Подать объявление

Мені наснився сон: один день із мого майбутнього життя в ЖК Krauss Gallery

Мені наснився сон: один день із мого майбутнього життя в ЖК Krauss Gallery
BMS, дизайнерські лобі, автоматизований паркінг, мітинг-рум, лаунж-зона та власний спортзал — чим ще за два роки зможуть насолоджуватися резиденти елітного комплексу у центрі Печерського району.

ЖК Krauss Gallery, що зводиться на вул. Круглоуніверситетська, 5-7, — лакшері-новобудова у преміальній локації. Забудовник «Креатор-Буд» обіцяє завершити проєкт у II кварталі 2023 року. Будівництво знаходиться на початкових етапах, але журналісти порталу Domik.ua уявили, як житимуть резиденти цього клубного будинку у недалекому майбутньому. 

ЖК Krauss Gallery зводять за монолітно-каркасною технологією зі стінами з керамічної цегли

«Мої дід та бабця емігрували із Полтави до Аргентини у 1950 році. Там почали займатися фермерством, на чому і розбагатіли. Я виріс на розповідях про Україну, мова та звичаї плекалися у нашій діаспорі. Батьки дали мені ім'я Пабло, але рідня кликала на український лад — Павло. Завжди хотів відвідати місце, звідки пішов мій рід. І така нагода трапилась. Моя IT-компанія, я не схотів займатися родинною справою, розробляла серію додатків для схуднення. Ми залучили спеціалістів із України — там талановиті фахівці за прийнятні гроші. Вони і розповіли про запровадження в державі Дія City, що включає спеціальний правовий режим та податкові пільги для IT-індустрії. 

Пам'ятаю, як у травні 2021 року я вперше прилетів у Київ. Найбільше вразили тутешні карантинні обмеження. Аргентину на той час накривала чергова хвиля пандемії, з'явилися нові штами. Запровадили жорсткий локдаун: заборонили масові заходи, не можна було вийти з дому без вагомої причини під час комендантської години. У столиці України я мав змогу спокійно піти до будь-якого ресторану чи на шопінг, відвідати виставку, прогулятися ввечері Хрещатиком, в який я просто закохався. На цій вулиці і відкрив філію компанії. В Україні доводилося проводити все більше часу, тож вирішив шукати квартиру. Спочатку дуже переймався. Колись наслухався від стареньких про жахливе житло: комуналки та хрущовки з тарганами, поганою шумоізоляцією і сусідами-алкоголіками. Тому поставив рієлтору чіткий таск (завдання): хочу комфортну квартиру, щоб все було на найвищому рівні, недалеко від офісу, аби не витрачати години у заторах, відповідне коло людей. Агент не вагаючись запропонував ЖК Krauss Gallery. 

Читайте також: Більшого вимагай: унікальні пропозиції преміальної нерухомості на прикладі ЖК Krauss Gallery

Архітектурний проєкт ЖК Krauss Gallery створений у мінімалістичному стилі: лаконічна конструкція, облицьована натуральним камінням, та панорамні вікна

За проєктом це була десятиповерхівка клубного типу на 48 квартир і 25 апартаментів, кожна з яких мала унікальне планування. Оne-bedroom на восьмому поверсі обрав одразу. Я — фанат стилю джапанді, хейтер громіздких шаф та інших пилозбирачів. Окремі приміщення для комори та гардеробу було саме те, що треба. Як бонус — два санвузли: не люблю, коли хто-небудь вторгається в мій особистий простір. Ціна, щоправда, трохи кусалась. Мої 67 кв. м обійшлись у 9 млн грн.

Незчувся, як минули півтора роки: постійні перельоти між двома країнами, налагодження бізнесу. За цей час Україна почала перетворюватися на найпотужніший IT-хаб у Центральній та Східній Європі. Тож в середині 2023 року ми центральний офіс перенесли до Києва. А я отримав ключі від квартири у ЖК Krauss Gallery. Згадую, як ми тоді разом із сусідами організували паті на даху. Мабуть, чули нас навіть на Софіївській площі. 

За кілька місяців зробивши ремонт, я нарешті переїхав до своєї першої української квартири. Який кайф тут жити — справжній «all inclusive». У будинку встановлена BMS — система розумного будинку: на дворі хоч мороз, хоч спека — у мене в квартирі ідеальний клімат. Наприкінці місяця вона ще й сама показники лічильників на телефон надсилає. Воду з крану можна пити. Не переймаюся, що мої розмови хтось підслуховує і не чую тупотіння сусідських ніг по стелі. Справді гарна шумоізоляція. Шикарний роботизований паркінг, в Україні вперше таке бачу. І зарядки для електромобілів є — нещодавно взяв собі теслу. А ввечері можна розслабитися у лаунж-зоні чи відвідати наш спортзал — обожнюю виплескувати накопичену упродовж дня агресію на боксерській груші. 

Читайте також: Повний огляд ЖК Krauss Gallery в інфографіках

У спортзалі Krauss Gallery до послуг мешканців будуть бігові доріжки, crossfit-тренажери та боксерська груша

Одного разу на нашій загальній терасі у кафе я зустрів Вікторію. Вона сиділа там біля книжкових полиць і читала в оригіналі оповідання Хорхе Луїса Борхеса. Це видання іспанською я сам напередодні відніс до нашого куточка буккросингу. Виявилося, вона власниця великого бюро перекладів. Того дня допомагала комусь із наших резидентів проводити тут зустріч із міжнародною делегацією. 

На загальній терасі Krauss Gallery буде мінібібліотека та кафе

Різниця менталітетів нам не завадила, спільних інтересів виявилося більше. Ми обидва можемо дозволити собі розкішну вечерю у місцевих ресторанах Nu Age чи Under Wonder. Але коли випадає вільна хвилинка, полюбляємо прості радощі життя: вийти у day off (вихідний) на променад по Хрещатику, прогулятися Володимирським пішохідним мостом та поїсти морозива чи легендарну київську перепічку. Ще інколи ходимо подивитися на чудернацьке мистецтво у PinchukArtCentre. Вікторія мене навіть до опери призвичаїла і вистав у театрі ім. Франка. 

Вже за місяць зробив оффер. І в моїй холостяцькій квартирі оселилися вона та її ліон бішон Арчі. Добре, що хоч у холі є лапомийка, бо та волохата істота облюбувала мій світло-сірий італійський диван. Тоді я нарешті оцінив переваги meeting room у Krauss Gallery. Клієнти та гіг-спеціалісти моєї IT-компанії знаходяться по всьому світу. Через різницю часових поясів інколи доводиться проводити дейлі чи мітапи по зуму вночі. Щоб не будити кохану, роблю собі горнятко міцної кави та йду у кімнату для перемовин чи до лаунж-зони. Або просто спускаюсь у наше лобі, там затишно, дивани зручні та фон презентабельний для онлайн-зустрічей. 

Читайте також: Житловий комплекс Krauss Gallery: огляд локації

Лобі Krauss Gallery оформлять у класичному стилі, обставлять дизайнерськими меблями і предметами мистецтва

Незабаром нас стане четверо. Зізнаюсь, спершу розглядали варіант приватного будинку у передмісті. А квартиру планували здавати в оренду за $3-4 тис. на місяць. Бо єдиний мінус у ЖК Krauss Gallery: не завадив би дитячий майданчик у дворі на додаток до того, що на терасі. Але зрештою фічі комплексу переважили. Є туалетна кімната з зоною для немовлят та прекрасна дитяча.

У лобі Krauss Gallery для найменших резидентів обладнають дитячу зону

І система безпеки в нашій новобудові краща, ніж у державних будівлях по сусідству: контрольно-пропускний режим, мешканці можуть потрапити на поверх та підземний паркінг тільки за спеціальною магнітною карткою, скрізь камери відеоспостереження. За весь час не було жодного факапу. А наш будинок став місцевою візитівкою, таким собі інстаграмним місцем. На перших поверхах, де магазини брендового одягу та кафе, вікна зроблені із 3D-скла. Ввечері там вмикається підсвічування, що привертає увагу перехожих та туристів. Але наш консьєрж всіх місцевих знає і нікого далі ресепшена не пропустить. 

Читайте також: Переваги житлового комплексу Krauss Gallery

Консьєрж допоможе із буденними справами: викликати таксі, передати посилку кур'єру, вигуляти собаку тощо

До того ж тут все під рукою. У сусідньому комплексі чудовий приватний дитячий садок із англомовним середовищем. За нашим будинком — гімназія «Консул». Хоча гадаю, що мій нащадок, сподіваюсь, у нас буде хлопчик, піде стежкою батька. Син сусіда Марк ходить до Кловського ліцею, буквально у 10 хвилинах звідси. Заклад спеціалізується на інформаційно-комунікативних технологіях, старшокласники вивчають графічний та веб-дизайн. Його батько — адвокат, нічого в цьому не розуміє, тож Марк інколи приходить до мене, щоб допоміг зі шкільними проєктами. Вже запросив малого на стажування на літо, бо ж з сусідами, тим паче такими, треба товаришувати. Це я трохи відволікся. Так от, вважаю, що залишитися тут буде найкращим рішенням. Щоправда, дитині необхідний окремий простір. Я вже придивився двокімнатну 100 кв. м на десятому поверсі, з двома ванними кімнатами, гардеробною та кухнею-вітальнею. Шкодую, що не інвестував в таку, коли будинок тільки почали зводити. Тоді вона б обійшлася мені у $380 тис. Ну, нехай ще $100 тис. вклав би у ремонт, техніку та меблі. Зараз власник заломив за квартиру $600 тис. І що поробиш, такі тут ціни: елітна нерухомість у центрі коштує дорого. А як дитина підросте, мрію придбати на десятому поверсі простору трикімнатну із терасою — краєвиди тут такі, що не соромно подібну картинку на фотообої поставити». 

Більше інформації про новобудову можна дізнатися на форумі ЖК Krauss Gallery.

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее