Подати оголошення

Переваги житлового комплексу Illinsky House

ЖК Illinsky House
ЖК Illinsky House
Переваги житлового комплексу Illinsky House
Перед великим придбанням експерти радять скласти перелік його плюсів та мінусів. Ми полегшили вам завдання та зібрали всі переваги ЖК Illinsky House.

У лютому 2022 року будівництво житлового комплексу Illinsky House, розташованого на Подолі, вийшло на фінішну пряму. Вже навесні забудовник «Альянс Новобуд» планує вводити об'єкт в експлуатацію та вручати ключі власникам квартир. Житло тут користується попитом, незважаючи на його цінник: найдоступніша квартира коштуватиме інвестору 4,5 млн грн. Журналісти порталу Domik.ua уважно вивчили характеристики новобудови, щоб з'ясувати, чим забудовник зумів зацікавити таку вимогливу публіку.

Що будують: два будинки преміум-класу заввишки 5-8 поверхів у стилі неокласицизму з благородною сіро-бежевою кольоровою гамою. В оздобленні фасадів буде використаний натуральний камінь.

Де зводять: Подільський район, вул. Набережно-Хрещатицька, 21; 700 м до станції метро «Контрактова площа», 900 м — до станції «Поштова площа».

Коли здадуть: у І кварталі 2022 року.

Скільки коштує: від 91350 грн за кв. м.

Перевага № 1: розташування в історичному та культурному серці столиці.

Комплекс клубного формату Illinsky House будується на Подол. Тут, власне, багато століть тому й розпочалася славна історія Києва. Саме на Подолі у гарній ратуші з вежею розташовувався магістрат — аналог сучасної мерії, а Контрактова була головною площею у місті. Тут відкрилася перша в Києві аптека, з'явився перший водогін і був запущений перший трамвай. Кожен камінець бруківки, кожен будинок і сквер на Подолі занурюють в історію, роблять місцевих жителів її невід'ємною частиною. Купівля нерухомості на Подолі — не просто угода, а частина родинної історії, яка передаватиметься від покоління до покоління.

Київський Поділ — місце, з якого почалася історія столиці

Перевага № 2: гармонійне вплетення архітектури у подільський ландшафт.

Метою архітекторів ЖК Illinsky House було створення такої будівлі, що не вибивається із загального контексту, а органічно інтегрується у міське середовище. Тому вони вибрали стиль неокласицизму й особливу увагу приділили зовнішньому оздобленню житлового комплексу. У ньому буде використано натуральний камінь, декоративну цеглу та керамограніт спокійних бежевих відтінків. Пропорційна навколишній забудові висотність, панорамні вікна та лаконічність ліній дозволять Illinsky House гармонійно вписатися в архітектурний ландшафт Подолу.

Архітектура ЖК Illinsky House витримана у стилістиці будівель старого Подолу

Перевага № 3: ​​можливість всюди бути вчасно.

Щоб встигати закривати свої завдання в умовах сучасного мегаполісу, потрібно або володіти приватним вертольотом, або жити в центрі міста. Житловий комплекс Illinsky House розташований так, щоб його резиденти могли швидко та зручно дістатися будь-якої точки міста. До Хрещатика з його адміністративними будинками та бізнес-центрами — 2,5 км від новобудови, до Оболонських Липок з їхніми приватними садками та англомовними школами — 4 км. А якщо на жвавій Набережно-Хрещатицькій вулиці буде затор, завжди залишається можливість пересісти на метро, ​​дві станції якого — «Контрактова» та «Поштова» — розташовані в десятихвилинній прогулянці від комплексу.

Вулиця Набережно-Хрещатицька — одна з головних автомагістралей столиці

Перевага № 4: вся необхідна інфраструктура — за крок від дому.

Втім, мешканцям Illinsky House й не доведеться часто кудись виїжджати, адже все необхідне для комфортного життя розташоване у радіусі кілометра. У цьому переліку — супермаркети «Сільпо» та Varus, клінічна лікарня № 15, сквер поруч із Свято-Іллінською церквою. З освітньою інфраструктурою також порядок: за кілометр від новобудови знаходяться муніципальний дитячий садок № 307, ліцей № 100, дитяча музична школа, Києво-Могилянська академія, Вища школа адвокатури, приватний університет Kyiv Mohyla Business School. Долучитися до культурного життя столиці резиденти комплексу зможуть у центрі сучасного мистецтва НаУКМА, Bursa Gallery, театрі «Колесо» та кінотеатрі «Жовтень». У культову кондитерську Paul можна ходити на родинні суботні сніданки, а пропустити келих крафтового пива з друзями — у паб Drunken Monkey.

У ресторані-кондитерській французької мережі Paul подають найкращу випічку у столиці

Перевага № 5: закритий внутрішній двір із цілодобовою охороною.

Безпека — одна з головних умов комфортного життя сьогодні. Щоб резиденти відчували себе захищеними, забудовник ЖК Illinsky House передбачив закритий від сторонніх двір-патіо, паркінг, відеоспостереження та фізичну охорону комплексу. Вся комерція розташується з фасадної частини будинків — так, щоб сторонні не заходили у двір. Потрапити сюди зможуть лише мешканці Illinsky House та їхні гості, скориставшись спеціальними смарт-картами. По периметру двору, на паркінгах та в лобі девелопер встановить відеокамери, зображення з яких транслюватимуться на пульт охорони.

У місцях загального користування ЖК Illinsky House буде встановлено відеокамери, що передають зображення на центральний пункт

Перевага № 6: дизайнерські лобі.

У 2022 році складно уявити новобудову преміум-класу, в якій не передбачені лобі на першому поверсі. Безперечно, заплановані вони і в ЖК Illinsky House. Дизайнери планують облаштувати лобі за аналогією з холами п'ятизіркових готелів: з м'якими меблями, точковим освітленням, авторськими предметами інтер'єру та вічнозеленими рослинами. За стійкою ресепшена мешканців комплексу та відвідувачів зустрічатиме професійний консьєрж.

У ЖК Illinsky House заплановані дизайнерські лобі та консьєрж-сервіс

Перевага № 7: торговельна галерея на першому поверсі.

З боку двору мешканці Illinsky House заходитимуть у лобі, а з боку вулиці девелопер зарезервував приміщення під комерцію. Тут відкриється торговельна галерея з бутиків, дозвільних та сервісних центрів, а також офісних приміщень. Ці об'єкти доповнять інфраструктуру локації та дозволять резидентам новобудови закривати побутові питання, буквально не виходячи з дому.

На перших поверхах ЖК Illinsky House відкриються бутики та ресторани

Перевага № 8: невелика кількість квартир.

Житловий комплекс Illinsky House ідеально підійде для тих, хто не прагне зайвої публічності. Загалом у новобудові заплановано 125 квартир — по 4-5 на поверсі. Це означає, що більшість сусідів будуть знайомі між собою особисто, й на території комплексу буде створена атмосфера камерності.

На типовому поверсі ЖК Illinsky House розміститься від чотирьох до п'яти квартир

Перевага № 9: підземний паркінг з ліфтом.

Кожен, хто бодай одного разу шукав, де припаркуватися на Подолі, знає, наскільки гостро ця проблема стоїть для мікрорайону з його вузькими вулицями та крихітними двориками. Тому девелопер Illinsky House подбав про те, щоб побудувати підземний паркінг для мешканців комплексу. Він буде розрахований на 143 машино-місця. Потрапити на паркінг можна буде, спустившись на ліфті з житлового поверху та минаючи вулицю. Не менше 30% місць буде обладнано зарядними станціями для електрокарів. Паркінг буде оснащено відеоспостереженням, окремим опаленням, а також системою контролю загазованості. Спеціальні датчики будуть аналізувати стан повітря та сигналізувати, якщо концентрація чадного газу перевищуватиме допустимі норми.

Паркінг у ЖК Illinsky House буде оснащений інноваційною системою контролю загазованості

Перевага № 10: практично готове житло.

Введення в експлуатацію житлового комплексу Illinsky House заплановано на І квартал 2022 року. На початку лютого на майданчику ведуться роботи з внутрішнього та зовнішнього облаштування будинків, скління віконних прорізів бельгійськими склопакетами Reynaers з аргоном та захисним напиленням від ультрафіолету, прокладання інженерних систем. Вже навесні цього року забудовник планує вручати власникам ключі від їхніх новеньких квартир. 

У лютому на будмайданчику Illinsky House роботи одночасно ведуться і всередині, і ззовні комплексу

Перевага № 11: наявність усіх документів та дозволів.

Будівництво ЖК Illinsky House у Києві ведеться у суворій відповідності до вимог та норм чинного законодавства України. Кожен бажаючий може у відділі продажу ознайомитися з усіма дозвільними документами проекту або зробити це, замовивши детальний звіт на BildControl.ua.

Перевага № 12: можливість розтермінування.

Незважаючи на те, що ЖК Illinsky House вводиться в експлуатацію вже цього року, забудовник пропонує інвесторами можливість купити квартиру в безвідсоткове розтермінування. Для цього потрібно зробити перший внесок у розмірі 30% або 50%, а залишок виплачувати щомісяця протягом 1,5 року у гривні з прив'язкою до курсу долара США.

Висновки

Якщо умовно розділити столичні новобудови на масові та ексклюзивні проєкти, то Illinsky House, безперечно, належить до других. До купівлі житла в цьому комплексі варто придивитися тим, хто прагне абсолютного комфорту, камерності та безпеки, але при цьому хоче жити в центрі Києва з безпосереднім доступом до його дозвілля та сервісних хабів.

Обговорити проєкт з потенційними інвесторами та переглянути актуальні фото з будівельного майданчика можна на форумі ЖК «Іллінський Хаус».

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2022

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Антон Мирончук: Як «MOLODIST» увійшла в ТОП забудовників Київщини та яке житло шукають українці

Антон Мирончук: Як «MOLODIST» увійшла в ТОП забудовників Київщини та яке житло шукають українці

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

1
Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Поділіться вашою думкою
0 коментарів
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше