Подати оголошення

Повний огляд житлового комплексу Aquamarine в інфографіках

ЖК Aquamarine
ЖК Aquamarine
Повний огляд житлового комплексу Aquamarine в інфографіках
Друге життя житлового комплексу, розташованого в затишному містечку за два кроки від набережної Дніпра.

Зміст

У 2021 році все більшої популярності набувають житлові комплекси, що зводяться в 15-30 км від Києва. На це є декілька причин: подібна нерухомість доступніша за столичну, приміські зони мають кращу екологію, водночас дістатися до столиці можна за 20-30 хвилин на автомобілі. Один із таких проєктів — житловий комплекс Aquamarine, який забудовник Really Building зводить у місті Українка Обухівського району. Редакція порталу Domik.ua зібрала всю інформацію про новобудову та для комфорту читачів розмістила її у вигляді інфографік.

Візуалізація житлового комплексу «Аквамарин», розташованого на набережній Дніпра в місті Українка 

Стисла історія проєкту

Будівництво житлового комплексу з назвою Ukrainian Hills стартувало в 2016 році. Зведенням займалася академія сучасного будівництва «Біометрікс». Забудовник не оформив належним чином документи на ділянку, на майданчику не було навіть будівельного паспорта. Крім того, відповідно до документів, була заявлена ​​висотність 11 поверхів, а на початкових рендерах височіли 22-поверхові секції. Через рік після початку будівництва, взимку 2017-го, забудовник вийшов з проєкту. На той момент було виконано бетонування вертикальних елементів на рівні третього поверху. Майже три роки недобудова простояла замороженою. Навесні нинішнього року за її завершення взялася компанія Really Building, яка вже має досвід успішної добудови проблемних об'єктів. Девелопер улагодив усі питання з документами та приступив до будівництва.

Технічні характеристики новобудови

Житловий комплекс із мальовничою назвою Aquamarine — це проєкт комфорт-класу, який складається з одного двосекційного 11-поверхового будинку. Зводять його за монолітно-каркасною технологією зі стінами з газоблоку. Фасади утеплюють мінеральною ватою 120 мм, а потім будуть оздоблювати за технологією «мокрий фасад» у відтінок морської хвилі — той самий аквамариновий, що закладений у назві проєкту.

Усі інженерні комунікації в новобудові будуть загальноміськими. За винятком опалення: за нього відповідатиме власна газова котельня, яку девелопер збудує на території комплексу. 

Загалом у ЖК Aquamarine заплановано 144 квартири. На типовому поверсі першої секції розташується 11 квартир. До послуг мешканців будуть два ліфті Schindler: пасажирський та вантажно-пасажирський. На перших поверхах заплановані комерційні приміщення. На останніх рівнях розмістяться дворівневі пентхауси з власними відкритими терасами. 

Вводити комплекс в експлуатацію забудовник планує в дві черги. Перша секція готова на 90%, в ній проводяться внутрішні та зовнішні оздоблювальні роботи. Ця секція буде здана в IV кварталі 2021 року. Будівництво другої секції поки що не стартувало.

Розташування та інфраструктура ЖК Aquamarine

Житловий комплекс Aquamarine зводиться в невеликому містечку Українка Обухівського району Київської області. Українка розташована посеред соснового лісу, а з півдня і сходу її омивають дві річки — Стугна та Дніпро. Уздовж усього міста тягнеться набережна протяжністю 2 км, а на численних острівцях в акваторії Дніпра знаходяться яхт-клуби, бази відпочинку та розважальні зони.

Відстань від Києва до Українки становить 35 км. Між столицею та містечком налагоджено сполучення за допомогою громадського транспорту: маршрутки з Видубичів курсують кожні 10-15 хвилин. Любителі подорожей залізницею можуть доїхати до Українки на приміській електричці.

ЖК Aquamarine знаходиться в рекреаційній зоні міста Українка, поблизу від Дніпра. Переважна забудова локації — це приватні садиби, тому нічого не заважатиме мальовничим краєвидам з вікон новобудови. У п'яти хвилинах від Aquamarine знаходиться набережна з пішохідною зоною та пляжем, а також сучасний парк із футбольним полем, баскетбольним майданчиком та тенісними кортами.

Оскільки Українка — місто районного значення, тут розвинена вся необхідна інфраструктура. Так, в радіусі кілометра від ЖК Aquamarine знаходяться:

  • муніципальний дитячий садок «Оленка»;
  • загальноосвітні школи № 1, 2;
  • Обухівський медичний коледж, професійний ліцей ім. Лесі Українки;
  • палац культури «Енергетик»;
  • відділення «Укрпошти» та «Нової пошти»;
  • спортклуб «Гантеля»;
  • супермаркети «АТБ», «Еко» «Велика кишеня».
Українка — мальовниче зелене містечко на березі Дніпра 

Житловий комплекс Aquamarine матиме й власну інфраструктуру. Оскільки перші поверхи будинку заплановані комерційними, з часом тут відкриються магазини, кав'ярні, аптеки та салони краси. Поруч із будинком будуть облаштовані прогулянкові зони, висаджені дерева й кущі, для малюків обладнають ігрові майданчики з безпечним прогумованим покриттям. Шанувальники активних ігор на свіжому повітрі оцінять сучасний спортивний майданчик, де можна буде грати в волейбол або баскетбол.

Особливу увагу забудовник приділив безпеці. Територія комплексу буде закритою від сторонніх і перебуватиме під цілодобовою охороною та відеоспостереженням. На входах в під'їзди встановлять електронні замки, а зустрічати мешканців буде консьєрж.

Нерухомість у ЖК Aquamarine: планування, площі, ціни

Як ми вже згадували вище, загалом у комплексі буде 144 квартири. Площі варіюються від найменших студій у 23 кв. м до просторих пентхаусів на 136 кв. м. Більшість планувань мають правильну геометричну форму, однак через те, що в розрізі будинок має форму витягнутого еліпса, в його торцях розташоване житло з заокругленими стінами або балконами-апендиксами. Подібні планування знайдуть свого прихильника, водночас напівкруглі відкриті тераси пентхаусів сподобаються точно всім. Оскільки Aquamarine є видовим житловим комплексом, розташовані на високих поверхах квартири тут дорожче.

Вартість нерухомості в ЖК «Аквамарин» на 5 серпня 2021 року

Тип нерухомості Площа, кв. м Кількість планувань Вартість за кв. м
1-кімнатні Від 23,84 до 59,65 8

До 5-го поверху — $750.

З 6-го по 10-й поверх — $850.

Панорамні з 2-го по 10-й поверх — $900

2-кімнатні Від 68,09 до 77,74 2
Пентхауси Від 91 до 136  3 Від $1100
Комерційні приміщення Від 50 до 100,5 8 Від $1100

Комплектація квартир

Придбати квартиру в ЖК Aquamarine можна в двох варіантах: без оздоблення і з ремонтом «під ключ». Перший варіант передбачає мінімум: стяжку на підлозі, стіни без обробки, металеві вхідні двері, двокамерні склопакети в п'ятикамерних профілях WDS. У місцях загального користування забудовник встановлює по чотири лічильники на кожну квартиру: гарячої/холодної води, електричної та теплової енергії.

Другий варіант — послуга готового ремонту від забудовника. Вартість складає $450 за кв. м. У цьому випадку робочі виконують всі оздоблювальні, сантехнічні, електромонтажні роботи, а також обладнають квартиру необхідними меблями і технікою.

Так виглядають квартири в ЖК «Аквамарин» із готовим ремонтом від забудовника

Умови купівлі нерухомості в ЖК Aquamarine

Традиційно придбати нерухомість у новобудові Aquamarine можна двома способами:

  • сплатити повну вартість квартири;
  • оформити розтермінування від забудовника. В даному випадку інвестор має зробити перший внесок від 30% загальної вартості, а залишок виплатити протягом двох років. У разі розтермінування квартира дорожчає на 10%. Залишок суми фіксується в доларах США та виплачується за актуальним курсом Нацбанку.

Індекс надійності новобудови

На пошуковику надійних новобудов Bild.ua житловому комплексу Aquamarine надано високий бал — 194 із максимальних 220. Це означає, що експерти сервісу відносять новобудову до надійних проєктів і рекомендують її для інвестицій. Слід зазначити, що у разі повного перезапуску проєкту та зміни учасників будівництва фахівці сервісу Bild.ua не враховують проблеми, що були до рестарту будівництва.

Про забудовника

Really Building — молода будівельна компанія, яка працює на ринку України з 2016 року. Девелопер зайняв не дуже популярну нішу та займається завершенням столичних недобудов. У нинішньому році в партнерстві з ізраїльською компанією Y.N.SIMPLE INVESTMENT LTD він ввів у експлуатацію житловий комплекс Henesi House. Також у поточному році займається завершенням двох об'єктів: ЖК Aquamarine в Українці та ЖК 4U в Святошинському районі Києва.

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Поділіться вашою думкою
0 коментарів
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx