Подати оголошення

Огляд цін на двокімнатні квартири бізнес- та преміумкласу в Шевченківському районі Києва

Огляд цін на двокімнатні квартири бізнес- та преміумкласу в Шевченківському районі Києва
Скільки обійдеться респектабельна двокімнатна оселя у середмісті столиці, та в які із новобудов інвестувати найменш ризиковано — далі в матеріалі.

Портал Domik.ua проаналізував двокімнатні квартири у новобудовах бізнес- і преміумкласу, що станом на кінець серпня 2021 року зводяться у Шевченківському районі Києва. Враховувалися лише пропозиції від забудовників доступні на поточний момент у відділах продажу. Житло за переуступленням, варіанти у зданих чи заморожених ЖК у вибірці участі не брали. 

Інформація про актуальні ціни та планування взята на пошуковику надійних новобудов Bild.ua. Для зручності користувачів сервіс пропонує 360 фільтрів, зокрема доступний вибір 20-ти типів нерухомості. Можна обрати ЖК біля метро чи в певному масиві. Є фільтри за характеристиками та інфраструктурою комплексу. Серед новинок — консультація відділу продажу і виклик таксі до будівельного майданчика. Унікальний параметр — Індекс надійності. Кожен об'єкт оцінюють за авторською методикою по 42-х параметрах, з-поміж яких законність, дозвільні документи, наявність судових рішень, репутація забудовника, зміст договорів інвестування тощо. В результаті комплексам нараховують бали, сума яких визначає Індекс надійності. Високий бал — від 193 до 220, середній — від 149 до 193, низький — 148 і нижче. Якщо інвестиції у новобудови з високим Індексом найменш ризиковані, то невелика кількість набраних балів — свідчення ненадійності проєктів. 

За даними «Білд», у Шевченківському районі двокімнатні квартири пропонують відділи продажу 11-ти новобудов, що позиціонуються, як житло бізнес-класу. Редакція склала таблицю цін на двокімнатні оселі у цьому сегменті, згрупувавши об'єкти за Індексом надійності. 

Двокімнатні квартири в новобудовах бізнес-класу в Шевченківському районі

Житловий комплекс Мінімальна площа 2-кімнатної квартири, кв. м Мінімальна вартість кв. м 2-кімнатної квартири, грн Мінімальна вартість 2-кімнатної квартири, грн Детальна інформація

Високий Індекс надійності

UNIT.Home

81,9

63 200

5,18 млн

Форум ЖК UNIT.Home

Creator City

58,83

41 536

2,77 млн

Форум ЖК Creator City

KYIVPROEKT City Space

68,74

98 800

6,79 млн

Форум ЖК KYIVPROEKT City Space

Crystal Park Tower

81,44

52 200

4,25 млн

Форум ЖК Crystal Park Tower

ЖК «Poetica. Друга колекція» 

64,6

31 900

2,06 млн

Форум ЖК «Poetica. Друга колекція» 

ЖК Greenville Park

73,5

41 450

3,15 млн

Форум ЖК Greenville Park

Середній Індекс надійності

«Poetica. Перша колекція» 

63,1

37 140

2,34 млн

Форум ЖК «Poetica. Перша колекція» 

«Ідеаліст» 

69,76

62 050

4,33 млн

Форум КБ «Ідеаліст»

Franklin Concept House

53,38

52 550

2,81 млн

Форум ЖК Franklin Concept House

Низький Індекс надійності

«Камертон» 

66,96

53 950

3,61 млн

Форум ЖК «Камертон» 

Podil Plaza & Residence

60 

42 000

2,52 млн

Форум ЖК «Podil Plaza & Residence» 

Читайте також: Огляд цін на трикімнатні квартири бізнес- та преміумкласу в Печерському районі Києва

ЖК «Poetica. Друга колекція» від компанії ENSO — це багатофункціональна новобудова бізнес-класу із неординарним дизайном та власною інфраструктурою 

Читайте також: Огляд цін на однокімнатні квартири бізнес- та преміумкласу в Голосіївському районі Києва

ЖК Franklin Concept House зводять на вул. Олеся Гончара, 69 — перетині історичного центру та ділової частини столиці

Щодо двокімнатних квартир преміумкласу Шевченківського району, то у новобудовах, що продовжують зводитися на поточний момент, таких пропозицій житла немає. 

Висновки

У серпні 2021 року, за даними «Білд», двокімнатні оселі в Шевченківському районі столиці пропонують загалом 25 житлових комплексів на етапі будівництва. Серед елітного житла немає відповідних пропозицій від забудовників. 11 ЖК представляють категорію бізнес-класу. Шістьом із них експерти надали високий Індекс надійності. З-поміж комплексів із найвищими балами найдоступніші ціни на двокімнатні квартири встановили у ЖК «Poetica. Друга колекція»: варіант площею 64,6 кв. м із двома спальнями та кухнею-студією обійдеться у 2,06 млн грн, тобто 31 900 грн/кв. м. Найдорожча нерухомість у KYIVPROEKT City Space. Це реконструкція будівлі колишнього проєктного інституту «Київпроєкт» у сучасний поліфункціональний простір з житловою, комерційною, соціальною та освітньою складовими. Ціна квадратного метра двокімнатної оселі сягає тут наразі 98 800 грн. Тож найкомпактніший із наявних варіантів площею 68,74 кв. м коштуватиме 6,79 млн грн. 

Три проєкти сегменту бізнес-клас отримали від «Білд» середні бали. У такому випадку експерти радять ретельно перевіряти дозвільні документи та репутацію забудовника, оскільки можливі нюанси. 

Ще двом новобудовам фахівці надали низький Індекс. Затримка початково заявлених термінів введення в експлуатацію ЖК «Камертон» складає 32 місяці. Завершити перший будинок ЖК Podil Plaza & Residence мали ще у 2019 році.

Аби не вкласти кошти у проблемні об'єкти чи довгобуди, команда «Білд» пропонує інвесторам замовити на «Білдконтроль» детальний звіт. Дослідження включає більше півсотні сторінок повної інформації про будь-який ЖК на території України, роз'яснення експертів та юридичну консультацію щодо інвестиційного договору (приклад за посиланням). 

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Поділіться вашою думкою
0 коментарів
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx