Подать объявление

Надійні новобудови Святошинського району Києва

Надійні новобудови Святошинського району Києва
Дизайнерські лобі із камінами та бібліотекою, парки у дворі, ремонти «під ключ» та власна інфраструктура у форматі live-work-play. У Святошинському районі надійні забудовники обіцяють інвесторам створити умови не нижче рівня комфорт-класу.

Содержание

Редакція порталу Domik.ua продовжує розповідати покупцям, де в столиці шукати проєкти, девелопери яких дбають про репутацію та якість об'єктів. Цього разу мова піде про Святошинський район. Герб адміністративної одиниці якнайкраще ілюструє її особливість. Сосна символізує вікові хвойні ділянки у флорі Святошина. На території району розташовано 5 парків та 29 скверів загальною площею 65,75 га. Шестерня — емблема промисловості і технічного виробництва. Смолоскип — символ освіти і знань. Пропелер свідчить про домінування галузі авіабудування. Загалом у районі зосереджено 60 промислових підприємств, 17 інститутів Національної академії наук, 18 галузевих науково-дослідних інститутів.

У дослідженні ми спиралися на пошуковик надійних новобудов Bild.ua. Експерти сервісу власноруч збирають відомості про всі житлові комплекси у кожній області країни. Проєкти оцінюють згідно з авторською методикою за 42-ма параметрами. За кожен пункт нараховують бали — максимум 220, за результатами чого і визначається Індекс надійності. Ті ЖК, які набрали від 193 до 220 відзначені на сайті зеленими щитами, тобто високим Індексом надійності. Середніми балами вважаються від 149 до 193. Такі проєкти отримують помаранчеві щити. Все, що нижче 148 — свідчення низького індексу, про що сигналізують червоні кольори.

За даними «Білд», на початку травня 2021 року квартири від забудовників у Святошинському районі Києва можна було придбати у 16-ти житлових комплексах на етапі зведення. Три з них отримали низькі бали від експертів, шість проєктів позначені помаранчевими щитами. Шістьом новобудовам присвоїли високі Індекси надійності, отже ризики інвестицій у ці об'єкти найменші. Розглянемо кожен із них детальніше. 

Шість новобудов у Святошинському районі отримали високий Індекс надійності від експертів «Білд» 

Читайте також: Надійні новобудови Шевченківського району Києва

ЖК «Святобор» — 206 балів

Найбільшу кількість балів серед новобудов Святошинського району від експертів «Білд» отримав ЖК «Святобор». Проєкт комфорт-класу реалізується у масиві Святошино девелоперською компанією City One Development. Загалом заплановано 5 будинків різної поверховості (12-26, 26), в яких розмістяться 1800 квартир. Родзинка ЖК — власний парк у дворі. На закритій території під охороною обладнають сучасні дитячі та спортивні майданчики, велосипедні доріжки, вуличні тренажери, алеї для пробіжок, зони відпочинку, а також — фонтан. Облаштують енергозберігаюче LED освітлення, лавки з можливістю зарядки гаджетів, забезпечать вільний доступ до WI-FI. Перші поверхи будинків віддадуть під комерцію. Серед концепцій новобудови — «двір без машин», заплановане зведення підземного паркінгу. У 15 хвилинах пішої ходи розташовані станції метро «Житомирська» та «Святошин». Через дорогу — парк ім. Котельникова. Менше, ніж у кілометрі — парк відпочинку «Святошино». 

Будинок № 11 був введений у експлуатацію у 2017 році, № 2 — наприкінці 2020-го. Видачу ключів інвесторам другої черги саме обговорюють на форумі ЖК «Святобор». Крім того, розповідають про перебіг будівельних робіт. Хвалять зовнішнє оздоблення та майбутній ландшафтний дизайн прибудинкової території. Нарікання викликають стіни із гіпсокартону у коридорах. Будинок № 3 заплановано здати у IV кварталі 2021 року.

Найбільше балів від Bild.ua серед новобудов Святошинського району отримав ЖК «Святобор» 

Читайте також: Надійні новобудови Оболонського району Києва

ЖК 4U — 204 бали

Між вул. Генерала Наумова та Академіка Булаховського, що в масиві Новобіличі, одразу два забудовники Really Building та Y.N.SIMPLE INVESTMENT LTD працюють над ЖК 4U. Це два 27-поверхові будинки, загалом на 350 квартир. Зводять їх за монолітно-каркасною технологією. Інвесторам пропонують житло з ремонтом «під ключ». Заявлений клас — комфорт. Запроєктовано дизайнерську вхідну групу і місця загального користування (МЗК). Подбали і про безпеку мешканців: у комплексі працюватиме консьєрж-сервіс та цілодобова охорона, обладнають систему відеонагляду. Для автовласників облаштують 5-рівневий паркінг та гостьову парковку. На території заплановані дитячі та спортивні майданчики, зони відпочинку, а також місця для вигулу собак. До станції метро «Академмістечко» 10-15 хвилин пішої ходи. 

На форумі ЖК 4U інвестори листуються із представниками відділу продажу. Зокрема, запитують про якість ремонту від забудовника та терміни введення в експлуатацію. Компанії обіцяють планове закінчення першої секції у IV кварталі 2021-го, а другої — IV кварталі 2022 року. Перший будинок зводиться, ще один у проєкті. 

ЖК 4U позначений на сервісі «Білд» зеленим щитом 

Читайте також: Надійні новобудови Подільського району Києва

ЖК Lucky Land — 199 балів

Група компаній DIM узялась за маштабну новобудову комфорт-класу на Берківцях. ЖК Lucky Land, що складатиметься із 8-ми кварталів, займе 28 га — це майже 40 футбольних полів (рекомендована FIFA площа майданчика для гри — 7140 кв. м). Усього заплановано зведення 23-х будинків, висотою 10-14 поверхів. Загалом буде більше 4 тис. квартир. Комплекс оформлюється у скандинавському стилі. На закритій території, що охороняється, забудовник обіцяє власну розвинену інфраструктуру у прогресивному форматі live-work-play: дитячі садки та школу зі спортивною ареною, офіси, коворкінги та торговельні об’єкти, десятки зон для занять спортом, розваг, відпочинку. Двори закриють для машин. Для автовласників побудують на території кілька паркінгів — підземний на 356 місць і наземний на 2500 (тільки в першому кварталі). У житловому комплексі буде створено комфортну і безпечну інфраструктуру для велосипедистів. У безпосередній близькості від комплексу 100 га соснового лісу та один із найбільших в Україні ТРЦ Lavina Mall, а також «Ашан» і «Епіцентр». 

На форумі ЖК Lucky Land розміщена переважно інформація про акції від забудовника та перебіг будівництва. Інвестори дискутують із приводу транспортної інфраструктури масиву та будівництва дитячих навчальних закладів. Найпершим мають завершити будинок № 3 — початково запланована дата введення IV квартал 2021 року. Там вже працюють над утепленням зовнішніх фасадів. Будинок № 4 повинні здати до кінця 2022 року, № 6 — на початку 2023 року, в них тривають монолітно-каркасні роботи. 

ЖК Lucky Land увійшов до переліку надійних новобудов Святошинського району

ЖК «Нивки-Парк» — 199 балів

У півкілометрі від станції метро «Нивки» компанія «Інтергал-Буд» реалізує проєкт комфорт-класу — ЖК «Нивки-Парк». Комплекс налічуватиме 12 будинків висотою 12-16 поверхів та майже 3 тис. квартир. Житло передають покупцям як без чистового оздоблення, так і з повноцінним ремонтом і кухонним гарнітуром. Будинки матимуть усе необхідне для комфорту: презентабельні вестибюлі, пандуси, комори для зберігання громіздких речей, приміщення для дитячих візочків. У квартирах на останніх поверхах передбачена можливість облаштування каміна. На закритій території з'являться дитячі майданчики, спортивні тренажери, футбольне і волейбольне поле. Фішка проєкту — власний прогулянковий бульвар завдовжки понад 200 метрів із велодоріжками, альтанками, декоративним освітленням та авторським ландшафтним дизайном. Планується побудувати дитячий садок. Для автолюбителів зведуть багаторівневий паркінг. На нижніх поверхах розмістяться аптеки, магазини, клініки, кафе тощо. Навколо розвинена соціально-побутова та транспортна інфраструктура. У пішій досяжності — парк «Нивки». Шість будинків вже здані. У будівлі № 7 тривають оздоблювальні роботи, № 8 збудовано. Їх мали ввести в експлуатацію наприкінці 2020 року, але перенесли дату на II квартал 2021-го. 

На форумі ЖК «Нивки-Парк» запитання у мешканців викликають платіжки за електроенергію. Незадоволені інвестори роботою нової охоронної компанії, що пропускає на територію сторонні машини, через що у дворі бракує паркомісць. 

Фахівці «Білд» надали ЖК «Нивки-Парк» високий Індекс надійності 

Читайте також: Надійні новобудови Дарницького району Києва

ЖК «Академ Парк» — 199 балів

Холдингова компанія «Київміськбуд» прийняла ще один житловий комплекс корпорації «Укрбуд» — ЖК «Академ Парк». Новобудова комфорт-класу розташована в Академмістечку на бульварі Академіка Вернадського, 24. Комплекс складається з двох семисекційних будинків із прибудованим дитячим садком і дворівневим підземним паркінгом. Загалом буде 696 квартир різних планувань, включаючи дворівневі. Окрему увагу забудовник приділяє якості комплектуючих, зокрема використовуються посилені металеві двері, системи освітлення з датчиками руху тощо. На прибудинковій території розташуються дитячі та спортивні майданчики, зони відпочинку. Частину побудованих площ віддадуть під комерцію, згодом тут відкриють, наприклад, магазини, кав’ярню, відділок банку та ін. У масиві є вся необхідна для життя інфраструктура. Плюс локації — у радіусі 1,5 кілометрів розташовані три станції метро: «Житомирська», «Святошин» та «Академмістечко».

На форумі ЖК «Академ Парк» інвестори цікавляться темпами виконання робіт, представники компанії викладають фотозвіт із будівельного майданчика. Перший 17-поверховий будинок повністю введений у експлуатацію. Наразі триває будівництво другого, що має змінну висотність — від 19-ти до 25-ти поверхів. Здати останній планують у II кварталі 2022 року. 

ЖК «Академ Парк» за версією Bild.ua належить до новобудов із найменшими ризиками для інвесторів

ЖК Chalet — 198 балів

Дизайнерські лобі, сквер та оригінальна архітектура, в якій переплелися елементи альпійського шале і скандинавського стилю — ось чим збираються приваблювати інвесторів у готельно-житловому комплексі комфорт-класу Chalet. Це проєкт девелоперської компанії Standard Development у масиві Святошино. Будинок зводять на вул. Львівська, 18б. Згідно із візуалізацією, це буде споруда на кілька секцій різної висотності, від 6-ти до 24-х поверхів. Унікальність об'єкта — колаборація із дизайнером Андре Таном, який додає своє авторське бачення в оформлення інтер'єру. Інвесторів зустрічатиме затишний лобі у форматі вітальні з каміном, м'якими диванами та бібліотекою. Обіцяють облаштувати кімнату для матері та дитини і лапомийку для домашніх улюбленців. Особливу увагу приділяють скверу, що займе більшу частину забудови. На місці занедбаних хащів з'явиться Сквер львівських митців. Це буде зелена зона із ландшафтним дизайном, алеями, відкритою ареною зі сценою, артоб'єктами. Зокрема встановлять скульптуру актора Богдана Ступки. Не забудуть і про дитячі та спортивні майданчики. Двір закриють для машин. Для автовласників передбачений підземний паркінг на 95 місць, а велосипедистів — велопарковка. Навколо розташовані супермаркет Novus і фітнес клуб Grand Sport, різноманітні магазини, відділки банків та пошти, кафе, навчальні заклади, лікарні тощо. Поряд проходить важлива транспортна артерія міста — пр-т Перемоги, через який курсує громадський транспорт майже до всіх куточків столиці. Новобудова розташована між двома станціями метро — «Житомирська» та «Святошин», до яких 10-15 хвилин пішої ходи. 

На форумі ЖК Chalet об'єкт порівнюють із попереднім проєктом забудовника — вже зданим ЖК Campus, розміщується інформація про новобудову, зокрема фото з будівництва. Заявлений термін завершення проєкту — кінець 2022 року.

ЖК Chalet отримав від «Білд» високі бали та зелений щит 

Читайте також: Надійні новобудови Дніпровського району Києва

Висновки

На початок травня 2021 року високі бали від команди «Білд» отримали 6 житлових комплексів, що зводяться у Святошинському районі Києва. Найдоступніші варіанти квартир пропонують у ЖК 4U — від 21 883 грн/кв. м. Найдорожче квадратний метр обійдеться у ЖК «Святобор» — від 34 438 грн. 

6 комплексів на етапі будівництва отримали середні бали. Три ЖК, які продовжують будуватися та пропонують покупцям на даний час придбати у них квартиру, позначені на сервісі червоними щитами. Крім того, серед новобудов у Святошинському районі, за інформацією Bild.ua, на поточний момент налічується 8 об'єктів, будівництво яких заморожене, або продаж призупинено через проблеми із законодавством. Серед них проєкти Citygroup — ЖК «Південний квартал», «Маргарита», «Сосновий бір», інформація про які розміщена на сайті Асоціації допомоги постраждалим інвесторам. Тому перш, ніж інвестувати у нерухомість на первинному ринку, фахівці радять ознайомитись із репутацією девелопера, поцікавитись історією його попередніх проєктів, а також уважно переглядати усі дозвільні документи новобудови. Заощадити час та розібратися у численних кадастрах та реєстрах, допомагають спеціалізовані ресурси. «Білдконтроль» пропонує покупцям замовити детальний звіт про новобудову, що цікавить покупця. Робота включає повний опис проєкту, компанії забудовника, аналіз документів та консультацію юриста за інвестиційним договором. Обсяг дослідження займає більше півсотні сторінок. З прикладами можна ознайомитись за цим посиланням

Більше про ЖК, що будуються у Святошинському районі, можна дізнатися на форумі Відгуки про новобудови Києва на правому березі

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее