Подать объявление

Надійні новобудови Шевченківського району Києва

Надійні новобудови Шевченківського району Києва
Інноваційні smart-технології або особистий швейцар? Унікальний будинок або сучасний квартал? Що обіцяють потенційним інвесторам будівельні компанії та про які проблеми розповідають на форумах — далі в огляді.

Содержание

Редакція порталу Domik.ua продовжує розповідати про надійні новобудови правого і лівого берегів столиці. Раніше ми писали про відповідальних забудовників, які працюють над проєктами в Печерському районі. Переходимо до Шевченківського, розташованого у центральній частині міста.

Матеріал ґрунтується на даних пошукача надійних новобудов Bild.ua. Експерти сервісу вручну збирають відомості про житлові комплекси, що споруджуються у столиці. У їхньому каталозі налічується більше 3 тис. ЖК з усієї України. Проєкти оцінюють згідно з авторською методикою за 42-ма параметрами. За кожен пункт нараховують бали — максимум 220. Ті, які набрали від 193 до 220 відзначені на сайті зеленими щитами, це свідчення високого індексу надійності. У ЖК із балами від 149 до 193 — помаранчеві щити. Ті, хто набрав менше 148, отримали червоні щити — ознака низького індексу надійності.

За даними «Білд», у березні 2021 року квартири в Шевченківському районі Києва можна придбати в 28-ми комплексах на етапі будівництва. Вісім проєктів відзначені на сервісі червоними щитами. Вісім новобудов — помаранчевими. Десять ЖК отримали зелені щити. У статті нижче піде мова про новобудови з високим Індексом надійності.

Десять проєктів у Шевченківському районі отримали високі бали від експертів Bild.ua

Читайте також: Надійні новобудови Оболонського району Києва

ЖК Creator City — 208 балів

На Шулявці за адресою вул. Дегтярівська, 17-19 компанія «Креатор-Буд» зводить житловий комплекс Creator City. Це проєкт бізнес-класу, що включає вісім будинків висотою 16 та 24 поверхи і власну інфраструктуру на закритій території. ЖК запроєктований за концепцією «місто в місті». На перших поверхах будинків з'являться супермаркет, медичний центр, спа- та салон краси, аптека і дитячий садок. У дворах облаштують рекреаційну зону площею 1,5 га із ландшафтним дизайном, озером і місцями для відпочинку. У проєкті кінологічний стадіон і два підземні паркінги на 1000 машино-місць. У 7 хв їзди на автомобілі розташована станція метро «Лук'янівська», у 10 хв — «Політехнічний інститут» та проспект Перемоги. У радіусі 1,5 км знаходяться Київський зоопарк і парк ім. Пушкіна, Медичний університет ім. Богомольця, КПІ. До послуг мешканців всі необхідні об'єкти соціально-побутової інфраструктури: лікарня, магазини, поштові відділення, кафе і ресторани.

На форумі ЖК Creator City обговорюють шумоізоляцію, законність, індекс надійності за «Білд» і перебіг будівництва. У першому будинку закінчується кладка зовнішніх і внутрішніх стін. Завершити його повинні в IV кварталі 2021 року. На місці під другим будинком вже закінчують роботи із влаштування котловану.

Серед новобудов Шевченківського району найбільше балів від «Білд» набрав ЖК Creator City

ЖК UNIT.Home — 205 балів

KAN Development та UDP зводять на Лук'янівці масштабний проєкт бізнес-класу ЖК UNIT.Home. Комплекс розміститься уздовж вул. Сім'ї Хохлових. Складатиметься з дев'яти будинків і різних за висотою секцій, а саме: 5-9, 16, 20, 24-25 поверхів. UNIT.Home — частина інноваційного парку UNIT.City. Даний комплекс — сучасне житло, оснащене smart-технологіями. SMART Home — автоматизована систему обліку і контролю енергоресурсів. BMS — система управління і моніторингу стану інженерного обладнання будівлі. SMART Lightening — енергоефективне освітлення. На ліхтарях розмістять інформаційні табло, знаки смартнавігації, Wi-Fi, кнопки швидкого реагування і камери спостереження. На території передбачена власна служба безпеки і патрульний дрон, інтелектуальна система розпізнавання машин, цілодобовий ситуаційний центр і сервісна підтримка. У комплексі заплановано 2 746 місць для автомобілів у підземному паркінгу з ліфтовим сполученням, а також станції підзарядки електротранспорту. Згідно з генеральним планом, з'явиться інноваційна школа зі стадіоном, медичний центр, спорткомплекс із фітнес-центром, UNIT.Cafe із літньою терасою та ресторан. В офісній частині кварталу передбачені конференц-зали до 350 місць. У містечку впорядкують прибудинковий простір. 

На форумі ЖК UNIT.Home інвестори цікавляться цінами і знижками на квартири. Два будинки будуються, сім — у проєкті. Здати перший об'єкт А07 забудовник обіцяє в I кварталі 2022 року. 

ЖК UNIT.Home отримав від експертів Bild.ua 205 балів

Читайте також: Надійні новобудови Голосіївського району Києва 

ЖК «Файна Таун» — 205 балів

Забудовник KAN Development узявся в масиві Нивки за масштабний проєкт класу «комфорт» — житловий квартал «Файна Таун». Площа забудови 40 га, заявлене число квартир — понад 8 тис.

Архітектура будинків виконана з урахуванням облаштування відкритих і наповнених сонцем кварталів.

Концепція об'єкта — «місто в місті». Тут з'являться магазини, кафетерії, супермаркет, фітнес-клуб із басейнами, відділення банку, ветеринарна клініка. У комплексі зберегли алею з 60-річними ялинками. Цей променад буде переходити в кільцевий парк із велодоріжками довжиною майже 3 км. Обладнають дитячі та спортивні майданчики, зони BBQ, встановлять артоб'єкти та сухі фонтани. Уздовж smart-вулиці організують лавки з батареями для підзарядки гаджетів, мережу розумного LED-освітлення. У ЖК передбачена початкова школа і два дитячі садки, музична школа і центр розвитку. Територія буде закритою для сторонніх, обладнана системою відеоспостереження. До найближчої станції метро «Нивки» менше кілометра. Через дорогу — парк «Веселка».

На форумі ЖК «Файна Таун» ведуться бесіди про тарифи за обслуговування, доступ на територію сторонніх людей, імовірність будівництва парковки. Занепокоєння інвесторів викликають проблеми з введенням у експлуатацію третьої черги, яку планували здати в IV кварталі 2020 року. На сьогодні 12 будинків побудували, 5 зводять, щодо одного ведуться підготовчі роботи. Ще 39 об'єктів у проєкті.

ЖК «Файна Таун» відзначений на «Білд» зеленим щитом

ЖК Happy House — 201 бал

На проспекті Перемоги, 72 (Шулявка) девелоперська компанія SAGA Development будує ЖК Happy House. Згідно з проєктом, це один будинок із чотирма секціями висотою 15-, 18- та 24 поверхи на стилобаті. Усього заплановано 300 квартир із оздобленням «під ремонт». Житло класу «комфорт». Happy House позиціонується як комплекс для родин із дітьми. Так у четвертій секції запроєктований власний дитячий садок площею 1495 кв. м, розрахований на 10 груп. Тут з'являться мама-hub, центр дитячої творчості, сімейне кафе, дитяча клініка та магазин. Відведуть місце для зберігання велосипедів, самокатів і дитячих візочків. У дворі обладнають спортивні та дитячі майданчики, зони відпочинку. Передбачено підземний паркінг на 70 місць, станції для зарядки електрокарів і велопарковка. Територія комплексу буде закритою, обладнаною системою відеоспостереження. Менше кілометра до парку «Нивки». У 10 хв їзди на автомобілі знаходяться ТРЦ Cosmopolite MULTIMALL, парк ім. Пушкіна і Київський зоопарк.

На форумі ЖК Happy House відзначають серед переваг близькість до метрополітену. Новобудова розташована в 10 хв пішої ходи від станції метро «Берестейська». Невдоволення інвесторів викликає брак паркомісць, зволікання будівельних робіт і перенесення терміну здачі з заявленого IV кварталу 2020-го на цілий рік. 

ЖК Happy House удостоївся високого індексу надійності на сервісі «Білд»

ЖК UNO City House — 201 бал

На вул. Олени Теліги, 25 (Сирець) височить каркас 25-поверхової новобудови від ІБК «ОБРІЙ». Це проєкт комфорт-класу — ЖК UNO City House. Тут буде підземний паркінг, тераса на даху. У стилобатній частині — об'єкти комерційної та офісної інфраструктури. З 3-го по 25-й поверхи розташуються житлові приміщення, всього 263 квартири. Інвесторам пропонують одно-, дво- і трикімнатне однорівневе житло, а також дворівневі квартири. Площа житлової нерухомості від 30 до 128 кв. м. Перевага комплексу — локація. П’ять хвилин пішої ходи до станції метро «Дорогожичі». Поруч із комплексом знаходяться зупинки громадського транспорту. Через дорогу — Бабин Яр та Кирилівський гай. У пішій досяжності Сирецький парк.

На форумі ЖК UNO City House викладають фотографії новобудови — бригади завершили монолітні роботи, продовжується мурування стін, скління, оздоблення МЗК та інженерних мереж. Пишуть, що 90% квартир викуплені. Інвестори сподіваються у IV кварталі 2021 року отримати ключі та зайти на ремонт.

201 бал і зелений щит фахівці Bild.ua надали ЖК UNO City House

Читайте також: Надійні новобудови Дарницького району Києва

ЖК LookyanSky — 198 балів

До III кварталу 2021 року на Татарці повинні завершити будівництво ЖК LookyanSky, 19-поверховий будинок комфорт-класу на перетині вулиць Глибочицька і Лук'янівська. Це інвестиційний проєкт компанії «Люкс А», яка входить у групу RESA Development і КП «Київське інвестиційне агентство». Новобудова являє собою сучасний будинок із панорамним склінням. Житловий фонд складе 110 одно-, дво- і трикімнатних квартир. У ЖК передбачена індивідуальна газова котельня і внутрішньобудинковий газовий лічильник. На перших поверхах заплановані комерційні та офісні приміщення. У комплексі з'явиться дворівневий підземний паркінг. До найближчої станції метро «Лук'янівська» 15 хв пішої ходи. У двохстах метрах парк із фонтаном-каскадом «Сквер Гейдара Алієва». У пішії досяжності розвинена культурна і соціально-побутова інфраструктура: дитячі центри, спортивні комплекси, ресторани, магазини та відділення банків.

На форумі ЖК LookyanSky серед переваг відзначають вигідну локацію і розвиток масиву. Інвестори обмінюються фотографіями з будмайданчика. Каркас будівлі готовий. Триває кладка стін і скління.

198 балів набрав ЖК LookyanSky. Завершити проєкт обіцяють до III кварталу 2021 року

ЖК «Кирилівський гай» — 198 балів

У житловому масиві Лук'янівка холдингова компанія «Київміськбуд» взялася добудовувати проєкт «Укрбуду» ЖК «Кирилівський гай». На початку вул. Багговутівська поблизу урочища «Кирилівський гай» забудовник зводить шість будинків із різною висотою поверхів на 860 квартир. Забудовник розглядає комплекс, як своєрідний мініквартал, який крім житлового простору, буде включати спортивно-оздоровчі зони, дитячі майданчики, підземний паркінг, торговельні площі та об'єкти соціальної інфраструктури. На території з'явиться власний дитячий садок. У дворі передбачені спеціальні майданчики для вигулу домашніх улюбленців, прокладуть велосипедні доріжки. Козирем у ЖК стане розташування в оточенні зеленої зони.

Останні пости на форумі ЖК «Кирилівський гай» стосуються будівництва нової дороги, відсутності опалення в шостому будинку, знесення старої котельні та термінів завершення проєкту. Здати об'єкт повністю повинні в IV кварталі 2023 року. У першому будинку роблять плиту перекриття між 16-м та 17-м поверхами, у другому — між 14-м та 15-м поверхами. У третьому і четвертому здійснюється фасадні роботи. П'ятий і шостий ввели в експлуатацію у II кварталі 2019 року.

ЖК «Кирилівський гай» увійшов до переліку надійних новобудов Шевченківського району за версією «Білд»

ЖК «Poetica. Перша колекція» — 196 балів

На Шулявці, на вул. Дегтярівська, 25а з 2018 року будується об’єкт бізнес-класу ЖК «Poetica. Перша колекція». Це стартовий проєкт компанії ENSO. Архітектура буде виконана в сучасному стилі, прикрасить комплекс панорамне скління. У проєкті чотири 28-поверхові будинки, об'єднані стилобатом. Житловий фонд налічує понад 30 різновидів планувань. Територію закриють для сторонніх осіб. Усередині стилобату працюватимуть супермаркет, ресторани, салони краси, центри дитячого розвитку тощо. На стилобаті розташуються зони для відпочинку, пішохідні доріжки, дитячі та спортивні майданчики. Для власників автомобілів обладнають підземний паркінг. До найближчої станції метро «Шулявська» близько кілометра. У декількох хвилинах пішої ходи парк ім. Пушкіна, тому мешканці видових квартир зможуть милуватися чудовим краєвидом. У пішій досяжності знаходиться Київський зоопарк і парк КПІ.

На форумі «Poetica. Перша колекція» інвестори і представники забудовника дискутують із приводу оздоблення фасадів, а також майбутнього освітлення будівель. Третю та четверту секції планували ввести в експлуатацію у IV кварталі 2020, першу та другу — у IV кварталі 2021 року. Наразі дві будівлі зведені, там здійснюються фасадні роботи, прокладаються мережі, ще у двох секціях тривають монолітні роботи.

ЖК «Poetica. Перша колекція» позначений на сервісі «Білд» зеленим щитом і високим Індексом надійності

ЖК «Poetica. Друга колекція» — 194 бали

По сусідству із будинками «Poetica. Перша колекція» забудовник ENSO розпочав зведення нової черги будинків бізнес-класу — ЖК «Poetica. Друга колекція» (вул. Дегтярівська, 25а). Архітектура новобудови буде витримана в сучасному стилі, що поєднує природні кольори та скління. У планах зведення чотирьох будинків із висотністю 20-24 поверхи. Інвесторам пропонують обирати варіанти серед більш, ніж 40 планувань. Будинки будуть розташовані на стилобаті, їхня територія — закрита. У комплексі передбачені супермаркет, спортзал, дитячий центр розвитку, салони краси, ресторани, медичні установи тощо. Запроєктований підземний паркінг. Поблизу ЖК великі транспортні артерії: пр-т Перемоги, вул. Теліги та Дегтярівська, а також три станції метро — «Шулявська», «Політехнічний інститут» та «Лук'янівська». 

На форумі ЖК «Poetica. Друга колекція» поки що розміщена лише інформація від забудовника про плани виконання будівельних робіт на найближчі місяці. Здати перший будинок повинні у IV кварталі 2022 року. Одна секція будується — зводять перші поверхи. Ведуться підготовчі роботи для зведення наступних двох будівель і ще одна у проєкті. 

ЖК «Poetica. Друга колекція» оцінений на сервісі «Білд» у 194 бали

ЖК Crystal Park Tower — 193 бали

Одразу два забудовники — асоціація «Промислово-будівельна група «Ковальська» та St Sophia Homes — взялися за каскадний ЖК Crystal Park Tower на Шулявці. Новобудова бізнес-класу розташувалася над проспектом Перемоги на околиці парку ім. Пушкіна. Автор проєкту — британський архітектор Джон Сіферт. У будівлі буде вентильований навісний фасад, відкриті тераси, панорамні вікна, засклені ударостійким склом. У новобудові запроєктовано 250 квартир різних типів. Висота від підлоги до стелі — 3 м. Трирівневий паркінг передбачає місце для кожного мешканця володаря автомобіля. Серед сервісів: система охорони, камери відеоспостереження, консьєрж-сервіс і швейцар. Тут з'являться спортивні зони та дитячі майданчики. Алеї для прогулянок і велодоріжки обладнають поруч із парковою зоною. За кілька хвилин можна дійти до станції метро «Шулявська». В окрузі розташовані всі необхідні об'єкти соціально-побутової сфери. У пішій досяжності є садки, школи, розважальні та розвиваючі центри для дітей. У 15 хв пішої ходи — КПІ, одразу за новобудовою — Національна кіностудія ім. О. Довженка.

На форумі ЖК Crystal Park Tower інвестори не багатослівні, пишуть про мінуси близькості до проспекту Перемоги, швидкі темпи будівництва. Представники забудовника розміщують фотозвіти з будмайданчика. Кран іще не прибрали, в одних секціях тривають монолітно-каркасні роботи, в інших розпочали оздоблення фасадів і скління. Здати будинок повинні в IV кварталі 2021 року.

Замикає перелік надійних новобудов за версією «Білд» ЖК Crystal Park Tower

Читайте також: Надійні новобудови Дніпровського району Києва

Висновки

У березні 2021 року в Шевченківському районі Києва високі бали від експертів «Білд» отримали десять комплексів на етапі зведення. Квартири за мінімальною ціною пропонують у ЖК UNO City House — від 26 680 грн/кв. м. Найдорожче житло з даного переліку новобудов у ЖК UNIT.Home — від 53 323 грн/кв. м.

Фахівці радять, перш ніж придбати квартиру в будинку, що споруджується, слід ретельно вивчити документи і репутацію компанії. На інтерактивній карті громадської організації «Асоціація допомоги постраждалим інвесторам» тільки в Києві налічується 61 проблемний об'єкт. Щоб убезпечити себе від невигідного вкладення, можна звернутися за допомогою до профільних ресурсів. Наприклад, команда «Білдконтроль» пропонує замовити детальний звіт про новобудови з усіх куточків країни. Така робота включає більше 50-ти сторінок інформації про ЖК, роз'яснення фахівців і консультацію юриста за договором. З прикладами докладного аналізу можна ознайомитись за посиланням

Більше про первинний ринок Шевченківського району можна дізнатися на форумі Відгуки про новобудови Києва на правому березі

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее