Подать объявление

П’ять заміських житлових комплексів із доступними квартирами

П’ять заміських житлових комплексів із доступними квартирами
Підібрали цікаві варіанти новобудов для тих, хто планує переїхати ближче до природи та при цьому вкластися в бюджет.

Содержание

Навесні 2021 року світова спільнота повільно, але впевнено приходить до усвідомлення: коронавірус з нами надовго, навіть незважаючи на винахід вакцин. Пандемія впливає на всі сфери життя, в тому числі на розвиток великих міст. Експерти стверджують, що городяни масово переїжджають до передмість, і цей тренд збережеться надовго. 

Але не всі мають можливість купляти котеджі за нечувані гроші або квартири в клубних комплексах класу «бізнес». Журналісти порталу Domik.ua вибрали п'ять найпопулярніших приміських напрямів і дізналися, в яких місцевих новобудовах можна придбати квартиру за 700-900 тис. грн. При виборі ми керувалися перевагами, які забудовник пропонує своїм інвесторам, та надійністю проєкту на Bild.ua. Нагадаємо, що Індекс надійності новобудови — це оцінка, яку отримав ЖК в результаті аналізу по 42 параметрах, серед яких дозвільні документи, репутація девелопера, вчасність введення в експлуатацію тощо. Також ми розглядали частково здані комплекси, щоб інвестори мали можливість придбати вже готову квартиру.

Києво-Святошинський напрям: квартира за 619 тис. грн у ЖК /Чайка\ (Чайки)

Влітку 2020 року Києво-Святошинський район увійшов до складу Бучанського, але кияни за звичкою називають цей напрям Києво-Святошинським. Локація займає друге місце за кількістю новобудов: на різних етапах зведення тут знаходиться 176 житлових комплексів. Петропавлівська та Софіївська Борщагівки, Святопетрівське, Чайки — найпопулярніші локації району. Близькість до Києва, безліч зелених зон і озер зробили цей напрям популярним серед тих, хто хоче бути ближче до природи та одночасно без проблем добиратися до столиці.

Житловий комплекс /Чайка\, розташований в однойменному селі — одна з найбільш затребуваних новобудов регіону. На території 39 га забудовник ОМОКС планує зведення 38 будинків від 4 до 16 поверхів. 33 будинки вже введені в експлуатацію та заселені. Оскільки /Чайка\ будується за принципом «міста в місті», її мешканці мають всю необхідну інфраструктуру. Тут працюють медичні клініки, аптеки, поштові та банківські відділення, кафе, ресторан, салони краси та магазини формату «біля дому». Також в розпорядженні жителів /Чайки\ — два муніципальних дитячих садки, державна початкова школа, три приватних дитячих садки та чотири приватних школи. І це тільки початок, адже торговельно-побутова інфраструктура комплексу продовжує розвиватися.

Але головна перевага проєкту — в тому, що будинки житлового комплексу /Чайка\ впритул прилягають до соснового бору, й дорослі дерева ростуть навіть на території новобудови. Насичене фітонцидами повітря — дієвий засіб лікування захворювань дихальних шляхів, нервової системи та відмінний антидепресант.

У квітні нинішнього року в /Чайці\ можна купити однокімнатну квартиру 34,36 кв. м за 619 тис. грн. Квартири в нових будинках передаються власникам із чорновим оздобленням, встановленими вікнами та вхідними дверима. Забудовник пропонує інвесторам можливість купити квартиру в безвідсоткове розтермінування до 12 місяців або оформити іпотеку в партнерському банку.

Житловий комплекс /Чайка\ в селищі Чайки

Читайте також: ЖК /Чайка\: як оформити іпотеку під 7% від банку «Глобус»

Ірпінський напрям: квартира за 744 тис. грн у ЖК «Гранд Бурже» (Буча)

Найактивніше в нинішньому році забудовується Ірпінський напрям — тут зводиться 283 житлових комплекси. Ірпінь, Буча, Гостомель і Ворзель є найпопулярнішими серед інвесторів містечками. Більшість місцевих живуть тут, а працюють у Києві, адже дорога до столиці займає 15-20 хвилин на автомобілі за відсутності заторів.

Один із наймасштабніших місцевих житлових комплексів — «Гранд Бурже», що знаходиться у Бучі. Це п'ять житлових будинків і торговельно-розважальний центр, розташовані на ділянці площею 4 га. Висота секцій становить 16-18 поверхів. Новобудова зводиться за монолітно-каркасною технологією із зовнішніми стінами з газоблоку. Перші три будинки «Гранд Бурже» добудовані та введені в експлуатацію. Здавати четвертий та п'ятий будинки девелопер планує протягом нинішнього року. Серед недоліків проєкту можна назвати щільну забудову.

У квітні 2021 року тут можна придбати квартиру-студію 30 кв. м за 744 тис. грн. Житло передається інвесторам з чистовим оздобленням. У квартирах роблять лазерну стяжку підлоги, на кухні та у санвузлі монтують «теплу підлогу». На стінах — машинне гіпсове тинькування. Електрику підводять до точок підключення, в санвузлах та на кухні роблять виведення під сантехніку. Забудовник встановлює сталеві радіатори з терморегуляторами, металеві вхідні двері, всі лічильники. 

Житловий комплекс «Гранд Бурже» у місті Буча

Бориспільський напрям: квартира за 897 тис. грн у ЖК «7'я» (Щасливе)

Бориспільський напрямок посідає третє місце за кількістю новобудов: тут навесні зводиться 46 житлових комплексів. Крім самого Борисполя, популярністю у девелоперів користується село Щасливе. Воно розташоване в 7 км від станції метро «Бориспільська» та відоме тим, що тут працює дитячо-юнацька академія футбольного клубу «Шахтар».

ЖК «7'я» — наймасштабніша новобудова локації. Комплекс являє собою п'ять будинків висотою 5-8 поверхів. Візуально це три будинки, оскільки №1-3 і №2-4 об'єднані, а п'ятий розташований у формі літери «П» між ними. Цокольні поверхи в «Родині» віддані під комерційні приміщення. Між будинками ЖК «Сім'я» облаштовані дитячі майданчики, спортивна зона, тротуарні доріжки, висаджені ялинки та молоді деревця. Але поки в самому центрі двору знаходиться будмайданчик п'ятого будинку, огороджений металевим парканом.

Найдоступніша квартира площею 41,74 кв. м обійдеться інвестору в 897 тис. грн. Житло в новобудові здається з чорновим оздобленням. Будівельники встановлюють металеві вхідні двері з двома замками та МДФ-накладками, радіатори тепла, двокамерні склопакети і двоконтурні котли Protherm Jaguar.

Житловий комплекс «7'я» в селі Щасливе

Броварський напрям: квартира за 901 тис. грн у ЖК Desna Park Residence (Зазим’я)

У Броварському районі в нинішньому році будується трохи меньше об’єктів, аніж в Бориспільському, — 44 житлових комплекси. У даному напрямі популярністю користуються власне Бровари — місто-супутник на сході Київської області, а також села Погреби та Зазим’я. 

Саме в Зазим`ї девелопер Desna PRO зводить свій другий місцевий проєкт — житловий комплекс Desna Park Residence. Він став продовженням альпійського містечка Desna Residence, що розташоване практично через дорогу. Тут на ділянці площею 4,4 га будуть побудовані 9 чотириповерхових будинки в північно-європейському стилі. Головним центром тяжіння стануть романтичні канали з прогулянковими алеями уздовж комплексу та власна паркова зона. Комплекс матиме закриту територію з цілодобовою охороною, камерами відеоспостереження та пропускною системою. Основними недоліками місцевості потенційні інвестори вважають слабко розвинену інфраструктуру Зазим'я та незадовільний стан дороги, що веде до села з Києва.

Навесні нинішнього року однокімнатна квартира в Desna Park Residence площею 45,16 кв. м коштує 901 тис. грн. Житло передається власникам з чорновим оздобленням: стяжкою на підлозі, встановленими вхідними дверима та металопластиковими двокамерними склопакетами. Додатково інвестори новобудови можуть замовити «теплу підлогу».

Житловий комплекс «Десна Парк Резиденс» в селі Зазим'я

Обухівський напрям: квартира за 789 тис. грн у ЖК «Обухівський ключ» (Обухів)

П'яте місце посів Обухівський район із 17 житловими комплексами, які будуються на його території. Локація відома своїми рекреаційними зонами та елітними селищами Козин, Конча-Заспа й Підгірці, тому квартири до 1 млн грн тут вдалося знайти тільки в самому Обухові.

Будівництво ЖК «Обухівський ключ» почалося в 2014 році. Відтоді девелопер здав шість будинків, всього в його планах — будівництво ще семи. Висота будинків економкласу складає 6 і 9 поверхів. На території комплексу прокладається мережа доріг і проїздів, облаштовуються тротуари і пішохідні доріжки. Обладнуються спортивні та дитячі ігрові майданчики, передбачені комфортні зони відпочинку. Власні інфраструктурні об'єкти на території комплексу не передбачені.

Однокімнатну квартиру площею 52,57 кв. м тут пропонують за 789 тис. грн. Житло здається з оздобленням «під ремонт»: на підлозі роблять цементно-піщану стяжку, на стінах — машинне тинькування. Забудовник встановлює вхідні двері, двоконтурний газовий котел, двокамерні склопакети. Балкони залишаються відкритими, власники квартир можуть власноруч засклити їх.

Житловий комплекс «Обухівський ключ» в місті Обухів

Висновки

Житловий комплекс

Локація

Площа квартири

Вартість квартири

Індекс надійності

Форум ЖК

/Чайка\

с. Чайки, вул. Лобановского, 1-36

34,36 кв. м

619 тис. грн

194 бали

Форум ЖК «Чайка»

«Гранд Бурже» 

м. Буча, вул. Бірюкова, 2а

30 кв. м

744 тис. грн

196 балів

Форум ЖК «Гранд Бурже»

«7'я»

с. Щасливе, вул. Лесі Українки, 2а

41,74 кв. м

897 тис. грн

195 балів

Форум ЖК «Сім’я»

Desna Park Residence

с. Зазим’я, вул. Київська, 10В

45,16 кв. м

901 тис. грн

206 балів

Форум ЖК «Десна Парк Резиденс»

«Обухівський ключ» 

м. Обухів, вул. Каштанова

52,57 кв. м

789 тис. грн

199 балів

Форум ЖК «Обухівський ключ»

Найдоступніше житло із цього списку пропонується в житловому комплексі /Чайка\. Разом із нерухомістю інвестор набуває можливість жити практично в санаторних умовах — по сусідству з лісом, озерами, базами відпочинку. Водночас до столиці, а саме до найближчої станції метро «Житомирська», можна доїхати на громадському транспорті за 15 хвилин.

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее