Подати оголошення

Огляд цін на двокімнатні квартири бізнес- та преміумкласу в Голосіївському районі Києва

Огляд цін на двокімнатні квартири бізнес- та преміумкласу в Голосіївському районі Києва
Скільки коштує двокімнатне житло у розкішному ЖК в центрі столиці або поряд із Голосіївським лісом? Як перевірити надійність проєкту — далі в матеріалі.

Портал Domik.ua проаналізував, у скільки обійдеться інвестору первинного ринку нерухомості двокімнатна квартира в Голосіївському районі Києва бізнес- або преміумкласу станом на січень 2022 року. У вибірці враховувалися лише пропозиції від забудовників, доступні у відділах продажу на поточний момент. Реалізація за переуступленням та вже здані проєкти не розглядалися. 

В огляді використані дані пошуковика надійних новобудов Bild.ua. Сервіс збирає інформацію про всі житлові проєкти України: локація, ціна, клас житла, поверховість, наявні планування, сервіси на території ЖК тощо. Загалом доступні 360 фільтрів. Можна замовити консультацію із відділом продажу та таксі до новобудови. Крім того, фахівці BildСontrol.ua спільно з Domik.ua розробили авторську методологію для оцінки надійності інвестицій в проєкт будівництва. Експерти вивчають законність зведення, порушення цільового або функціонального призначення, належність земельної ділянки, аналізують реєстри даних, ТУ та ін. За кожен параметр нараховують бали. Чим вищий бал, тим нижчі ризики інвестицій у об’єкт і навпаки. Для зручності можна орієнтуватися на колір щита:

  • зелений — високий Індекс надійності (193-220 балів);
  • помаранчевий — середній Індекс надійності (149-192 бали);
  • червоний — низький Індекс надійності (148 балів і нижче).

За даними «Білд», в Голосіївському районі двокімнатне житло бізнес-класу пропонують у 8-ми комплексах на етапі зведення. 

Двокімнатні квартири в новобудовах бізнес-класу в Голосіївському районі

Житловий комплекс Мінімальна площа квартири, кв. м Мінімальна вартість кв. м, грн Мінімальна вартість квартири, грн Детальна інформація

Високий Індекс надійності

«Голосіївський» 

67,58

46 980

3,45 млн

Форум ЖК «Голосіївський» 

Life Story

57,1

31 888

1,82 млн

Форум ЖК Life Story

White Lines

70,5

79 250

5,59 млн

Форум ЖК White Lines

Montreal House

70,6

56 753

4,01 млн

Форум ЖК Montreal House

Senat

65,64

34 840

2,29 млн

Форум ЖК Senat

Середній Індекс надійності

RIVERDALE

60,9

48 000

2,92 млн

Форум ЖК RIVERDALE

A136 Highlight Tower

80,24

79 743

6,97 млн

Форум БФК A136 Highlight Tower

Поки не перевірені

Central Hills

61,76

31 050

1,92 млн

Форум ЖК Central Hills

Читайте також: Огляд цін на однокімнатні квартири бізнес- та преміумкласу в Солом'янському районі Києва

ЖК Montreal House від забудовника Cityconsult Development зводять в історичній місцевості Нова Забудова

Єдина новобудова, яка зводиться у Голосіївському районі, що позиціонується як клас «преміум» — це проєкт із середнім Індексом надійності ЖК The Resort. За двокімнатні планування забудовник править 72 900 грн/кв. м. Квартира із мінімальною площею 86 кв. м обійдеться у 6,27 млн грн. Дізнатися більше про комплекс можна на гілці форуму ЖК The Resort.

33-поверховий БФК A136 Highlight Tower, який зводить група компаній DIM у центрі Києва, обіцяють здати у 2022 році

Читайте також: Огляд цін на однокімнатні квартири бізнес- і преміумкласу в Подільському районі Києва

Висновки

Станом на січень 2022 року в Голосіївському районі Києва на первинному ринку двокімнатні квартири бізнес- та преміумкласу можна придбати у 9-ти об’єктах на етапі будівництва. Серед новобудов із високим Індексом надійності найнижчі ціни пропонують у ЖК Life Story — від 31 888 грн/кв. м. Найдоступніше планування — житло площею 57,1 кв. м, що коштує 1,82 млн грн. Найдорожча нерухомість у ЖК White Lines, де квадратний метр обійдеться у 79 250 грн. За двокімнатну квартиру площею 70,5 кв. м доведеться віддати 5,59 млн. грн.

Попри те, що серед наведених вище новобудов немає проєктів із низьким Індексом надійності, фахівці «Білд» наголошують, що в Україні жодна зі схем інвестування на первинному ринку нерухомості не захищає покупців житла на 100%. Тож, аби не вкласти гроші у проблемний об’єкт, варто ретельно перевіряти дозвільну документацію та репутацію всіх учасників будівництва. Можна зробити це самотужки, проаналізувавши дані із відкритих реєстрів, форумів, ЗМІ, офіційних сайтів забудовників тощо. Або звернутися до профільного сервісу. Наприклад, на «Білдконтроль» доступна така послуга як детальний звіт про будь-яку новобудову. Експерти збирають максимально повну інформацію про проєкт, будівельну компанію, і роз’яснюють зібрані дані. Юристи аналізують умови інвестиційного договору та попереджають про можливі ризики такої угоди (приклад за посиланням).

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2022

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

1
Поділіться вашою думкою
0 коментарів
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше