мінському масиві почалася ще у 2004 році. За цей час об'єкт змінив кілька забудовників та назв — Family Тown, Tesla House, KyivSky. У 2020 році за зведення проєкту взялися компанії Perfect Group та Citex Development. Нині новобудова має назву ЖК POLARIS Home&Plaza. Учасники будівництва отримали всі необхідні дозволи. Заявлений клас житла — «комфорт+». Комплекс складатиметься із двох окремих будівель. Перша — це двосекційний 16-поверховий довгобуд, що залишився від попередніх забудовників. Друга — шестисекційний 24-поверховий багатофункціональний комплекс. Інвесторам обіцяють власний шопінг-центр, спорт-клуб, кав'ярні, сучасний дитячий садок і парк з дитячими та спортивними майданчиками у дворі. Територія буде закритою та із цілодобовою охороною і відеоспостереженням. Для особистого транспорту мешканців зведуть дворівневий паркінг. Родзинкою ЖК мають стати лобі з дизайнерським оздобленням.

На форумі ЖК Polaris Home&Plaza представники забудовника викладають фото та відеозвіти перебігу будівельних робіт. У першому будинку триває внутрішнє оздоблення і прокладання необхідних комунікацій. Секції другого знаходяться на різних етапах зведення: у 4.1 завершується кладка стін і скління, у 3.3 та 3.2 працюють над монолітом горішніх поверхів, 3.1, 2.1 та 2.2 на початкових стадіях. Дописувачів форуму непокоїть кількість паркомісць у майбутньому ЖК, інвестори дискутують з приводу темпів будівництва та термінів здачі. 

Локація: Мінський масив, вул. Сім'ї Кульженків (Петра Дегтяренка), 22.

Найближча станція метро: «Мінська» — 2,7 км, «Героїв Дніпра» — 2,8 км. 

Вартість: від 22 724 грн/кв. м.

Термін здачі: повністю завершити об'єкт планують у II кварталі 2023 року. 

Найбільшу кількість балів від «Білд» серед новобудов Оболонського району набрав ЖК POLARIS Home&Plaza

Читайте також: Надійні новобудови Голосіївського району Києва

ЖК DOCK32 — 201 бал

На Рибальському острові на першій лінії Дніпра асоціація «Промислово-будівельна група «Ковальська» зводить проєкт у стилі лофт — ЖК DOCK32. Новобудова комфорт-класу складатиметься із двох 26-поверхових секцій. Загалом тут будуть 453 квартири. Власникам верхніх поверхів пощастить із видами. Оскільки навколо поки промислова зона та малоповерхова забудова, мешканці зможуть милуватися річкою та панорамою міста. На закритій території планується цілодобове відеоспостереження. Передбачені дитячий та спортивний майданчики, а також відкрита тераса з зонами відпочинку. Для дитячих візочків та людей з обмеженими можливостями облаштують ліфтове сполучення на терасу. У комплексі заплановано підземний дворівневий паркінг на 282 автомобілі. Відкриють магазин і ресторан. Обслуговувати ЖК буде власна експлуатуюча компанія. У пішій досяжності ТРЦ Blockbuster Mall та МЕТРО. У перспективі промзона півострова має перетворитися на сучасний район із діловими центрами, зеленими зонами та новими житловими комплексами. 

На форумі ЖК Dock 32 одні критикують архітектурний стиль та місце розташування проєкту: у 100 м проходять залізничні колії, навколо гаражі, СТО, АЗС, лінії електропередач. Інші захоплюються незвичайним виглядом новобудови, припускають, що таке житло підійде для молоді, фрілансерів та представників IT. Пишуть, що квартири у будинку майже розкуплені. На сайті забудовника звітують, що робота добігає кінця, наразі тривають оздоблювальні роботи та облаштування прибудинкової території. 

Локація: Рибальський острів, пр-т Степана Бандери, 32д.

Найближча станція метро: «Почайна» — 2,8 км.

Вартість: від 50 000 грн/кв. м.

Термін здачі: IV квартал 2021 року. 

ЖК DOCK32 увійшов до переліку надійних новобудов Оболонського району

ЖК Navigator 2 — 194 бали

«ДБК-ЖИТЛОБУД» через дорогу від власного виробництва на Пріорці зводить ЖК Navigator 2. Це проєкт економкласу із чотирьох панельних будинків висотою 24 та 25 поверхів. Забудовник пропонує інвесторам житло із ремонтом, що включає вхідні та міжкімнатні двері, вікна і балконні двері, внутрішні оздоблювальні роботи, сантехнічне обладнання, радіатори опалення і електричне розведення. Ще одна перевага — великі площі квартир та правильне планування. Територія буде відкритою. У дворі розташуються дитячі та спортивні майданчики, зони відпочинку, наземна парковка. На перших поверхах відкриються магазини, кафе, салони краси, офіси. До найближчого ТРЦ «Караван» 600 м. Серед недоліків — гаражі та промислова зона навкруги. У першому будинку вже працюють над зовнішнім оздобленням стін. У другому та третьому триває зведення поверхів. Четвертий поки на стадії підготовчих робіт. 

На форумі ЖК Navigator 2 інвестори обмінюються фото будівельного майданчика, обговорюють локацію новобудови, ціни та інвестиційну привабливість. Найбільше нарікань викликають так звані «перекупи». 

Локація: Пріорка, вул. Коноплянська, 22.

Найближча станція метро: «Мінська» — 2,8 км, «Оболонь» — 3,1 км. 

Вартість: від 21 750 грн/кв. м.

Термін здачі: здати перший будинок обіцяють у II кварталі 2022 року, другий — у III кварталі 2022 року. 

ЖК Navigator 2 позначений на Bild.ua зеленим щитом

Висновки

У грудні 2021 року в Оболонському районі столиці можна придбати нерухомість від забудовника у 3-х проєктах із високим Індексом надійності. Найнижчу ціну за квадратний метр тримають у ЖК Navigator 2 — від 21 750 грн. Найдорожче обійдеться квадратний метр у ЖК DOCK32 — від 50 000 грн.

Дізнатися максимально повну інформацію про ці та інші новобудови району зокрема щодо законності об’єктів та сумлінності забудовників, можна, замовивши детальний звіт на «Білдконтроль». Аналіз включає більше 50-ти сторінок: повний опис, розгляд документів та консультацію юриста за інвестиційним договором (Посилання на приклад). 

Порадитись з іншими інвесторами або обговорити останні новини з відділів продажу ЖК в Оболонському районі пропонують також на форумі Відгуки про новобудови на правому березі.

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Поділіться вашою думкою
0 коментарів
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше