Подать объявление

Переваги житлового комплексу «Вежа на Ломоносова»

Переваги житлового комплексу «Вежа на Ломоносова»
Чому вигідно інвестувати у новобудову на вул. Ломоносова: дванадцять «за» у скарбничку проєкту.

Содержание

Редакція порталу Domik.ua продовжує серію матеріалів про головні «фішки» новобудов, якими девелопери приваблюють інвесторів. У цьому огляді ми розповідаємо, кого може зацікавити проєкт від BudCapitalЖК «Вежа на Ломоносова»

Що будують: 24-поверховий односекційний будинок зі стилобатом, на даху якого запроєктована власна закрита прибудинкова територія, комерційні приміщення на перших поверхах, а також дворівневий підземний паркінг.

Де будують: вул. Ломоносова, 33/43, житловий масив Голосієво, Голосіївський район Києва; до найближчої станції метро «Васильківська» — 450 м.

Коли здадуть: IV квартал 2021 року.

Скільки коштує: від 27 483 грн/кв. м. 

Читайте також: ЖК «Вежа на Ломоносова» vs вторинка: порівняння квартир у Голосіївському районі

Перевага № 1: життя у найзеленішому районі Києва.

У Голосіївському районі розташовано 35,7% площі всього природно-заповідного фонду Києва. Тут простягається наймасштабніша зелена зона столиці — Голосіївський парк, площа якого 141 га. 

Це пам'ятка садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення, де збереглася частина природного лісу, що колись із півдня оточував столицю, а також розташовані ставки та струмки. У 2021 році міська влада планує провести у парку капітальний ремонт, зробити зони розваг та відпочинку більш комфортними та сучасними. Зокрема з'являться памп-трек, дитячі майданчики, оглядові тераси та ін.

Візуалізація зі сторінки КО «Київзеленбуд» у соціальних мережах: так виглядатиме Голосіївський парк імені М. Рильського після капітального ремонту

Перевага № 2: все під рукою: магазини і кафе, садки і школи, парки розваг та виставки.

Окрім парку ім. Рильського, Голосіївський район може похизуватися розташованими тут музеєм під відкритим небом Пирогів, Феофанією з парковою зоною та озерами і Національним комплексом «Експоцентр України», де регулярно проходять різноманітні виставки, фестивалі та ярмарки. Так, на весну у «ВДНГ» запланований фестиваль повітряних куль, КУРАЖ SPRINGTIME та триватиме інтерактивно-освітня виставка «Динозаври морських глибин». У Голосієво розвинена соціально-побутова інфраструктура. У радіусі кілометра від «Вежі на Ломоносова» розташовані три державні дитячі садки, дві школи та гімназія, десятки магазинів, кафе, салонів краси, аптеки, кілька великих мережевих супермаркетів, відділки банків, спорт-клуби та медичні заклади. 

«ВДНГ» займає площу 286 га, нараховує 180 будівель і споруд, 20 з яких отримали статус історико-культурних пам'ятників України. Тут проходять Atlas Weekend, «Зимова країна на “ВДНГ”», «Кураж Базар» тощо. 

Перевага № 3: 5 хвилин пішки до метро.

Вирішальний чинник під час вибору житла у переповненому транспортом Києві — наближення до метрополітену. У Голосіївському районі проходить синя гілка. Від «Вежі» до найближчої станції «Васильківська» — 450 метрів, тобто 5-7 хвилин пішки. У кілометрі від новобудови ще один вхід у метро — «Виставковий центр». До найближчої зупинки громадського транспорту 250 м. У 10 хвилинах пішої ходи від ЖК проходить одна із головних транспортних артерій міста — Голосіївський проспект. Тут курсують численні тролейбуси та маршрутки, якими можна дістатися будь-якого району столиці. Біля станції метро «Виставковий центр» знаходиться також кінцева зупинка приміських автобусів.

Перевага № 4: власна інфраструктура на території комплексу.

Перші поверхи будівлі «Вежі на Ломоносова» віддадуть під комерцію. Там відкриють магазини, салони краси, аптеки чи кафе, доступ до яких буде у всіх бажаючих. Тож будівництво комплексу — це додаткова вигода для жителів мікрорайону, гостей міста та відвідувачів розташованих поруч медичних закладів. Для мешканців новобудови на даху стилобату обладнають власний закритий двір із дитячим майданчиком, спортивною зоною та місцем для вигулу домашніх улюбленців. 

Перевага № 5: безпечний двір.

Доступ до прибудинкової території на даху стилобата буде лише у мешканців «Вежі» та їх гостей. По всьому периметру ЖК з'явиться система відеоспостереження, передбачений консьєрж-сервіс. Власники автомобілів залишатимуть свій транспорт у дворівневому підземному паркінгу, спуститися до якого можна буде із житлових поверхів на ліфті. Молодим мамам стане у нагоді кімната, де можна залишити дитячі візочки, яку обладнають у просторому холі новобудови. 

Читайте також: Оцінка законності ЖК «Вежа на Ломоносова»: документи, факти, думка інвесторів 

Перевага № 6: футуристичний дизайн ЖК.

24-поверховий будинок проєкту «Вежа на Ломоносова» позиціонується девелоперами як сучасний житловий комплекс комфорт-класу з футуристичним дизайном. Споруду зводять із використанням технології монолітно-каркасного будівництва, стіни закладатимуть червоною цеглою, керамічними блоками та газоблоком. Фасад оздоблять декоративною штукатуркою. Фішка проєкту — панорамне скління та ламані лінії зовнішніх стін будівлі. Завдяки такому рішенню ЖК вигідно відрізнятиметься серед інших споруд житлового масиву, а інвестори отримають квартири із цікавим плануванням. 

ЖК «Вежа на Ломоносова» стане яскравим сучасним акцентом на вул. Ломоносова

Перевага № 7: простір та світло в оселях.

Нестандартні планування та панорамні вікна виконують не лише декоративну функцію, вони сприятимуть кращій інсоляції квартир. Забудовник запевняє, що при цьому в оселях взимку буде тепло завдяки двокамерному склопакету з п'ятикамерним профілем REHAU. Відстань від підлоги до стелі — 2,8 м. Тож навіть в однокімнатних плануваннях буде достатньо «повітря». Загалом запроєктовано 228 квартир. 

Інвестори ЖК «Вежа на Ломоносова» можуть обрати варіант планування серед однокімнатних студій та двокімнатних квартир

Перевага № 8: краєвиди із вікон. 

У панорамного скління є ще одна перевага. Навколо майбутньої «Вежі» розташовані в основному 5- та 9-поверхові будівлі. Тож мешканці горішніх поверхів новобудови зможуть милуватися краєвидами Голосіївського парку ім. Рильського та урбаністичними пейзажами міста, зокрема нічного Києва. 

Читайте також: Повний огляд ЖК «Вежа на Ломоносова» в інфографіках

Перевага № 9: молодіжно-наукове ком'юніті. 

Голосіївський район — осередок студентської молоді та наукової спільноти. Тут розташовані численні корпуси та студмістечко Київського національного університету імені Тараса Шевченка, а також Національного університету біоресурсів і природокористування України. Житло поруч із вищими навчальними закладами користується попитом серед молодих людей, які приїжджають сюди за освітою з усієї країни та зарубіжжя. В околиці працюють такі дослідницькі організації, як Національний науковий центр «Інститут аграрної економіки» та Інститут екогігієни та токсикології, і медичні установи, наприклад, Інститут експериментальної патології, онкології і радіобіології, Національний інститут раку тощо. Крім того, район активно забудовується новими сучасними житловими комплексами, що приваблюють молоді родини. 

У Голосіївському районі розташовані корпуси КНУ ім. Шевченка та НУБіП

Перевага № 10: інвестиційна привабливість проєкту.

BudCapital позиціонує новобудову як інвестиційно привабливий об'єкт. На офіційному сайті комплексу наводять розрахунки, згідно із якими окупність вкладень становить 6 років. Прогнозується, що за цей час ціна квартир у ЖК «Вежа на Ломоносова» зросте на 60%. Так на старті продажу у IV кварталі 2019 року квадратний метр коштував $950. Зараз квартира обійдеться у $1000-1200 за кв. м в залежності від площі та поверха розташування. На етапі введення в експлуатацію вартість квадратного метра становитиме близько $1400.

Інфографіка з офіційного сайту ЖК «Вежа на Ломоносова». До завершення будівництва вартість квадратного метра зросте ще на 15-25%

Перевага № 11: знижки та розтермінування.

У разі 100%-ї оплати покупці отримують знижку до 10%. Забудовник надає можливість придбати житло у розтермінування до III кварталу 2022 року, за умови першого внеску у розмірі від 30% вартості квартири. Якщо сплатити одразу 50%, то знижка становитиме 5% від загальної ціни оселі.

Перевага № 12: девелопер із репутацією надійного партнера.

BudCapital зводить у столиці сучасні житлові комплекси починаючи з 2008 року. У партнерстві із відомими забудовниками девелопер реалізував близько трьох десятків проєктів. Компанія співпрацює із «Київміськбуд», Perfect Grouр, Forum Capital, Гранд ЛУОЛ тощо. Серед знакових об'єктів BudCapital — ЖК «Новопечерська Вежа», Star City, ЖК «Французький квартал», ЖК «Отрада» та ін. Житловий комплекс «Вежа на Ломоносова» отримав високий бал від пошуковика надійних новобудов Bild.ua. Проєкт оцінили у 199 балів із 220 можливих, що свідчить про високий Індекс надійності. 

Читайте також: Перспективна локація: як зміниться столичне Голосієво

Висновки 

Квартири у Голосіївському районі популярні в першу чергу серед туристів, які приїжджають до столиці на екскурсії та фестивалі, що проводяться у місцевих парках та зонах відпочинку. Фахівці у відрядженні обирають райони зі зручною транспортною розв'язкою, поблизу метро і з розвиненою соціально-побутовою інфраструктурою. На вулицях Ломоносова та Васильківська знаходяться кілька провідних медичних закладів, куди звертаються люди з усієї країни. Крім того, у районі розташовані десятки корпусів вищих навчальних закладів, тому нерухомість в околиці користується попитом серед студентів. Тож інвестиція у ЖК «Вежа на Ломоносова» в житловому масиві Голосієво найбільш вигідна тим, хто планує придбати житло під оренду.

Дізнатися більше подробиць про проєкт та поділитися враженнями про новобудову можна на форумі ЖК «Вежа на Ломоносова».

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее