Подати оголошення

Замість відпустки: п’ять ЖК, що замінять вам курорти

ЖК Luxberry lakes & forest
ЖК Luxberry lakes & forest
Замість відпустки: п’ять ЖК, що замінять вам курорти
Не всім по кишені й міська квартира для життя, й заміська нерухомість для відпочинку. А якщо спробувати поєднати?

Зміст

Літо — пора канікул та довгоочікуваних відпусток. Але вирушати на відпочинок — не завжди означає бронювати квитки та складати валізи. Деякі житлові комплекси поблизу столиці спроєктовані таким чином, що можна відчувати себе на курорті, просто повертаючись з роботи додому. Купатися в озері або річці, смажити барбекю, гуляти набережною та відпочивати у спа — все це стане можливим для мешканців деяких новобудов. Яких саме — у топ-5 від редакції порталу Domik.ua.

ЖК Luxberry Lakes & Forest в Козині

Житловий комплекс Luxberry Lakes & Forest знаходиться в Козині Обухівського району — невеличкому селищі, що розташоване в 23 км від центру Києва. Акваторії двох річок, більше десятка озер, хвойні ліси і відстань від галасливого міста сприяли тому, що на території Козина з'явились численні бази відпочинку, оздоровчі табори, спа-клуби та гольф-центр. Ця локація популярна серед киян, які хочуть якісно відпочити, не від’їжджаючи далеко від міста. 

Саме тут, на березі власної водойми та в оточенні лісів, зводиться житловий комплекс Luxberry Lakes & Forest. Він буде складатися з двох чотириповерхових будинків, розташованих у вигляді літери «П». Перші два поверхи новобудови сформовані з таунхаусів із окремими входами. Усього в житловому комплексі заплановано 23 таунхауси та 120 квартир. Кожен таунхаус має власний гараж на нульовому поверсі, майстерню та невеличке подвір'я. Особливістю квартир на останніх поверхах стануть кухні з додатковим верхнім освітленням — вікном на стелі.

У внутрішньому дворі комплексу розташується триповерхова будівля, де відкриється громадський кластер. Тут розташується дитячий клуб, ресторан, спа-центр із салоном краси, йога-студія, аптека і коворкінг. Усього під комерційні приміщення виділено 2650 кв. м. 

Головною ідеєю Luxberry Lakes & Forest Ж є поєднання комфортного життя та заміського відпочинку. Так, резиденти комплексу зможуть переходити в режим відпустки, навіть не виходячи за межі будинку. На території Luxberry Lakes & Forest буде власний причал, де можна медитувати або ловити рибу, а також пляж. Забудовник облаштує бігові та велосипедні доріжки, а на експлуатованій покрівлі кластера з'явиться простір для йоги та літній кінотеатр під навісом-перголою.

Житловий комплекс «Люксбері Лейкс енд Форест» — справжній курорт із власним озером, лісом та річкою Козинка в 10-хвилинній прогулянці 

Читайте також: Повний огляд житлового комплексу Luxberry Lakes & Forest в інфографіках

Локація: Обухівський район, смт Козин, пров. Козацький, 11; 23 км до центру Києва.

Забудовник: BudCapital.

Клас: «бізнес».

Технічні характеристики: 2 будинки, 4 поверхи, монолітно-каркасна технологія, стіни — керамічна цегла.

Термін здачі: ІІ квартал 2022 року.

Вартість: від 29 000 грн за кв. м.

Розтермінування: перший внесок — від 50% вартості житла. Залишок суми виплачується щомісяця рівними частинами до 31 березня 2022 року.

Дізнатися більше про проєкт клубного житлового комплексу в Козині та побачити фото з будмайданчика можна на форумі ЖК «Люксбері Лейкс енд Форест»

ЖК Park Lake City в Підгірцях

Park Lake City — житловий комплекс бізнес-класу, який будується поруч із селом Підгірці Обухівського району, в 10 км від Києва. В новобудові представлений мікс житлових форматів: комплекс буде складатися з 20 чотириповерхових будинків і 15 таунхаусів. Крім житлових будинків, на території в 15 га розміститься дитячий садок із початковою школою на 120 місць, спортивні та ігрові майданчики, зона барбекю, парк із ландшафтним дизайном. За «курортну» складову відповідатиме власна водойма Park Lake City, навколо якої забудовник облаштує пляжну зону, причал для риболовлі та бігові доріжки завдовжки 1200 м. Додаткові опції: можливість купити квартиру з власним двориком (сітіхаус) і з оздобленням white box.

«Парк Лейк Сіті» будується на узбережжі власної водойми  

Локація: Обухівський район, с. Підгірці, вул. Київська, 15/45; 22 км до центру Києва.

Забудовник: група компаній DIM.

Клас: «бізнес».

Технічні характеристики: 21 будинок, 4 поверхи, монолітно-каркасна технологія, стіни — цегла.

Термін здачі: перша черга — ІІ квартал 2021 року. 

Вартість: від 37 400 грн за кв. м.

Розтермінування: перший внесок — від 30%. Залишок виплачується щомісячно протягом двох років. 

Детальніше про проєкт та його переваги можна дізнатися на форумі ЖК «Парк Лейк Сіті».

ЖК O2 Residence в Бортничах

Бортничі — невелике затишне селище, яке розташоване поруч із Бориспільським шосе та увійшло до складу Києва всього 33 роки тому, в 1988-му. Тут, в гущавині мальовничого лісу, будується житловий комплекс O2 Residence. Проєктом новобудови передбачено зведення 12 семиповерхових будинків із всією необхідною внутрішньою інфраструктурою: дитячим садком, школою, магазинами, медичною клінікою та поштовим відділком.

Жити тут сподобається тим, хто виступає за активний та екологічно свідомий відпочинок. Так, на території О2 Residence буде побудована екоферма, що складатиметься з цілої системи сучасних теплиць, які працюють цілий рік. Кожен мешканець комплексу зможе вибрати ділянку й вирощувати на ній все, що забажає: зелень, овочі, фрукти та ягоди. Крім того, поруч із ЖК О2 Residence розташоване озеро, на якому забудовник обіцяє облаштувати рекреаційну зону з набережною, човновою станцією та пляжем.

Головною перевагою ЖК «О2 Резиденс» є розташування новобудови посеред мальовничого лісу 

Локація: Київ, Дарницький район, Бориспільське шосе; 19 км до центру Києва.

Забудовник: Saga Development.

Клас: «комфорт».

Технічні характеристики: 12 будинків, 7 поверхів, монолітно-каркасна технологія, стіни — газоблок.

Термін здачі: перша черга — IV квартал 2021 року. 

Вартість: від 24 300 грн за кв. м.

Розтермінування: перший внесок — від 30%. Залишок виплачується щомісячно протягом двох років.

Поставити запитання відділу продажу чи поспілкуватися з реальними інвесторами новобудови можна на форумі ЖК «О2 Резиденс»

КМ Riviera Village в Лебедівці

Котеджне містечко Riviera Village — це ніби заміський комплекс відпочинку, в якому можна жити. На ділянці площею 150 га, що знаходиться в курортному селищі Лебедівка Вишгородського району, розміщені котеджі від 185 до 590 кв. м — це найбільше котеджне містечко України. Дизайн кожного будинку та генеральний план комплексу розроблявся австрійським урбаністом-планувальником Гернотом Ляйтнером та його архітектурним бюро Masterconcept. Крім котеджів та прибудинкових ділянок, на території закритого комплексу Riviera Village розташовані два відкриті басейни з підігрівом, літній бар, лаунж-зони, причал для водних видів транспорту, дворівневі пляжні зони з шезлонгами та душовими. Також до послуг резидентів комплексу — два волейбольних поля та два повноформатних тенісних корти, які легко трансформуються в поле для мініфутболу або баскетболу.

Власникам котеджів в КТ «Рів'єра Віллідж» доступні басейни, набережна, тенісні корти, лаунж-зони та власний причал для катерів і гідроциклів  

Локація: Вишгородський район, с. Лебедівка; 37 км до центру Києва. 

Забудовник: Dragon Capital.

Клас: «преміум».

Технічні характеристики: 125 збудованих + 40 тих, що будується + 155 запроєктованих котеджів. 

Вартість: від 10,7 млн грн за котедж.

Розтермінування: перший внесок — від 30%. Залишок виплачується щомісячно протягом двох років.

Обговорити переваги та недоліки котеджного містечка можна на форумі ЖК «Рів'єра Віллідж».

ЖК «Озерний гай (Гатне)» в Гатному

Гатне — невеличке селище площею 692 га, що знаходиться в 5 км від Києва, одразу за мікрорайоном Теремки. Така близькість до столиці сприяє тому, що Гатне активно забудовується. В 2016 році тут почалося зведення масштабного житлового комплексу «Озерний гай». Він складатиметься з 47 будинків висотою 4-10 поверхів та всієї необхідної інфраструктури, включаючи дитячий садок, супермаркет та великий фітнес-центр із басейном. Оскільки новобудова розташована на узбережжі каскаду озер, влітку тут дійсно можна відчувати себе як на курорті — в ЖК облаштовані власні пляжні зони, причали для риболовлі, альтанки для барбекю. Крім того, на території комплексу працює ресторан із літньою терасою та виходом на пляж, а додатковою родзинкою є понтон для проведення весільних церемоній.

Унікальний бонус ЖК «Озерний гай» — каскад озер із обладнаними пляжами, альтанками та зонами барбекю 

Локація: Києво-Святошинський район, с. Гатне, вул. Свободи, 1; 16 км до центру Києва.

Забудовник: «Інтергал-Буд»

Клас: «комфорт».

Технічні характеристики: 47 будинків, 4-10 поверхів, технологія — монолітно-каркасна, стіни — газоблок. 

Вартість: від 14 700 грн за кв. м.

Розтермінування: мінімальний перший внесок — від 30%. Строк розтермінування складає від 6 місяців до 3 років. 

Більше подробиць про проєкт новобудови поруч зі столичними Теремками можна дізнатися на форумі ЖК «Озерний гай (Гатне)»

Висновки

Купівля нерухомості в 15-40 км від Києва — це компроміс між придбанням постійного житла та заміською дачею. Під час вибору важливо звернути увагу не тільки на технічні характеристики проєкту, а й на екологію локації, її інфраструктуру, наявність зеленої зони. З огляду на затори, які спостерігаються в Києві останніми роками, доїхати до столиці з передмість — рівнозначно дістатися в центр зі спальних районів.

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Поділіться вашою думкою

Коментарі відвідувачів

3 коментаря
Юрий• 
Выехать из города, чтобы опять оказаться "в городе", в толпе народа, причем платить за "любой чих" еще дороже чем в большом городе. Перспектива так-себе, при том, что элементарные продукты и любой сервис будут дороже за городом. Вся эта тема с таун-хаусом хороша только когда у всех есть авто и между городом и таун-хаусом проходит хорошая скоростная автострада. В наших реалиях такая жизнь "за городом" - это утопия "на все деньги".
0+0
Petrovna• 
По-моему, выехать из ЖК на Позняках и оказаться в ЖК в Козине - это две большие разницы. И все-таки приятно иметь под домом озерцо с закрытым пляжем, а не только Фору с алкашами. Насчет сервисов согласна - все дороже, но люди обычно знают, на что идут
0+2
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше