Подати оголошення

Топ-3 найдоступніших за ціною однокімнатних квартир у ЖК на Святошино

ЖК Chalet
ЖК Chalet
Топ-3 найдоступніших за ціною однокімнатних квартир у ЖК на Святошино
Новобудови Святошина з найдоступнішими цінами на квартири.

Зміст

Журналісти порталу Domik.ua продовжують вивчати столичні новобудови у пошуках вигідних пропозицій. У попередньому матеріалі ми розглядали житлові комплекси із доступними цінами на Шулявці. У цій статті розповімо, що пропонують забудовники на столичному Святошині.

Мікрорайон Святошин — частина Святошинського району столиці. У 1970-х на території колишнього дачного селища почали зводити перші багатоповерхові будинки. Одночасно з'явилася необхідна інфраструктура — ​​відкривалися дитячі садки, школи, поліклініки, нові станції метро. Головною перевагою локації місцеві жителі називають затишні зелені подвір'я, а основною вадою вважають часті затори на головній автомагістралі району — проспекті Перемоги. У листопаді 2021 року тут зводиться 8 житлових комплексів.

Методологія відбору новобудов

Складаючи перелік житлових комплексів, редакція керувалася наступною логікою:

  • розглядали лише проєкти, розташовані на Святошині;
  • враховували ті житлові комплекси, які знаходяться на етапі будівництва, оскільки інвестиції у такі проєкти вигідніші, ніж купівля готових ЖК;
  • вибирали лише надійні проєкти, позначені високим Індексом надійності на Bild.ua;
  • під «найдоступнішою квартирою» ми маємо на увазі загальну вартість житла у разі повної оплати та з урахуванням усіх знижок, що діють, на листопад 2021 року.

Перше місце: квартира за 1,24 млн грн у ЖК Chalet

Очолює наш рейтинг ЖК Chalet, який будується за 800 м від станції метро «Житомирська». Натхненний стилем альпійських шале проєкт є трисекційним будинком каскадної висотності. У листопаді 2021 року тут можна знайти найдоступнішу квартиру серед місцевих проєктів за ціною 1,24 млн грн за повної оплати. За цю суму можна придбати студію площею 32,36 кв. м, розташовану у другій секції. Планування являє собою ергономічний простір із суміщеним санвузлом 4 кв. м, кухнею-нішою 8 кв. м та кімнатою 14 кв. м.

Нерухомість у ЖК Chalet буде передаватись інвесторам із чорновим оздобленням. На підлозі зроблять цементно-піщану стяжку, стіни залишать без оздоблення. Електрику заведуть до розподільного щитка. Забудовник встановить металеві вхідні двері, сталеві радіатори та двокамерні склопакети з аргоном — спеціальним інертним газом, який дозволить підвищити теплоізоляцію приміщень. У місцях загального користування (МЗК) буде встановлено засоби обліку води, електро- та теплової енергії. 

Візуалізація житлового комплексу «Шале» 
Планування квартири 32,36 кв. м у ЖК «Шале»

Читайте також: Авторський дизайн та нові сервіси: еволюція вхідних груп

Забудовник: Standard Development.

Локація: вул. Львівська, 18б.

Клас: комфорт.

Індекс надійності на Bild.ua: 198 балів.

Вартість: від 30 500 грн за кв. м.

Умови розтермінування: перший внесок — від 25%, залишок фіксується у доларах США та сплачується рівними частинами до грудня 2022 року.

Термін здачі: IV квартал 2022 року.

Поспілкуватися із реальними інвесторами проєкту та дізнатися, на якому етапі будівництва знаходиться комплекс, можна на форумі ЖК Chalet.

Друге місце: квартира за 1,47 млн ​​грн у ЖК «Нивки-Парк»

Наступний рядок рейтингу займає житловий комплекс «Нивки-Парк», розташований за 400 м від станції метро «Нивки». Масштабний проєкт складатиметься з 12 будинків, 8 з яких уже зведено та введено в експлуатацію. Найдоступніша однокімнатна квартира знаходиться у дев'ятому будинку, який забудовник планує здати у ІІ кварталі 2023 року. Вона коштує 1,47 млн ​​грн за повної оплати. За цю суму інвестор отримує квартиру-студію площею 34,52 кв. м з кухнею-вітальнею, суміщеним санвузлом та окремою вбиральнею. 

У ЖК «Нивки-Парк» можна придбати житло у двох варіантах: без оздоблення та з ремонтом від забудовника. Перший варіант включає мінімальний перелік робіт: облаштування стяжки, встановлення склопакетів, вхідних дверей, радіаторів опалення. У другому варіанті забудовник робить ремонт «під ключ», пропонуючи інвесторам три види обробки на вибір — класичний, мінімалістичний та скандинавський стиль.

Готові будинки та дитячий садок в ЖК «Нивки-Парк»
Планування квартири 34,52 кв. м в ЖК «Нивки-Парк»

Забудовник: «Інтергал-Буд».

Локація: пр-т Перемоги, 67.

Клас: комфорт.

Індекс надійності на Bild.ua: 205 балів.

Вартість: від 24 200 грн за кв. м.

Умови розтермінування: надається на три роки з першим внеском від 30% та можливістю індивідуального графіка погашення.

Термін здачі: будинки № 1-8 — збудовані, будинки № 11-12 — І квартал 2022 року, будинок № 10 — І квартал 2023 року, будинок № 9 — ІІ квартал 2023 року.

Детальніше дізнатися про новобудову та прочитати відгуки реальних інвесторів можна на форумі ЖК «Нивки-Парк».

Третє місце: квартира за 1,62 млн грн у ЖК «Святобор»

Замикає рейтинг найдоступнішого житла квартира у житловому комплексі «Святобор». Проєкт, що складається з п'яти будинків, зводиться за кілометр від станції метро «Житомирська». Два перші будинки комплексу вже введено в експлуатацію, здійснюється будівництво третього та сьомого. За 1,62 млн грн у сьомому будинку новобудови, що планується до здачі у IV кварталі 2021 року, можна придбати однокімнатну квартиру. Її площа становитиме 43,82 кв. м. Планування включає просторий передпокій 9,4 кв. м, суміщений санвузол, спальню та кухню-вітальню з виходом на засклений балкон.

Квартири у «Святоборі» передаються власникам готовими до чистового ремонту. Забудовник виконує фінішну стяжку підлоги, тинькує стіни, робить розведення води до точок підключення, монтує систему опалення KAN. Віконні отвори засклені двокамерними склопакетами, на вхідні — металеві протиударні двері.

Візуалізація ЖК «Святобор»
Планування квартири 43,82 кв. м у ЖК «Святобор»

Забудовник: City One Development.

Локація: вул. Верховинна, 28.

Клас: комфорт.

Індекс надійності на Bild.ua: 209 балів.

Вартість: від 36 450 грн за кв. м.

Умови розтермінування: безвідсоткове розтермінування від забудовника на 3 роки з першим внеском від 20%.

Термін здачі: будинки № 1, 2 — здані, будинок № 3 — IV квартал 2021 року, будинок № 7 — IV квартал 2023 року.

Про те, як власники житла у новобудові здійснюють прийом квартири у готових будинках, можна почитати на форумі ЖК «Святобор».

Висновки

Житло на столичному Святошино має попит серед молоді та інвесторів, які планують купівлю нерухомості під оренду. Цьому сприяють доступні ціни в місцевих новобудовах та близькість до центру: проспектом Перемоги можна за 10-15 хвилин дістатися автомобілем до ділового центру Києва. Найдоступнішу квартиру в листопаді 2021 року можна знайти в ЖК Chalet — новобудові з парком біля будинку та оригінальною архітектурою у стилі альпійських шале.

Житловий комплекс Тип нерухомості Площа Вартість у разі 100-відсоткової сплати Відстань до найближчої станції метро
Chalet Студія 32,36 кв. м 1,24 млн грн 800 м
«Нивки-Парк»  Студія 34,52 кв. м 1,47 млн грн 400 м
«Святобор»  Однокімнатна квартира 43,82 кв. м 1,62 млн грн 1 км

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

1
Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Поділіться вашою думкою
0 коментарів
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше