Подати оголошення

Надійні новобудови Дніпровського району Києва

ЖК Rusaniv Residence
ЖК Rusaniv Residence
Надійні новобудови Дніпровського району Києва
Топ-3 ЖК із надійною репутацією у Дніпровському районі столиці. Чим приваблюють інвесторів забудовники лівого берега?

Зміст

Портал Domik.ua проаналізував, в які житлові комплекси лівобережного Дніпровського району інвестувати найменш ризиковано, а також дізнався про їхні основні переваги та недоліки.

У дослідженні ми використовували базу даних пошуковика надійних новобудов Bild.ua. На сервісі доступна докладна інформація про об'єкти первинного ринку нерухомості, наявні планування, актуальні ціни та акції, перебіг будівництва тощо. Можна замовити таксі до будівельного майданчика чи консультацію менеджера. Крім того, експерти «Білд» визначають Індекс надійності новобудов. ЖК перевіряється за 42-ма параметрами, аналізуючи законність, дозволи, договір інвестування, репутацію забудовника, взаємодію із покупцями та ін., нараховуючи за кожен пункт бали (максимум 220). Індекс відображається в правому нижньому кутку картки новобудови. Найпростіше орієнтуватися за кольором щита. Комплекси, що набрали від 193 до 220 балів позначені зеленим щитом — це ознака високого Індексу надійності. Помаранчевим марковані новобудови із балами від 149 до 193, тобто середнім Індексом надійності.

Будівельні майданчики, що мають проблеми, порушення будівельних норм чи суттєві затримки введення в експлуатацію, отримують менше 148 балів, про що сигналізує червоний щит. 

За даними «Білд», у серпні 2021 року квартири в Дніпровському районі пропонують відділи продажу 13 житлових комплексів на етапі будівництва. Пʼять із них отримали низькі бали, три — середні. Ще три проєкти набрали високу кількість балів. Саме їх і пропонуємо розглянути нижче.

Нагадаємо, що у листопаді 2020 року в Дніпровському районі високий Індекс надійності отримали також три новобудови. Але ЖК «Дніпровська Мрія» вибув із рейтингу, втративши бали. Натомість до трійки лідерів додався ЖК «Новий Автограф». 

3 житлові комплекси Дніпровського району заслужили високий Індекс надійності від експертів «Білд» 

Читайте також: Надійні новобудови Шевченківського району Києва

ЖК Star City — 202 бали

У масиві Соцмістечко вздовж вул. Каунаська будують житловий комплекс Star City. Над цим масштабним проєктом комфорт-класу працюють одразу два забудовники — BudCapital та «Київміськбуд». Загальний житловий фонд складе приблизно 5 тис. квартир — вісім 25-поверхових будинків. Оскільки зводиться ЖК у рамках редевелопмента промислової зони, проєктувальники подбали про те, щоб на території була вся необхідна соціально-побутова інфраструктура. На перших поверхах заплановані магазини, кафе, ресторани, хімчистки та ін. Секції будуть розташовані таким чином, що утворять дворик. Тут розмістяться масштабна паркова зона з алеями та квітниками, дитячі та спортивні майданчики, зони для відпочинку та барбекю, місця для вигулу собак. Передбачені також власна школа зі спортивним стадіоном, дитячий садок та п'ятиповерховий торговельний центр в окремій будівлі. Для автомобілів з'явиться один підземний паркінг на 1400 машино-місць, другий на 500 автомобілів розташується в ТЦ. 

Першу чергу будівництва планують здати у II кварталі 2022 року. У липні 2020 року наполовину завершили зведення монолітного каркасу першого будинку. У другому та третьому монолітні роботи виконано на 35%. На форумі ЖК Star City можна переглянути фото та відео із будівельного майданчика. Інвестори обговорюють попит на житло у новобудові, доступність цін та перспективу розвитку району. Найжвавіші суперечки точаться довкола роботи фанерного заводу «Фанплит», що розташований через дорогу від майбутнього комплексу. 

Найвищий бал серед новобудов Дніпровського району набрав ЖК Star City

Читайте також: Надійні новобудови Оболонського району Києва

ЖК Rusaniv Residence — 202 бали

Perfect Group та Citex Development будують у масиві Лівобережний на вул. Сверстюка, 54 ЖК Rusaniv Residence. Це прямо на березі Русанівського каналу. Тож мальовничі краєвиди на Русанівку, схили Ботанічного саду та монумент Батьківщини-Мати власникам житла на горішніх поверхах забезпечені. Найближча станція метро «Лівобережна» знаходиться в 15 хв пішої ходи, на кілька хвилин далі до станції «Дарниця». Проєкт являє собою 25-поверховий будинок бізнес-класу на 4 секції, об'єднані стилобатом. Загалом заплановано 398 квартир. Оселі будуть із панорамними вікнами та високими стелями. Також на даху стилобату обладнають простір для відпочинку мешканців комплексу з панорамним оглядом міста. Ще одна фішка — проєкт лобі розроблено архітектурною майстернею Makhno Studio. У ЖК передбачені паркінг та комерційні приміщення. Уздовж набережної з'являться місця для відпочинку, паркові лави та дитячі ігрові майданчики.

Наразі девелопери планують ввести в експлуатацію будинок у IV кварталі 2022 року. 

На форумі ЖК Rusaniv Residence представники забудовників викладають фотозвіти із перебігом будівництва. Тривають монолітно-каркасні роботи. Користувачі цікавляться цінами на квартири у центральній секції, що на першій лінії Русанівського каналу, продаж яких розпочався у липні.

ЖК Rusaniv Residence за версією «Білд» потрапляє до переліку надійних новобудов столиці 

ЖК «Новий Автограф» — 200 балів

Квартири із видом на парк Перемога пропонують у житловому комплексі ЖК «Новий Автограф». Будівельна адреса — вул. Генерала Жмаченка, 26. Це багатофункціональний житловий комплекс, що зводить група компаній DIM. Від новобудови до станції метро «Дарниця» близько 20 хв пішки. Заявлений клас житла — комфорт+. Проєкт складатиметься із двох будинків із секціями змінної висотності (18-26 поверхів). Запроєктовані кілька десятків різноманітних планувань: від компактних однокімнатних квартир до просторих дворівневих пентхаусів. Загалом налічуватиметься 810 осель, є комори. Серед концепцій — «двір без машин». Між будинками розміститься паркінг на 163 машино-місця, на даху якого облаштують ігрові та спортивні майданчики, мініполе, тенісні столи, а також зелені зони. Передбачено наземну парковку. Вхід на територію обмежать для сторонніх. У комплексі буде цілодобова охорона, система відеонагляду та доступні послуги консьєржа. За налагодження побуту відповідатиме власна обслуговуюча компанія DIM Expert. На перших поверхах відкриють магазини, кафе, салони краси, ресторани, банки та іншу комерцію. 

Запланований термін введення в експлуатацію — IV квартал 2021 року. На форумі ЖК «Новий Автограф» інвестори діляться фотографіями новобудови. Наразі тривають фасадні роботи. Люди дискутують із приводу того, чи встигне забудовник здати ЖК в заявлений термін, обговорюють перспективу забудови ділянок поряд із «Новим Автографом» та переваги індивідуальних електрокотлів, якими обіцяють обладнати кожну квартиру. 

ЖК «Новий Автограф» отримав зелений щит на пошуковику надійних новобудов Bild.ua

Висновки

У серпні 2021 року зелені щити від експертів «Білд» отримали три новобудови. Найдоступніші варіанти серед комплексів із високим Індексом надійності пропонують у ЖК Star City. Ціни там стартують від 22 311 грн/кв. м. Найдорожчі квадратні метри у ЖК «Новий Автограф», де за нерухомість доведеться віддати від 34 900 грн/кв. м. 

Продаж квартир у ще чотирьох новобудовах у зазначеному районі призупинений. Серед причин арешти будівництва та фінансові проблеми забудовників. Дехто з інвесторів чекає на ключі більше 10-ти років. Тому фахівці радять, перш ніж вкластися у котлован, необхідно вивчити репутацію забудовника та дозвільні документи, з'ясувати, чи не суперечить будівництво чинному законодавству. Можна звернутися за допомогою до профільних сервісів. Наприклад, «Білдконтроль» пропонує замовити детальний звіт, що включає повний опис проєкту, аналіз документів та консультацію юриста за інвестиційним договором (Посилання на приклад). 

Більше інформації про ці та інші житлові комплекси опубліковано на форумі Відгуки про новобудови Києва на лівому березі.

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

1
Переїзд у нову квартиру: найнеобхідніші меблі та предмети інтер'єру

Переїзд у нову квартиру: найнеобхідніші меблі та предмети інтер'єру

1
Як продати квартиру без посередників за 48 годин?

Як продати квартиру без посередників за 48 годин?

Поділіться вашою думкою

Коментарі відвідувачів

2 коментаря
Пётр• 
Думаю, что статья не объективна. Делать анализ по сообщениям Форума Домик.юа это "детский сад". На этих форумах уже никто давно ничего не пишет. Все критические статьи модератором (смотрите форум ЖК Радужный) полностью по надуманным причинам удаляются. Я сам два раза просил прощения (что буду корректно писать в обсуждениях в отношении застройщика), и просил дать мне доступ назад на Форум.. А на Домик.юа сам застройщик создал ветку обсуждения, сам же и корректирует все сообщения (и не дай бог критику в отношении "Київміськбуда" написать), то ты будешь моментально исключен или забанен. КМБ просто читает наши призывы об активизации строительства, показа, что делается внутри домов и тупо смеется уверовав, что мы "терпилы", деньги свои отдали и нам так и надо.
0+1
Domik - Inform• 
Уважаемый пользователь Petro65. Спасибо, что предоставляете возможность пообщаться о нашем форуме. Про объективность: Форум на Domik.ua является самым посещаемым форумом среди новостроек. Так же, мы гордимся тем, что он считается самым чистым от фальшивых отзывов и самым объективным. Этому способствует уникальная и единственная система контроля и проверки учётных записей, которая исключает создания фальшивых учётных записей, которые так любят создавать отделы продаж ради "создания положительного имиджа". Другими словами, каждая учётная запись - это реальный человек. Про систему проверки учётных записей можно ознакомиться здесь: https://forum.domik.ua/domik-rules-t19531.html#p873213 Про модерирование на форуме: Да, оно строгое, но находится исключительно в рамках Правил форума. Каждый пользователь принял Условия и Соглашения в рамках которых может пользоваться форумом в рамках его Правил. В редких случаях, санкции не терпят компромисов, когда это касается разбиения нашей (вашей, пользователей) площадки для общения - это, единственное строгое условие. В остальных случаях мы указываем, что форум не имеет отношения к застройщикам. Каждому пользователю, который принял Правила, мы всегда идём на компромис. Именно благодаря соблюдениям Правил наш форум стал таким, каким он есть сейчас. Более официально с пунктами правил можно ознакомиться здесь: Запрет нарушения целостности форума и увода пользователей: https://forum.domik.ua/domik-rules-t19531.html#p856018 Снятие ответственности администрации форума и отсутствие клиентских отношений: https://forum.domik.ua/domik-rules-t19531.html#p925315 Про форум ЖК "Радужный: Он находится здесь и содержит 111 страниц и более 2200 сообщений https://forum.domik.ua/ul-kibalchicha-2-kievgorstroj-t33994-2200.html#p2070689 Ради интереса, каждый может обратить внимание - сколько он содержит критических сообщений НЕ в пользу застройщика? Там таких исключительное большинство: возмущения, критика, фото. Ни один застройщик не имеет возможности корректировки информации, а равно и иных методов воздействия на администрацию форума. Ваши претензии абсолютно надуманы. Про "бан" вашей учётки: Ваша учётная запись имеет, на данный момент, достаточно записей модератора о нарушениях за всё время её существования для понижения её в рейтинге. Она была заблокирована два раза за нарушения пунктов 3.15, 3.17, 3.18 Правил форума. Мы вынуждены будем снова её заблокировать, если вы снова попытаетесь обойти эти пункты правил (как сделали в этом сообщении, нарушения мы удалили). Обратите внимание, что первый раз, по Вашей просьбе она была разблокирована 21 фев 2020, а второй раз снова разблокирована (после повторных нарушений) 18 июня 2020. На данный момент она не заблокирована, последнее сообщение с неё было 19 дек 2020, а последний вход с неё был сегодня в 9:08. Благодарим за отзыв. Вы можете продолжать учавствовать в общении на форуме, разумеется, в рамках его Правил. Не забудьте хорошо покритиковать Вашего застройщика, мы на Вашей стороне в этом вопросе. Желаем скорейшей сдачи Вашего ЖК!
0+2
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше