Подати оголошення

Огляд цін на однокімнатні квартири бізнес- і преміумкласу в Подільському районі Києва

Огляд цін на однокімнатні квартири бізнес- і преміумкласу в Подільському районі Києва
Скільки мінімум доведеться віддати за престижне житло в історичному, культурному і діловому центрі столиці та де шукати новобудови з найменшими ризиками інвестицій — далі в матеріалі.

Портал Domik.ua розглянув актуальні пропозиції однокімнатних квартир у новобудовах бізнес- і преміумкласу, які в жовтні 2021 року будують у Подільському районі Києва.

Огляд ґрунтується на інформації пошуковика надійних новобудов Bild.ua. Сервіс збирає дані про всі нові будівельні проєкти України: житлові комплекси, котеджні містечка, комерційні приміщення тощо. Можна підібрати житло за певними параметрами, наприклад, локацією, ціною, термінами здачі, якістю, сервісами на території — загалом користувачам доступно 360 фільтрів. Унікальний параметр — Індекс надійності. Експерти аналізують проєкти за авторською методикою. За результатами перевірки кожен ЖК отримує бали. Їхня сума і визначає Індекс надійності: від 193 до 220 балів — високий, від 149 до 193 — середній, 148 і нижче — низький. Високі оцінки свідчать про мінімальні ризики інвестицій, у проєкта все в порядку з документами і у забудовника гарна репутація. Низькі бали означають, що у новобудови істотні проблеми, серед яких можуть бути відсутність дозвільних документів, затримки введення в експлуатацію, судові позови. 

За даними «Білд», у Подільському районі однокімнатні квартири на первинному ринку пропонують у 5-ти проєктах бізнес-класу і одному ЖК сегмента «преміум». В огляді враховувалося житло з роздільними кімнатою і кухнею, студії, смарт-квартири і варіанти з вільним плануванням, які пропонують відділи продажу в проєктах на етапі зведення. Нерухомість у зданих або заморожених об'єктах, а також переуступка до уваги не бралися. 

У таблиці нижче наведені стартові ціни, а також найдоступніші варіанти однокімнатних квартир у проєктах бізнес-класу. Об'єкти згруповані за Індексом надійності. Детальніше про кожен ЖК можна дізнатися, перейшовши за зазначеним посиланням на сторінки комплексів на «Білд» і гілки форуму Domik.ua.

Однокімнатні квартири в новобудовах бізнес-класу в Подільському районі

Житловий комплекс Мінімальна площа, кв. м Мінімальна вартість кв. м, грн Мінімальна вартість, грн Детальна інформація

Високий Індекс надійності

«Паркове місто» 

43,77

34 250

1,5 млн

Форум ЖК «Паркове місто» 

Illinsky House

47,38

88 684

4,2 млн

Форум ЖК Illinsky House

«Новий Поділ» 

56,79

62 850

3,57 млн

Форум района «Новий Поділ» 

Середній Індекс надійності

COMPASS CENTER

37,49 

42 700

1,6 млн

Форум апарт-комплекса COMPASS CENTER

Поки не перевірені

ANDRIYIVSKY City Space

101,18

100 000

10,12 млн

ЖК ANDRIYIVSKY City Space

Читайте також: Огляд цін на двокімнатні квартири економ- та комфорт-класу в Деснянському районі Києва

ЖК Illinsky House компанія Cityconsult Development зводить в історичній частині Києва на першій лінії Дніпра

Серед новобудов преміумкласу однокімнатні планування пропонує один проєкт — клубний будинок LA MANCHE. У об'єкта високий Індекс надійності. В наявності квартира з роздільними кімнатою і кухнею, загальною площею 48,43 кв. м. Обійдеться вона 3,65 млн грн, тобто 75 450 за квадратний метр. Дізнатися більше про проєкт можна на форумі КД LA MANCHE

Читайте також: Огляд цін на трикімнатні квартири економ- та комфорт-класу в Солом'янському районі Києва

Висновки

У жовтні 2021 року в Подільському районі Києва однокімнатні квартири можна придбати в шести проєктах сегментів «бізнес» і «преміум». Серед новобудов із високим Індексом надійності мінімальну ціну встановили в ЖК «Паркове місто», де ціни на однокімнатні планування стартують від 34 250 грн/кв. м. Найдоступніша з них — це квартира площею 43,77 кв. м за 1,5 млн грн. Найдорожче коштує нерухомість у ЖК ANDRIYIVSKY City Space — від 100 000 грн/кв. м. Забудовник пропонує житло з вільним плануванням. За квартиру площею 101,18 кв. м доведеться віддати 10,12 млн грн.

Також однокімнатні планування передбачені проєктом ЖК «Подол Престиж», який кияни прозвали «Будинок-монстр». Об'єкт повинні були завершити ще у 2016 році, проте будівництво призупинено рішенням суду, замовнику відмовлено в продовженні терміну дії договору оренди землі. Детальніше про цей довгобуд можна дізнатися на форумі ЖК «Подол Престиж»

Тому, щоб не втратити гроші на інвестиціях у первинний ринок нерухомості, слід спочатку вивчити історію проєкту та девелопера, а також всю дозвільну документацію. Зробити це можна за допомогою відкритих реєстрів даних, форумів, публікацій у ЗМІ та ін. Однак коли мова йде про великі суми, краще усе ж таки звернутися за допомогою до професійних рієлторів, юристів або профільних експертів. Наприклад, «Білдконтроль» складає докладний звіт про будь-який ЖК. Аналіз включає понад півсотні сторінок даних про об'єкт, роз'яснення фахівців і юридичну консультацію за інвестиційним договором (приклад за посиланням). 

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

1
Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Поділіться вашою думкою
0 коментарів
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше