Подати оголошення

Огляд цін на однокімнатні квартири бізнес- та преміумкласу в Солом'янському районі Києва

Огляд цін на однокімнатні квартири бізнес- та преміумкласу в Солом'янському районі Києва
Скільки обійдеться однокімнатна квартира сегменту «бізнес» чи «преміум» поряд із діловим центром та найбільшими транспортними об'єктами столиці?

Портал Domik.ua дослідив, скільки коштує однокімнатна квартира у новобудовах бізнес- і преміумкласу, які у грудні 2021 року будують у Солом'янському районі Києва. Ми брали до уваги пропозиції із роздільною спальнею і кухнею, студії, смарт-квартири та варіанти із вільним плануванням, доступні у відділах продажу на поточний момент. Реалізація за переуступленням та вже здані проєкти не розглядалися. 

Інформацію про актуальні ціни та планування ми взяли на пошуковику надійних новобудов Bild.ua. Сервіс збирає дані про всі нові житлові проєкти України. Лише у каталозі столиці налічується майже сім сотень ЖК. Для зручності користувачів доступні 360 фільтрів, серед яких місце розташування, характеристики, наявна інфраструктура та терміни введення. Можна замовити консультацію із відділом продажу та таксі на будівництво. Унікальний параметр — Індекс надійності. Це оцінка, яку отримують новобудови в результаті аналізу по 42-х параметрах авторської методології. Експерти вивчають дозвільні документи, репутацію девелопера, перебіг будівництва, договір інвестування тощо. За кожен пункт виставляють бали. Чим вищий бал, тим нижчі ризики інвестицій у новобудову і навпаки. Найлегше на пошуковику орієнтуватися за кольором щита:

  • зелений — високий Індекс надійності (193-220 балів);
  • помаранчевий — середній Індекс надійності (149-193 бали);
  • червоний — низький Індекс надійності (148 балів і нижче).

За даними «Білд», в Солом'янському районі однокімнатні квартири пропонують в 4-х проєктах на етапі будівництва.

Однокімнатні квартири в новобудовах бізнес-класу в Солом'янському районі

Житловий комплекс Мінімальна площа квартири, кв. м Мінімальна вартість кв. м, грн Мінімальна вартість квартири, грн Детальна інформація

Високий Індекс надійності

CITY HUB

44,79

50 440

2,68 млн

Форум ЖК CITY HUB

Standard One Terminal

32

80 910

2,59 млн

Форум апарт-готеля Standard One Terminal

Низький Індекс надійності

ЖК на вул. Організаторська, 4а

41,64

26 000

1,08 млн

Форум ЖК на вул. Організаторська, 4а

«Лондон Парк» 

32,6

30 500

994 тис. 

Форум ЖК «Лондон Парк» 

Читайте також: Огляд цін на двокімнатні квартири економ- та комфорт-класу в Деснянському районі Києва

ЖК CITY HUB від «Інтергал-Буд» розташований на тихій столичній вулиці Кудряшова і, в той же час, неподалік від ділової частини міста та основних транспортних магістралей

На поточний момент у Солом'янському районі не зводять жодного об'єкта, який відповідає категорії «преміум». 

Читайте також: Огляд цін на однокімнатні квартири бізнес- і преміумкласу в Подільському районі Києва

Висновки

Станом на грудень 2021 року у Солом'янському районі Києва на первинному ринку відсутні пропозиції преміумкласу. Однокімнатні оселі в новобудовах бізнес-класу пропонують у чотирьох проєктах, що продовжують будуватися. Дві новобудови отримали від «Білд» високий Індекс надійності. У ЖК CITY HUB ціни на однокімнатні квартири стартують від 2,68 млн грн. Це вартість житла площею 44,79 кв. м, отже квадратний метр обійдеться у 59 800 грн. Другий проєкт — апарт-готель Standard One Terminal. Інвесторам пропонують придбати повністю готові апартаменти з ремонтом, меблями та технікою для отримання пасивного прибутку. За номер площею 32 кв. м просять 2,59 млн грн, тобто 80 910 грн/кв. м. 

Однокімнатні планування також передбачені у проєкті бізнес-класу ЖК Tourbillon в історичній місцевості Протасів Яр. Проте його будівництво наразі призупинене, продаж нерухомості там не ведеться. Проти забудови виступили активісти. 2 листопада поточного року Шостий апеляційний адмінсуд Києва визнав недійсними зміни до Генерального плану столиці, внесені рішенням Київради, яким було переведено ділянки у Протасовому Яру з території зелених насаджень загального користування на територію житлової та громадської забудови. Поділитися думкою щодо проєкту можна на форумі ЖК Tourbillon.

Тож фахівці застерігають, аби не вкласти заощадження у довгобуд чи проблемний об'єкт, слід ретельно проаналізувати пропозицію відділу продажу та ознайомитися із репутацією забудовника. Можна звернутися за допомогою до рієлторів, юристів чи профільних сервісів. Наприклад, на «Білдконтроль» доступна така послуга як детальний звіт про новобудову. Експерти збирають максимально повну інформацію про будь-який проєкт. Крім того, юристи досліджують та роз’яснюють текс документів, зокрема умови інвестиційного договору (приклад за посиланням). 

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Поділіться вашою думкою
0 коментарів
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше